Helgen som løp avgårde

Hepp hepp!

Da er det omsider på tide å klekke ut et nytt blogginnlegg igjen, og i dag har jeg tenkt å fortelle litt om hvordan jeg har hatt det i helgen.

Torsdag kveld fikk jeg besøk av ei god venninne av meg som jeg har blitt litt kjent med de siste månedene gjennom Facebook. Jeg må innrømme at jeg på forhånd var noe spent siden vi blant annet ikke har helt de samme særinteressene, så det var jeg litt redd for kunne resultere i at vi fort skulle ende opp med å kjede oss, men det viste seg å gå veldig fint.

For selv om vi ikke har den samme forkjærligheten for blant annet horror, splatterfilmer, diverse voldspill, diverse tegneserier, artister, band også videre så har det likevel vært et veldig vellykket besøk. Vi brukte ikke lang tid på å finne en veldig fin og god kjemi for å si det sånn.

Kort fortalt føler jeg at jeg har fått en langt bedre kommunikasjon med denne flotte jenta enn jeg har opplevd med noen andre på en god stund, noe som blant annet kan ha noe med å gjøre at vi begge har en og annen samme diagnose.

Vi er begge veldig enige om at det har vært en veldig god helg, og for å si det sånn så virker det som om det er gjensidig at vi begge allerede ser veldig frem til å møtes igjen. Forhåpentligvis ikke om alt for lenge.

Det som bare for en liten uke siden var en allright nettvenninne av meg har nå blitt forvandlet til et av de få menneskene jeg er aller mest glad i i hele verden. Cecilie er ei utrolig herlig jente som jeg er enormt takknemlig for å ha møtt, ei jente jeg har stor tro på at jeg skal få oppleve mye flott i lag med i fremtiden. 🙂

Hvordan har din helg vært?

Vi reblogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg