JEG ER PÅ TOPPLISTA!!

God morgen alle vakre medskapninger, hottentotter, alveting, småtroll, rumperesere, bedrevitere, unnasluntere, pappa- og mammadalter!! Ja, for det er virkelig en bedre morgen vi er vitne til i dag. Ihvertfall for undertegnende meg, og det er jo det viktigste eller noe, sant?

Så til kilden til denne oppblomstringen av pervers glede og optimistisk hommør. Vet dere hva jeg fant ut like etter at jeg rullet opp øynene i dag? Jeg har fader tulle meg klart å komme meg opp på den lenge så etterlengtede og nærmest litt skumle topplisten til blogg.no (om det skulle herje noen tvil).

Tror dere meg ikke? Vel, jeg gråter ikke spilt melk av den grunn, for vet dere hva? Jeg har beviser! Mohaha – den hadde dere ikke regnet med, tenker jeg!

Tadda!! – bare se hvem som har kapret 149. plassen i dag. Det er meeeeeeggg!! (om det skulle være noen tvil)

Jeg er bare så utrolig fornøyd nå. Dette er noe jeg har drømt om i flere år, men jeg har aldri helt turt å håpe at det faktisk en dag skulle skje. Nå kan jeg trygt stryke enda et punkt på den noe morbida lista mi over ting jeg vil oppleve før jeg en vakker dag tusler ned i grava.

Tusen, tusen takk for alle sammen som har orket å følge med den siste tiden. Tusen takk til alle som har kommentert, lagt igjen likes og på en eller annen måte orket å gidde å støtte meg og min forskrudde verden. Jeg vet det ikke bare har vært lett, men nå har vi endelig, ENDELIG klart det!!

Ah, om jeg bare hadde hatt penger nå. Da skulle jeg spandert på meg en marsipankake…

Er det en fin dag i dag, eller ER det en fin dag i dag?

Stay goregeous!

30 kommentarer
  1. Gratulerer så mye =)
   Har akkurat startet å blogge selv, og fant meg selv på topplisten i dag jeg også, det føles bra!!
   Lykke til videre, jeg leser bloggen din!

  2. frustrertpappa: Takk og takk! 🙂

   Å jasså, så hyggelig! ^^ Skal vi se… Hvilken plass er du på… *sjekker listene* Autsj, du er nesten 100 plasser foran meg, ao, ao, ao!!!

   Hehe, neida xD Tusen takk for det og så hyggelig 🙂

  3. Anti Rosa Bloggen: Takker! 🙂 Hehe, jepp, det kan nok ha litt å si, ja. Samtidig som det er greit å faktisk ha en viss kvalitet og mening i de faktiske innleggene også, hvis ikke så er det ikke sikkert at de som titter innom for første gang har en like stor sannsynlighet for å returnere senere.

   Hmm, kanskje jeg rett og slett skulle satset på å faktisk bli far, pappablogger er jo veldig i vinden nå! xD

  4. Du kan skaffe deg et “barn” men …det er noe annet hvis du skjønner hva jeg mener…bare gjør det sært. Men greia er at da må man overdrive MAX! Det er ingen mellomting liksom. For å komme på topplistene høyt oppe må man desverre gjøre noen skikkelige pr-stunts eller ha ei sterk mening om et tema i nyhetene o.l…
   Lykke til videre. Anti Rosa Bloggen følger med! 😉

  5. Anti Rosa Bloggen: Sant det. Hehe, ja det er nok ingen spøk å komme på toppen, eller, en ting er å komme dit for en dag eller to, men noe helt annet er å faktisk holde seg der over lengre tid.

   Akkurat sterke meninger har jeg nok fortsatt en del av, og det kan godt være at det kommer et eller annet innlegg i en ikke alt for fjern fremtid apropos det. Men akkurat når det kommer til slike innlegg syns jeg det er best å ikke forhaste meg, men heller bruke litt tid og faktisk tenke meg en del om hvordan jeg ordlegger meg og fremstår, sånn at jeg f.eks ikke risikerer å såre noen på en unødvendig måte.

   En fare for at noen blir såret vil nok alltid være til stede uansett, men jeg tenker likevel at selv om man vil virke litt “ekstrem”, synlig, og sånn er det greit å beherske seg litt. Bruke hodet litt også.

   Så tror heller jeg skal prøve å satse mer på litt gøyale, og mindre “ondsinnede” stunt fremover, av de to tingene du nevnte nå, for sikkerhetsskyld 🙂

  6. Elevele: Jammen på tide nå, si meg, du som kanskje har fulgt meg lengst av alle som fremdeles følger meg fra en tid tilbake: Hvor lenge har du ventet på å se meg der jeg er nå? xD Huff, nå ble jeg klein igjen…

   Takk!! ^^

  7. Elevele: Har nok ikke gjort det før først nå gitt. For noen år siden tror jeg ihvertfall at konkurransen var enda hardere enn den er nå da flere bloggere har gått over til andre plattformer enn blogg.no, blant annet. Og de aller siste fem årene har jeg jo som kjent ikke hatt muligheten til å ligge på noen som helst liste i hele tatt av diverse grunner du sikkert alt kjenner til. :/

  8. suttung: Uff, ja. Ikke noe spøk en gang, etter denne oppturen i dag har jeg faktisk kjent litt på at nervene er redd for hvordan jeg vil reagere når det en og annen dag vil ihvertfall gå ned igjen, mest sannsynlig. For å holde den oppe i lengde kreves en veldig bra viagra.

  9. Sølvi Birgitte Wærness: Oki, Altså, jeg skrev “mange takk for D”, i stede for “mange takk for det”. Så bare la jeg til E og F helt random etterpå, siden det er de to bokstavene som kommer etterpå i alfabetet.

   Ikke en vits eller noe ordspill eller noe med mening. Liker bare litt småteite ting som ikke nødvendigvis gir så alt for mye mening innimellom 🙂 Så absolutt ikke noe poeng bak det, bare jeg som prøvde å være litt morsom xD

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg