Little Nightmares


© Bildet er tatt fra gog.com

Såå, noen husker kanskje at jeg postet et innlegg her om dagen hvor jeg gjorde det ganske klart at jeg ikke bare-bare var helt fornøyd med det nye skrekk-spillet Little Nightmares på Ps4. Jeg står fortsatt for det jeg skrev der og da, men nå som jeg akkurat har spilt det ferdig har jeg litt jeg ønsker å tillegge.

For selv om jeg fremdeles ikke skjønner helt hva vedkommende som bestemte knappe-oppsettet på dette spillet tenkte på når visse avgjørelser ble tatt (for PS4-spillere) så skal det sies – alt er en vanesak. Og ja, jeg klarte etter en del om og men å venne meg til dette jeg også. Etter at jeg var kommet meg gjennom den første halvdelen tenkte jeg nesten ikke på det i hele tatt mer.

Og som jeg også var inne på forrige gang så mener jeg fortsatt også at oppgavene man får dessverre er alt for enkle. Jeg er ikke noe særlig tilhenger av ting skal være så brutalt vanskelig, men ikke for lett heller, noe som dessverre er tilfelle med Little Nightmares. Man trenger ikke å ha mye i IQ for å komme seg gjennom dette spillet, for å si det sånn.

Men, ja. Så var det det mer positive jeg ville legge til nå som jeg faktisk har runda det hele. Og det er slutten. Nærmere bestemt den siste timen (jeg tipper jeg brukte ca. 3 timer på dette spillet sammenlagt)… Oh store bitemester, for en creepy atmosfære man må liste seg gjennom der.. Og nei, jeg vil faktisk ikke si noe mer enn akkurat det. Annet enn: FOR en stemningsfull slutt!!


© Bildet er tatt fra little-nightmares.com

Helt mot tampen vil jeg også benytte anledningen til å skryte litt av soundtracket til Little Nightmares. Ja, faktisk tror jeg at jeg vil gå så langt som å si at det er noe av det beste jeg har hørt i et skrekkspill noen sinne, kanskje bare bortsett fra musikken til The Evil Within, eventuelt. Så fort jeg er ferdig med å poste dette innlegget nå skal jeg gå rett inn på Spotify og se om jeg finner musikken der!! (fant det ikke xD)

Ah, også kan jeg forsåvidt rulle litt terning igjen. Jeg ser egentlig ikke på dette innlegget som noe særlig til anmeldelse, men jeg kan godt komme med et litt utradisjonelt terningkast likevel.

Vet jeg spurte om dette sist også, men: Har DU prøvd Little Nightmares?

Stay goregeous!


#littlenightmares #horror #skrekk #frykt #spill #gaming #playstation #ps4 #puzzlegame #puzzle #bloddy #gore #scary #skummel #skummelt #paranoia #angst #mørke #creepy #jævlig #fobi

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg