Mørkets lyster

God søndag alle sammen.
Det ser jammen meg ut til at jeg sånn akkurat skal klare å klekke ut et lite blogg-innlegg nå før vi raser inn i en ny og blank uke. Nå. Hva har jeg brukt tiden min på de siste 7 dagene?

Jeg har i store deler av tiden sittet, ligget, stått, gått og tenkt. Men siden de tingene som har holdt hodet mitt med selskap ikke er så veldig gøyale og hyggelige tanker så trenger vi ikke spasere nærmere innpå det.

For det var faktisk noe annet jeg tenkte å skrive ned om i kveld. Nemlig så vil jeg fortelle dere at jeg har tatt et par jomfruer den siste uka. I kveld har jeg både debutert som Game of Thrones-titter og som Destiny-spiller, bare for å nevne noe. I går ble jeg presentert for Mortal Kombat, samt Far Cry-universet. Altså “presentert for” i den forstand at jeg spilte selv i går fremfor å se på at andre gjør du på Youtube osv. Hvis det gir mening.

Ehm, ja. Jeg har med andre ord flere spill som jeg veksler litt mellom.. Akkurat DET er ikke noe nytt. Jeg vet at mange der ute foretrekker å fokusere på et spill, en tv-serie osv. om gangen. Det burde kanskje også jeg blitt flinkere på, men jeg er så nysgjerrig på “alt”.. Aller helst skulle jeg fordelt sjela mi på flere kropper samtidig som kunne vært spredd litt rundt om kring sånn at jeg kunne følge med på flere tv-serier og game flere spill på en gang.

Game of Thrones

© Bildet er tatt fra watchersonthewall.com

Hmm. La oss snakke litt om Game of Thrones. Per dags dato har jeg bare sett de to aller første episodene. Egentlig burde jeg vel se de om igjen fordi jeg føler at jeg ikke fulgte sånn kjempegodt med tidligere i dag da jeg i stede for å fokusere på det som ble sagt heller lot meg fascinere av hvor høy og pen oppløsning det er på bildet. Det er ikke det at Game of Thrones ser så mye bedre ut enn noe annet, det er bare en stund siden sist jeg så noe som var i HD (hvis vi ser bort fra diverse spill, Hotel Cæsar og samtlige Youtube- og Level Up-stuff) nå da det tro det eller ei har gått mest i diverse tv-serier på dvd de siste ukene. Som f.eks Angel.

Jeg fikk de fire første Game of Thrones-sesongene på blu ray i går, og nå som jeg først har kastet meg uti den verdenen så tenker jeg… Hvorfor har jeg ikke gjort det før? Men igjen.. Jeg er bare et menneske jeg også. Det er så sinnssykt mye bra der ute, og man kan retten og sletten ikke få sett alt, samme hvor sterkt man måtte ønske det.

Jeg skal ikke påstå at jeg er sånn helfrelst eller noe sånn enda, men jeg syns at det jeg har sett hittil er ganske ok. Blir spennende å se hvordan historien fortsetter. Jeg har jo lest en og annen artikkel og diverse Facebook-oppdateringer de siste årene, så NOE har også jeg fått med meg, men ikke nok til at jeg tror det kommer til å “ødelegge” noe særlig.

Tror forresten at det er Tyrion Lannister jeg liker best sånn foreløpig av karakterene. Rett(skaffen) og (ut)slett fordi han er morsom og han har enda ikke gjort noe som har irritert eller provosert meg i MOTSETNING til foreksempel hans bror Jaime. Han kan bare finne seg et tørkestativ og henge seg.. og mens han går og gjør det kan han ta med seg den forbanna søstra si og den hersens horeungen som jeg ikke en gang skal nevne navnet på xD

Destiny, Far Cry 4, Mortal Kombat X osv.

© Bildet er tatt fra gamespresso.com

Ja, også nevnte jeg vel noe i ste om at jeg også har testet et par nye spill denne uka. Av de (over)nevnte spillene er det Mortal Kombat X jeg har brukt mest tid på atm. Det er fascinerende hvor hekta man kan bli på sånt. For dere som ikke vet hva Mortal Kombat er så er det kort fortalt et slåssespill med litt både tegnestifter og hele regnbuens farger. Hø-hø!

Det tok meg ikke lang tid i går før jeg gikk inn på Play Station Store og lastet ned selveste Jason Voorhees som er en del av Mortal Kombat-pakka man kan få kjøpt for omtrent 250 kroner. Det å gå løs på muskuløse, bevæpnede motstandere viser seg nemlig å være NESTEN like tilfredsstillende som å slakte “uskyldige” tenåringer på en eller annen leirskole. Ch-ch-ch-ah-ah-ah!!

På andre plass denne uken topper Far Cry 4 listen over nykommerne på spillfronten som jeg har brukt mest tid på. Jeg spilte det litt i går, og jeg hadde sikkert spilt det litt mer enn en liten halvannen time hadde det ikke vært for at jeg begynte å føle meg såpass trett der og da. Men til uka skal jeg nok få spilt litt mer Far Cry igjen. For bare så det er sagt: Det lille jeg spilte i går var ganske awesome!

Ja, også var det Destiny. Spilte det aller første oppdraget i story-delen nå nylig. Akkurat som alt annet jeg har skrevet om nå så er også førsteinntrykkene der ganske gode.

Så med andre ord. Jeg kommer som vanlig til å ha mer enn nok å gjøre på fremover – når jeg bare får ut fingeren og bestemmer meg for HVA jeg skal fokusere på fremfor å bare bli sittende stille og fundere på akkurat det.. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg ikke hadde en såpass grei økonomi, for det å ha såpass med flere spill om gangen er litt av en luksusutfordring. Heldigvis er det ikke SÅ ille på spillfronten likevel som det er på serie-fronten. Har minst seks tv-serier for tiden som jeg har som mål å henge med på.

Sånn! Hvis jeg avslutter dette innlegget her rekker jeg nok å finlese det og faktisk også publisere det før alt for mange av dere har forsvunnet under nattemørket.

AAAAAH! ÅH-ÅH-ÅH! Jeg har forresten endelig fått meg Spotify!!!… Så lenge man ikke har trillet ned i kjelleren til Store-Stygg er ingenting for sent ^^ Og i moooooorrra får jeg forhåpentligvis Assassin′s Creed Unity i postkassa mi så da skal jeg fjerne de siste gjenværende vennene fra livet mitt som fremdeles, såvidt eksisterer!!

Hva i heiteste Somalia har DU bedrevet den siste uken?

Vi reblogges!


2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg