TURGLAD BESTEMORLAKS I PÅSKEVÆR (NY VIDEOBLOGG)

Kjæringa fra skævven, tok å pulte en dævv`en. Kjørte kjeppen oppi anusen hass, tømte han for sæd som en rasslig tass!
Kjærringa, kjærringa, kjærringa!!!

Haha, jeg er i lykkemodus for tia! Livet er skjønt, jomfrua har det bra, og elsker livet! Kjekk og snill som jeg er har jeg bestemt meg for at det ikke skulle dryge alt for lenge fra forrige gang til neste gang angående videoblogging! Så dermed, ovenfor, for dere treiginger som enda ikke har sett det, jeg har ny video! Var nemlig ute og gikk en lengre tur i dag. Filmet litt, og nå har jeg klippet bort en del døvtid, og laget noe som er litt representativt å se.
Og til dere som er litt nervøs og litt svak i nervetrådene, hehe; INGEN NAKENHET! LOVER! 😉

Ok, skal snart slutte å “mobbe” de(re) som ikke tåler og hadde like stor sans for nakenhet på blogger som jeg har. Jeg er blid som en laks. En laks du ikke slår skrøpete bestemødre med!

Været i Oppdal er himmelsk, og som regel liker jeg ikke himmelen siden jeg er en jæven i fra helvete, men i dag elsker himmelen meg, og jeg tilbake. Jesus lever i meg som aldri før, og jeg skal konvertere til Islam! Bring no sense… 😛

Eneste som plager meg noe akkurat nå er de svette tåfisene mine, de uadskillelige tvillingene som stinger svett sladrehank og bedreviter fra helvete.. Hehe, men før eventuell dusjing må jeg spise, for har ikke spist noe annet enn litt av de godteriene som var igjen fra i går. Så er litt småsvimlende zombie akkurat nå.

Baguetter til kvelds faktisk, pleier å være frokosten min det, men så får jeg spise frokost nå i kveld og middag i morgen tidlig, for da går det jo naturlivis opp? Eller nedover?

Haha, jeg er så teit nå at jeg blir kåt av meg selv!
Nei, egentlig bare må jeg gi de fittungene på skolene noe mer å le av! 🙂
Hører fra enkelte venner som går videregående at enkelte apefanter sier “se, der går han” når jeg passerer skolen der og da! Haha, smålighet er et spredt virus! 🙂 OG JEG ELSKER DET! 🙂

Nå skal jeg snart forlate mine sjanseløse, småe, men unektelige kjempenusselige stalkere for i dag! Eller, i kveld!
Men først vil jeg bare fortelle dere at jeg elsker dere av hele lårhalsen min, og at jeg håper dere får en slags god kveld!

Jeg elsker dere høyt og lavt som den hora jeg er, til tross for at jeg er ei jomfruhore, rene jomfru Maria!
Enyway and all that: Vi reblogges!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg