Den beste helga!

Sjallabais!!

Har vært litt stille fra meg i noen dager nå, og for dere som måtte være inne på tanken kan jeg bare dytte den til side med en gang, først som sist – Nei, jeg har altså ikke lagt opp.. xD Grunnen til mitt lille fravær er langt mer hyggeligere, og mindre dramatisk enn som så – jeg har hatt besøk! 😀

Og ikke av noen hvem som helst, nope-nope-nope. Jeg har nemlig hatt gleden av å ha bestevenninna mi på besøk igjen, for første gang på veldig, veldig lenge. Er ikke helt sikker, men tror det er 3-4 år siden sist. Og FOR en hyggelig helg det har vært!! Vi har ikke bedrevet med noen superspesielle ting, men JEG føler ihverfall likevel at vi begge har kost oss masse, hatt det gøy, og veldig trivelig uansett. Ja faktisk kan jeg trygt si at dette har vært den beste helga på veldig, veldig lenge, sånn for min egen del.

Jeg kan ikke nesten ikke beskrive hvor mye jeg har savnet henne. For for meg er nemlig Sara det beste og kuleste og greieste og flotteste individet som noen sinne har satt sine bein på denne såkalte jordkloden, ihvertfall av alle de skapningene jeg har hatt gleden av å møte in persona. Denne skapningen betyr så sykt mye for meg, og det faktum at vi nå endelig har fått møtes igjen, har gjort meg så utrolig, utrolig glad!!

Når møtte du sist din bestevenn?

Stay goregeous!

14 kommentarer

Siste innlegg