Aylar søker venner!

Først og fremst vil jeg starte dette innlegget ved å rydde all tvil vekk fra bordet. Dette blogginnlegget er IKKE ment som noe tull, dette er ikke et vanlig blogginnlegg, dette er først og fremst en litt annerledes kontaktannonse.


Kontaktannonse: Aylar91 søker venner!
Hei. Mitt navn er ikke egentlig Aylar, men av diverse årsaker er det det jeg foretrekker å kalle meg selv på nett. Jeg er en gutt på 24 år fra Oppdal i Sør-Trøndelag som ganske ofte kjenner på den store ensomheten, og som i veldig stor grad ønsker å gjøre noe med det.

Jeg er 100% ufør, så med andre ord har jeg veldig mye fritid å fylle. Hva jeg liker å gjøre på fritiden (som jeg altså har ganske mye av) varierer litt, men nå for tiden går det i veldig stor grad i gaming og Netflix.

Det skal sies at det er en del ting jeg savner å gjøre i hverdagen, ting som fungerer å gjøre alene, men som jeg helst skulle hatt med i hvertfall en/ ei til på. Foreksempel: Gå turer, ta bilder, svømming, sykle, shoppe, eller rett og slett bare prate.

Jeg KUNNE nå laget en lengre liste over ting jeg er åpen for å finne på, men siden jeg anser meg selv som såpass åpen for nye ting så tror jeg at jeg bare skal la være å lage den listen da den fort kunne blitt veldig lang. Så da kan jeg heller lage en liste over ting jeg IKKE er nevneverdig gira på, da det er mye fortere gjort:
– Drikke/ feste (er avholds)
– Gå på konserter/ festivaler (ikke fan av større folkemengder..)

Sååå.. Hva er egentlig jeg for en fyr? Hvordan er jeg som person?
Vel, jeg liker ihvertfall å tro selv at jeg for det meste er en ganske så kreativ person. Jeg liker å lage ting, enten det er i form av blogginnlegg, video eller en veldig sjelden gang: Tegning. Så kreativ og produktiv er to ord som passende er med på å beskrive meg. Nå ble jeg litt usikker på om de to ordene betyr eksakt det samme, eller om det er noe som skiller de fra hverandre… Hmm, det får jeg eventuelt finne ut av siden.

I tillegg til kreativ er jeg også til tider en ganske energisk person. Jeg liker at ting skjer, og gjerne fort. Jeg liker å ha noe å gjøre på. Jeg er ikke nødt til å sitte stille, men skal jeg gjøre det er jeg nærmest avhengig av å ha noe å distrahere meg med. Som f.eks gaming.

Så er det heller ikke å komme bort fra at jeg som oftest er ganske direkte av meg. Jeg er veldig lite fan av folk som heller jatter med fremfor å si hva man egentlig tenker, så sånn som regel ikke jeg. Med andre ord, er du av den litt mer hårsåre typen er det kanskje like greit at du ikke besvarer denne kontaktannonsen xD

Sånn. Da tenker jeg at det snart er på tide å avslutte, jeg vet ikke hvor lange kontaktannonser helst bør være, men ser for meg at det er en fordel om de ikke blir ALT for detaljerte heller. Sååå.. Men ehm, ja det er likevel tre ting til jeg føler for å legge til:

1. “Hvor langt unna kan jeg bo uten at det blir for langt vekk?”
Vel, du er absolutt ikke nødt til å bo i Oppdalsområdet (for å si det sånn så er det på en måte et pluss om du IKKE bor i Oppdal da jeg er ganske klar for å reise litt vekk nå), men det hadde vært flott om du ikke er lengre enn en liten dagstur unna med kollektivtransport. Så helst ikke stort lengre unna enn 2 timer med buss eller tog.

2. “Hva slags venner er det egentlig du søker?”
Det er ikke noe spesifikt, jeg er som nevnt tidligere ganske åpen for det aller meste, men flott om du i hvertfall ikke er yngre enn 18 år, eller stort eldre enn 30. Jeg bør også legge til at jeg i hvertfall til nå har fungert best i lag med jenter, men jeg skal ikke nødvendigvis kutte armen av deg om du er en fyr eller. Men av en eller annen grunn så trives jeg stort sett best med jenter.

Nå som jeg nå har sagt dette vil jeg også understreke at jeg IKKE først og fremst er ute etter en kjæreste, eller noe ligg for den saks skyld.. Jeg er først og fremst ute etter VENNER. Så om du allerede har kjæreste gjør det absolutt ikke noe.

Selvfølgelig… HVIS du er kvinne, og HVIS du er singel, og HVIS vi skulle komme godt nok overrens så er det ikke sånn at jeg hadde hatt noe i mot noe mer, men det er som sagt først og fremst en venn jeg håper på å finne i første omgang.

3. “Hvordan tar jeg kontakt?”
Du kan selvfølgelig legge igjen en kommentar her på bloggen hvis du har en blogg-konto, men det beste hadde likevel vært om du tok kontakt ved å sende meg en privat melding via Facebook. Jeg er normalt ikke så skummel som jeg får høre at jeg ser ut som, så det er ikke noe farlig å sende meg en mail, eller to 🙂 På Facebook finner du meg ved å søke etter “Aylar Von Kuklinski”.

Sånn! Da er denne kontaktannonsen blitt lang nok syns jeg. Skulle det ellers være noe du måtte lure på – ikke vær redd for å spørre!! 🙂

6 kommentarer

Siste innlegg