Hva hvis penis ryker?

Min slappe og tidvis ikke fult så slappe venn har særlig før hatt mye glede av å stikke seg frem inn og ut, og inn igjen i en og annen kameralinse, som siden har overført det den har fått se over til bloggens universale lesere.

Dog har jeg ikke tenkt å vise den frem igjen nå. Derimot kan det hende at ordene jeg nå skal antaste ned kommer til å fremheve noen mentale bilder som vil gjøre en og annen, meg selv inkludert, litt uvel, engstelig og kvalm. Så igjen – dere er herved advart!

Nei, jeg er slettes ikke den tøffeste fyren når det kommer til å skade seg. Ikke er jeg spesielt glad i å gå til legen heller. Jeg har noia for nåler. Jeg er glad i mye relatert til kropp, som så mange andre. Samtidig er jeg også veldig engstelig for mye relatert til kropp. Igjen, som så mange andre.

Slik kan man også si om mitt forhold til sex på sett og vis. For sex er noe av det deiligste og beste som finnes har jeg blitt fortalt av folk som har hatt seg “litt” mer enn bare den ene gangen. 😅 Samtidig er det jo en del farer ved det hele – som det for så vidt er med alt i verden.

Kjønnssykdommer er vel det mest åpenbare, i tillegg til uønsket graviditet. Og så kan man alltids skade seg ved å bli så ivrig at man faller ut et vindu, og da er litt leit hvis man holder til i 72 etasje, vanskelig å lappe sammen igjen en slik sammenklæsjet pizza, ja. Og.. Ja nå trenger jeg for så vidt ikke trekke frem de mest ekstreme og mindre sannsynlige eksemplene som er som tatt rett ut fra Final Destination-land.

Men ETT eksempel til vil jeg likevel trekke frem. Og dette eksemplet har jeg ikke tenkt på før ganske nylig at faktisk kan skje. Og i følge en podcast jeg hørte i fjor er dette enda vanligere enn mange skulle tro. Hva hvis penis ryker? Eller rettere sagt. Hva hvis STRENGEN RYKER? 😳🤢🤮

Av hva jeg har skjønt er ikke dette noe som skjer superofte, og det er nok veldig mange som har hatt mye sex med både 1 og 100 kings & queens som ikke har opplevd dette selv? Likevel.. det skjer!! Og mørketallene tror jeg er en del. For hvis vi snakker om et heterofilt samleie er det fort gjort å tenke at blodet som måtte komme stammer fra KVINNEN, ikke mannen.

Etter at jeg ble kjent med dette fenomenet i fjor hadde jeg en liten periode hvor jeg kviet meg for å klatre opp på taket og feie pipa. Helt idiotisk selvfølgelig tatt i betraktning at dette er en aktivitet jeg har utført i gjennomsnitt 2 ganger daglig helt siden jeg var sånn omtrent 14 år. Blir straks 30. Jeg har aldri ramlet ned foreløpig, så hvorfor skulle jeg plutselig gjøre det nå? Ikke sant.

Likevel.. Så fort det slo meg at dette kan skje.. Vel, jeg vet for så vidt ikke hvor sannsynlig dette er ved onani kontra sex med et annet menneske. Når det kommer til sex med andre er jeg rimelig uerfaren da jeg som nevnt over bare har gjort det én eneste gang, og da var jeg sånn typ 25 år gammel. Enywayyys – så fort jeg kom over denne poden hvor dette fenomenet ble snakket om.. Jeg fikk helt noia. Ble brått ganske svimmel, og “hva hvis” hang ved meg en god stund etterpå. Dukket stadig opp som en skremmende oldemor som ikke ville la barna holde ståa med selskap da lillehodet fort kan bite over det store..

Men så gikk det litt tid, og dette gikk mer og mer i glemmeboka. Til nå nylig. For tidligere denne uken la seher.no ut et videointervju med et “heldig” par fra “Naked Attraction Norge” som hadde møttes etter sending, hatt sex og… mannens forhud hadde visstnok revnet. Så nå sitter jeg her på ny. Vel, jeg har ikke de store problemene med å onanere nå. Dvs. ikke først og fremst pga dette. Men jeg tar meg selv i å tenke: “hvordan skulle det gå til HVIS jeg mot all formodning skulle få muligheten til å ha sex med et annet individ igjen, også “ryker” Kuklinski?”

Er det noen der ute som har noen som helst erfaring eller kunnskap rundt dette fenomenet? HVA er det som skal til for at strengen i enkelte tilfeller faktisk kan ryke? 😱

PSST!: Vil helt avslutningsvis understreke at dette IKKE er hovedårsaken til at det bare har blitt et dypp i tacobuffeen til nå. Det igjen har mer å gjøre med at jeg ikke er så god på menneskelige relasjoner, skjønne visse koder osv, som følge av at jeg blant annet har asperger syndrom.

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

6 kommentarer
  1. Ekskjæresten min sin streng “røk”
   Han hadde hatt samleie med ei jomfru, og det var rett og slett for trangt. Han blødde i en uke, og mistet endel av følsomheten for resten av livet. Noe som førte til at han ikke klarte komme like fort som før. Men ellers gikk det fint.

  2. Først: du kan ikke bli gravid! 😂😂😂 Dernest, dette med røket streng, jeg har hørt om fenomenet, ikke opplevd selv, attpåtil er jeg ikke hetero, og ingen av mine nåværende eller tidligere har noen gang opplyst meg om at de har opplevd dette. Så jeg tror ikke det skjer bekymringsverdig ofte. Sist: det bildet ga meg noe ubehag, ganske mye styr når du skal produsere et blogginnlegg 😂😂😂 👍🏾

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg