DEN FEIGE KØDD-KOMMENTAREN

I kveld har jeg tenkt å snakke/skrive så smått om anonyme kommentarer, og seriøsitet! Haha, så dobbeltmoralsk at det siste kommer fra meg!… 😛

Daglig blir det postet millioner av anonyme kommentarer i hyrten og styrten, både på blogger, hjemmesider og andre diversje ting som folk har lagt ut på nettet.
Jeg selv har fått en god del anonyme kommentarer, både positive og negative. I denne stund skal jeg kun skrive om de negative, anonyme brukerne.

Beklager alle sammen, det er synd å måtte si det, men dere som forholder dere anonym, sliter jeg med å ta alvorlig når dere skriver negativt. De kommentarene jeg tar mest seriøst er selvfølgelig de ikke-anonyme. Det holder ikke bare å kalle seg for foreksempel “Pål”, og skrive negativt eller “støtende mot meg”, hvis du ikke har bilde og link til bloggen din. Men med dette ber jeg absolutt IKKE om at dere anonyme skal slutte å skrive verken negativt eller positivt, for jeg setter pris på det jeg får uansett jeg 🙂 Alle vedkubber er med på å lage et bål! 🙂

Resten av mine meninger om anonyme og det seriøse kan dere høre i videobloggen jeg har spilt inn i kveld, som dere ser over teksten. Går utifra at dere fleste har sett videoen før dere eventuelt leser dette, men.

Ønsker alle sammen en god og fin natt!
Husk at livet er for kort til å være sur, alvorlig og a4! Rock all the way to hell!
VI BLOGGES!

11 kommentarer

Siste innlegg