Horror-Shop

Det skjer ikke lenger så ofte at jeg reklamerer for noe(n). Var en periode hvor jeg nærmest skrev om Dragens Hule tre ganger månedlig, om ikke mer. Skal sies at jeg har så og si sluttet å handle noe derifra nå, særlig etter at jeg begynte å handle utenlands i stede. Norge har rett og slett ikke det som skal til for å tilfredsstille meg lenger.

Den butikken jeg har tenkt å reklamere for i dag er en finsk horror-sjappe, selvfølgelig på nett. Den har det enkle navnet Horror-Shop, og er en av de mest seriøse jeg vet av. Jeg har bestilt en god del t-shirts derifra, en dvd, samt noen blader. Girls & Corpses og Scream. Selv om siden er finsk finnes det også i en engelsk versjon.


Når det kommer til t-shirts og andre klær så er størrelsene de samme som i Norge.

Jeg har ikke handlet der så veldig lenge siden det var først i vår at jeg begynte med utenlandshandling. En av grunnene til at jeg vil anbefale denne siden så sterkt er ikke bare på grunn av utvalget, men også at de hjelper deg med å unngå toll og merverdiavgifter dersom du ber dem markere pakken som en gave.

Men det er enda en god grunn til at jeg er så blodig begeistret. For en stund siden fikk jeg mail om at et av Girls & Corpses-magasinene jeg hadde lagt til i en bestilling dessverre var flere igjen av. De spurte om jeg ville ha et annet blad i stede, eller noe annet til samme pris. Jeg valgte et annet G&C-magasin i stede, og det tok knapt en uke til varene lå i postkassa mi.

I dag fikk jeg en ny mail om at de har fått inn flere G&C-blader igjen, inkludert det nummeret de ikke hadde mer av sist. Selv om jeg da valgte å få tilsendt et annet nummer har de nå sendt meg det ene det var tomt for da, uten ekstra kostnader.

Jeg avslutter med å nevne at prisene heller ikke er spesielt høye, og du kan fint legge inn en bestilling over 200 kroner uten at det skal koste noe ekstra. Vel og merke så lenge du ber om å få pakken(e) markert som gave. Og nei, selv om de er billige så betyr det ikke at produktene har lavere kvalitet, tvert om. De er rett og slett bare goregeous. Har du et fornuftig hjerte for horror, ta deg en tur innom horror-shop.net!

Vi reblogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg