Vagina VS. Fitte

God natt alle sammen. Ligger dere fint til nå? Er kosen kanskje litt ekstra på stell i lesende stund? Jeg skjønner, dette skal gå fort, skal ikke forstyrre dere så veldig lenge. Det var egentlig bare en bitteliten ting jeg lurte litt på. Når dere skal omtale kvinnens såkalte penis, og dere velger å la grøten stå.. Eller, hmm, det ble litt rart.. Okei, jeg går rett på sak jeg. Hvilket ord foretrekker dere av fitte og vagina? Og hvorfor?

Eventuelt: Er det noen tilfeller hvor dere heller velger det ene fremfor det andre, mens dere i andre sammenhenger ville valgt motsatt igjen? Isåfall, i hvilken sammenhenger bruker dere helst “fitte” og i hvilke andre sammenhenger brukes da “vagina”?


© Bildet er tatt fra pagesix.com

Sånn. Da kan dere gå tilbake til det dere akkurat drev på meg. Ha en fin-fin natt videre. Kjærlig hilsen den alltid så dype og varme favoritt-Kuklinskien deres. Jeg er det, sant?

Vi reblogges!

8 kommentarer
  1. Interessant spørsmål det der xD har inntrykk av at fitte er et ord man bruker til tøysing og flørting?
   Hos psykolog og lege og mer seriøsenn steder, sier jeg alltid kjønnsorgan, kvinnelig kjønnsorgan. Ordet Vagina bruker jeg som regel bare når jeg synger Moist Vagina (Nirvana-låt). Bruker ordet fitte når ting ikke er like høytidelig.

  2. C Noir: Tøysing ja, men under flørting? Den må du gjerne utdype litt mer om du vil.

   Kjønnsorgan ja, da er man ihvertfall innenfor den aller “tryggeste” sonen, sånn med tanke på at “Ingen” (vel noen vil det jo alltid være) skal reagere på ordvalget. Hehe.

   Skjønner, så fitte i begravelser er en uting? ^^

  3. Hehe jeg er ingen ekspert på flørting, da jeg sjeldent igjenkjenner flørting i det dagligdagse liv. Jeg er generelt sett lite interessert i flørting. MEN jeg ville nå tro fitte-kukk snakk inkludert bilder f.eks igjennom snapchat er ganske vanlig blant dagens ungdom når dem “flørter”. Eller tar jeg feil?
   Kommer an på hvem det gjelder vil jeg tro. Morra mi ville ikke likt så mye fittesnakk i begravelsen, mens Marilyn Manson ville foretrukket det.
   Kjønnsorgan eller genitalia er mer nøytrale ordvalg, ja. Fitte blir litt som kukk.. tror det sees på som stygg ordbruk. I selskap med famille ogsånn er nok Vagina/Penis rikrig å bruke.

  4. C Noir: Da er vi to om akkurat det med å ikke være flørte-ekspert. Samt det med at jeg ihvertfall tror at det har vært en del ganger hvor noen kanskje har forsøkt å flørte med meg, uten at jeg helt har tatt de såkalte hintene “alle” snakker så fint og løst om.

   Men.. Jeg er fortsatt ikke helt sikker på om bruken av ordet fitte er så alt for vanlig i flørte-sammenheng. Men når det igjen er sagt tror jeg heller ikke det er så uvanlig. Men nå begynner jeg å traske litt i ukjent territorium her, da ting som er “vanlig” og “normalt” aldri helt har vært mitt spesialfelt.

  5. Jeg sier underlivet og vagina
   Og fitte ser jeg mer på som hore ord om jenta sitt underliv enn flørting ,tror ingen jenter ser på ordet fitte som flørtende ,er heller bli sett ned på
   Og dette er er noe ei jente mener ialfall så det er sagt

  6. ønsker å slå et slag for vagina her, med henhold til testikler.
   når det sies ‘your a fucking pussy’ så er ikke dette ment som et veldig fint ord, mens ‘youve got balls’ er da mere positivt.
   men tar vi for oss hva det virkelig er; så vil jeg si at testikler er meget ømsomme og fragile saker som ikke tåler en jævla dritt, mens vagina står mye sterkere med sine muskler – om en vagina og en testikel hadde vårt i en slags smerte-konkurranse så hadde vaginaen vunnet.
   dermed om noe sier ‘your a pussy’ – skal vi ta det som en styrke og god tilbakemelding!

  7. Vagina eller vulva, avhengig av hvilken del det er snakk om x)
   Fitte er et tøft ord, synes jeg, men kunne liksom ikke brukt den om eget kjønn. Føler at pornoen har tatt litt over dette begrepet, og da blir liksom sammenhengen og settinga helt feil. Samme med engelsk “pussy” – da foretrekker jeg “cunt”. Mye tøffere x)

  8. Evelina: Hehe, gammelt innlegg du har kommentert her ser jeg, så mulig jeg har skrevet det jeg skal skrive nå i selve innlegget allerede, men: Akkurat ordet fitte føler jeg først og fremst helst brukes som et ord som skal beskrive en persons oppførsel nå for tiden, enn om en kvinnes underliv xD

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg