DA ER DET BEKREFTET: HOTEL CÆSAR BESTÅR!


© Bildet er tatt fra tv2.no

I dag kom endelig den store nyheten som MANGE har ventet på LENGE. Nå er det bekreftet, Hotel Cæsar skal fortsette til i hvertfall jula 2016. Og det var jammen meg på tide. For som jeg skrev sist så har jeg fulgt med på den nåværende sesongen med noe blandede følelser.

Den sesongen som går nå er fortsatt etter min mening en av de aller beste noen sinne, og jeg har virkelig kost meg de siste månedene. Men alle tankene om at Cæsar nå kanskje kunne gått i sin siste sesong har lagt en viss demper på all gleden.

Nå kan jeg (og mange til) endelig kose meg med Hotel Cæsar igjen UTEN å bli forstyrret av disse ganske så ned-trykkende bekymringene. Nå kan jeg endelig søren snyte meg puste igjen!

Tusen takk til alle dere som har holdt ut med alle Cæsar-postene mine den siste tiden både når det kommer til her inne på bloggen, på Facebook, Snapchat og i private samtaler, både de skriftlige og muntlige. Ehm, og for å si det sånn, jeg tror ikke det blir mindre Cæsar-talk fra fremover.

Det er fortsatt Marie Hafting som lager Cæsar, og så lenge hun fortsetter å pøse ut med den samme kvaliteten som nå blir det nok lenge til begeistringen min dempes xD

Og sist, men ikke minst har jeg to klare oppfordringer til dere:
– Selv om Hotel Cæsar ikke skal legges ned, FORTSETT Å SE PÅ LIKEVEL!! Eventuelt begynn å se på om du ikke gjør det fra før, og jeg lover deg at livskvaliteten din vel heve seg et par hakk.
– Fortell vennene dine om hvor sinnssykt bra Hotel Cæsar er for tiden!

Vi reblogges!

2 kommentarer
    1. Hehe, elsker Cæsar. Men er lei av å fortelle venner og bekjente hvor ‘sinnsykt bra’ det er, får bare dumme blikk :p

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg