ONANI, OH-NANNA, ONANERAAA – 7 RANDOME FAKTA OM MEG!

Ja azz, da var jeg altså her igjen med enda en liten liste-video. Og denne gangen tenkte jeg det kunne være “gøy” med en sånn passelig random “ting dere muligens ikke visste om meg”-typ ting. For jeg mener.. HVEM ble min første runk egentlig dedikert til?.. HVA var det første tv-spillet jeg noen sinne fikk?.. Og HVA er min nyeste “greie” når det kommer til bildesøk via Google og Instagram?? 😅

DET tror jeg nemlig ikke dere vet helt enda. Vel.. Med mindre dere nå har valgt å se denne videoen FØR dere så tok og leste denne halvt ubrukelige bloggteksten da.

Hvilket som selvfølgelig er helt lov!!


Stay goregeous!

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos

2 kommentarer
  1. Assassins Creed, MÅ jeg få spilt snart. Må få spilt alle i den serien. Ja, hender skummel og episk musikk dukker opp i hodet mitt, særlig hvis det ikke er musikk i bakgrunnen i spillet der og da. Har ødelagt noen spill også, ikke spesielt stolt av det siden det var bra ting med dem også. Liker å se bilder av DVD-cover av tv-serier. De er så fine ganske ofte.
   Har aldri sett noen norske pornostjerner faktisk. Ganske rart.

   1. Kan trygt anbefale deg de spillene ja. Litt usikker på hvor jeg vil anbegale deg å starte. Assassins Creed Odyssey (det siste på ps4 og muligens også Xbox One) er min personlige favoritt. Men det varer og varer og varer og er altså SÅ langt. Men på en annen side foregår storyen i det for det meste før alle de andre spillene.

    Men på en annen side igjen er det en del referanser du ikke vil ta om du starter med akkurat det spillet xD.

    Såå.. Det beste er kanskje å starte med det faktiske første spillet som kom ut. Eventuelt Assassins Creed II som ikke ser like stygt ut og som også har en litt bedre og mer tilgivende gameplay.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg