DYRENES LIV – MENNESKENES ANSVAR


(bilde tatt fra fanpop.com)

I løpet av det siste året har jeg skrevet mine personlige meninger mot og om ting jeg tenker noe på.
Jeg har alltid vært en person med kjent for en god del sterke og til tider harde ord og meninger, og jeg er ikke redd for å kjøre hendene mine og ryktet mitt ned i møkka, hvis det kan føre til noe som helst positivt til syvende og sist.

Temaer jeg har tatt opp i det siste årene har vært blant annet mobbing, trakkasering og erting, blogging mot alkohol og rus GENERELT, blogging mot fordommer, falske venner, mine personlige meninger om incest og pedofili, internettporno, innlegg mot forurensning og miljøsvin, barnas oppvekst, og ikke minst en del meninger om hva jeg mener om de som ligger på toppen på blogg.no, hvor jeg ikke synes at alt for mange av de er noen gode selvbilder for unge.

Det er fremdeles masse urettferdigheter, dritt og faenskap å ta tak i, så det å slå hardt ned på ting jeg ikke liker, kommer jeg til å gjøre til den dagen verden blir kvitt meg.

Men, det temaet som dette innlegget skal dreie seg om, er noe jeg egentlig skulle ha skrevet om for lenge siden. Noe som jeg skammer meg over at jeg enda ikke har tatt opp er; dyrenes rettigheter, liv og helse! Og det er det dette innlegget skal handle om. JEG VIL PÅ DET STERKESTE ADVARE MOT EN DEL ENKELTE GROVE OG HARDE ORD OG BILDER! FORTSETT VIDERE PÅ EGET ANSVAR!


Produkter
For hver eneste dag som går, går det dyreliv tapt for at vi mennesker skal spise, pynte oss, kle oss, kose oss og forfenge oss.

En ting er at vi hver eneste dag slakter flere tusenvis av foreksempel griser for å få kjøtt å spise, at vi slenger fiskekroken under vann for å få fisk til middag. Akkurat det skal jeg ikke sette så stor fokus på nå, fordi jeg selv ikke kan skryte på meg at jeg er vegetariener her og nå, selv om jeg virkelig tenker på å slutte å spise kjøtt! Men til da, så skal jeg være forsiktig å skrive for mye om den type dyremisshandling. Dyrene spiser jo dyr de også…


(Her ser vi at Mikkel Rev er blitt offer for tortur og ufortjent død, for at vi menneskene nettopp trengte blant annet pelsen til å forfenge oss med)
(Bilde tatt fra uqcs.vgb.no)

Personlig fikk jeg nå lyst til å begynne å skrive om pels og sminke. Dessverre er det fortsatt alt for mange i dette “frie” landet Norge som går med pels. Vi kaller Norge for et fritt land, vel gjelder det dyrene også? Gjelder det de dyrene som blir stengt inne i bur? Gjelder det de dyrene som enkelte av oss onde individer isolerer til den dagen vi skal flå av dem hud, og pels og det som er? Bare fordi vi selv skal kle oss med ett eller annet plagg?

Alle menensker som jobber på pelsdyrfarm, og andre firmaer hvor dyr må lide for menneskenes velvære og skjønnet. De menneskene burde selv blitt stengt inne i et isolert, ensomt, trist og utrivelig rom. Forså å bli bundet fast etter føttene i taket med jerntråd, mens en eller annen skraper av dem huden med en kjøttkniv, mens blodet siler ned på gulvet, og forsvinner ned gjennom et sluk.

Hva har dyrene gjort oss mennesker, som gjør at vi straffer dem med å stenge dem inne, torturerer dem, forså å lage klesplagg, sminke eller noe annet av de?

DET ER LOV Å KLE SEG PENT, STILIG OG ANDERLEDES, OG BRUKE SMINKE!
MEN HVER SÅ SNILL, PÅ FORHÅND FØR KJØP; SJEKK NØYE ETTER OM PRODUKTENE ER DYREVENNLIG!

Testing
Så var det alle disse forsøkene og testingen vi mennesker er for redde for å teste selv, hva føles da mer naturlig enn å prøve de på dyrene våre?


(Kaniner utsettes daglig for dyreforsøk i blant annet kosmetikk og medisinindustrien, og her ser vi en uskyldig kanin som har blitt utsatt for å bli blant annet grovt sår etter forsøk)
(Bildet er hentet fra www.flickr.com)

Vi leser stadig om nye vaksiner og medisiner som forskere og andre mener kan være redningen mot triste sykdommer som blant annet kreft, alzhimer, hiv, også videre også videre. Og det at vi mennesker stadig prøver å finne løsninger på å utrydde sykdommer er vel og bra. Men hvorfor må vi absolutt teste sprøyter og andre medisner på dyrene av alt i hele verden? Hadde det ikke vært mer rettferdig om vi dro inn alvorlig slemme, kriminelle mennesker inn en lab som foreksempel barnemordere, voldtektsforbrytere og svindlere?

Først da syns jeg vi ikke trenger ta det så tungt hvis sprøyten eller medisinet resulterte i at forsøks”kaninen”s liv gikk tapt, eller at forsøks”kaninen”s helse ble endret negativt etter forsøkene.


(En uskyldig rotte blir mot sin vilje offer for sprøyte, for av forskere skal finne ut om stoffet er trygt nok til å sprøyte inn i blodårene til menneskene)
(Bildet hentet fra: www.dyrevern.no)

Hvorfor skal vi på død og liv sprøyte rotter foreksempel, når vi heller kan ta tak i individer som faktisk fortjener å lide, og da tenker jeg igjen på vi menneskene som drikker oss fulle, begår voldtekter, er utroe, går bak ryggen på hverandre, dreper hverandre, og forgifter samfunnet med røyk, gass og annet søppel!

For å sitere noe jeg leste for en stund siden, “Save the planet, kill yourself”!
Med det mener jeg selvfølgelig IKKE at vi menneskene skal begå selvmord, men jeg håper dere ser poenget!

Igjen; en ting er at vi tester medisiner og den slags på dyra. Men vi skal faen meg for sikkerhetsskyld teste sminke og rusmiddel på de også.

Grove tragedier hos “hverdagsfolk”
Sist, men ikke minst, vil jeg nå også ta opp hva vi mennesken opp kan finne på å utsette dyrene for, utenom forsøk og produksjoner av produkter.

For hvert eneste år blir uskyldige katter forlatt, gjerne på en eller annen søppelplass, mens vi selv reiser på ferie. Flere katter, hunder og andre husdyr blir hvert eneste år forlatt fordi enkelte av oss mennesker ikke er i stand til å tenke lengre. Flere husdyr og andre dyr blir etterlatt i et bur eller i en pose hvert år, forså at mange av de ikke finner mat og sulter ut og råtner.

Men det stopper ikke der. For noe er at tusenvis av katter og hunder blir forlatt i feriene, men det finnes også mennesker med eller uten dyr som har som glede å turturere dyr for morro skyld.
For ikke så veldig lenge siden ble en hund funnet, hengende i Helgelandsbrua (i Norge), hva var vitsen med det?
Les mer om saken på Nrk.no sin nettside, ved å klikke her!


(En hund ble av et eller annet hensynsløst, respektløst og slemt menneske, kastet utfor Helgelandsbrua, med et tau knyttet rundt halsen)
(Bilde tatt fra Nrk.no)

Hver måned leser vi at dyr er funnet misshandlet, enten av eierne eller andre. Vi mennesker har ingen grenser for fantasi når det gjelder å virkelig udmyke og torturere dyrene på denne døende planeten vår. Folk har for morroskyld festet kattene sine opp etter vifta i taket som har gått rundt og rundt i en voldsom fart. Dyr har blitt tapet og bundet fast levende til gjerder, trær og andre ting. Dyr har for morroskyld blitt slått utellelige mange ganger med balltre og andre slagvåpen, for at noen enkelte grupper psyke, psyke mennesker har hatt lite og gjøre, og trengte å “more seg” med vold mot dyr!

Rekken over svært grove forbrytelser fortsetter i det uendelige. Kan også nevne at jeg for ikke så lenge siden hørte en historie om noen som fikk hamsteren sin til å “henge seg selv”, ved å knyte en tråd rundt livet på den mens den sov, forså å la den løpe utfor da den våknet, hvor den ble hengende å dingle frem og tilbake til den ikke lenger hadde igjen puls og energi i kroppen.

Hvert år blir også mange uskyldige kattunger skutt/drept fordi vi mennesker ikke har vært flink nok til å sterilisere tidlig nok. Jeg spørr, hvorfor skal dyr generelt lide, tortureres og gå inn i døden for at vi mennesker enten er for uvitende, egoistisk eller bare ond?

Vi har en kjempe stor vei å gå! Det er milliarder av mennesker på denne jorden som burde vært kastrert, lemlestet, buksprettet levende eller hengt i levende live opp ned i en kald kjeller med spikertråd festet rundt ankelen!
Jeg hater ingen enkelte grupper mennesker. Men jeg hater folk som misshandler, torturerer, svikter og begår grove handlinger og feil som går utover andre, uansett om det er andre mennesker, eller i dette tilfelle DYR! Dyr er som oss skapninger av kjøtt og blod, en familie og et liv. Deres liv! Ingen dyr er mindre eller mer verdt enn et hvilket som helst mennske!

Dyrene er like mye verdt som oss, men ikke alle mennesker er like mye verdt som et dyr!
God torsdag alle sammen!

VI BLOGGES!

12 kommentarer
  1. Dette er et tema som aldri kommer til ende så lenge det finnes mennesker i verden. Vi tror vi eier verden, og kan “kjøre” over både dyr og natur…verden kunne vært perfekt..hadde ikke menneskene eksistert….eller hvis vi hadde tatt til fornuft og skjønt at alt levende er avhengig av hverandre på ett eller annet vis for å eksistere. Jeg liker måten indianere feks gjør/gjorde hver gang de felte et dyr….takket for at det gav sitt liv for at de selv skulle kunne spise, og kle seg varmt. Det står det respekt av synes jeg.
   (liker den nye stilen din på bloggen foresten)

  2. Jeg er dyreforkjemper til de grader og på facebook får de gjennomgå med mine kommentarer, men jeg føler meg så hjelpesløs, maktesløs…skulle ønske jeg hadde ressurser og penger nok, da skulle jeg fått utredet mye, blant annet alle hjemløse katter.
   Jeg orker ikke se bilder og videoer, teksten er nok, det brenner seg på netthinna og ødelegger dager og uker for meg, bare av teksten vet jeg hva det dreier seg om og da vet jeg også hva som kommer opp av bilder og film.
   Jeg er så faens forbanna over alle stygge individer og jævla drittsekker som skader dyr og alle dyreforsøk og pelsfarmer at jeg spyr!!
   I mine øyne er de ikke mennesker men demoner. De skulle vært fjernet fra denne planeten for godt, de har ingenting her å gjøre disse syke drittsekkene.
   Jeg håper og ønsker et forbannelsens liv til disse demonene og må de sakte få en grusom død og havne i helvetet for evig tid!!!

  3. Mira`s Gotiske Verden: Først og fremst, tusen takk for kommentaren Mira 🙂 Er så utrolig enig med deg i hvert eneste ord og linje at jeg skulle tro at vi faktisk ER søsken, i tillegg til at vi kaller hverandre bror og søss.

   Oppdaget en facebook-side etter at dette innlegget ble publisert “Vi som er for pelsdyropprett” eller hva det heter… Der sto det også noe så grønnjævlig provoserende som at dyrene har aldri hatt det bedre på et av de stedene…. Får lyst til å finne disse jævlene, forså å flå huden av dem med kniv og gaffel. Langsomt, og smertefullt. Når det er snakk om så uvitende og onde mennesker så kan jeg ikke bruke ordet groteskt, fordi det eksisterer ikke i denne sammenhengen. Når det gjelder mo dyr, ja, når det gjelder de som plager dyr, nei.

   Håper du får en god natt min venn, savner deg jævlig mye. Tenker på deg ofte. Og vit at jeg alltid vil være her for deg søss!

   Du betyr så inderlig mye for meg <3
   Klem <3

  4. Veldig enig i det du skriver, men syns ikke det skulle blitt brukt som en straff eller noe sånt for kriminelle. Syns folk kunne meldt seg frivillig til og være med på slike tester, i bytte mot en liten sum penger eller noe slikt. Eller at de eventuelt kunne funnet opp en måte der de kunne teste slike ting uten og la det gå utover et liv. Er veldig imot dyretesting selv, og prøver mitt beste og holde meg unna produkter jeg ser er dyretesta.

  5. Tusen takk bror:)
   Ja jeg skulle flådd de levende og etterpå puttet dem i en diger saltkrukke!!!
   Jeg blir så jævlig forbanna!!!
   Og tusen takk igjen, jeg er her for deg også vennen min:):)
   Masse kjempeklemmer fra Miravennen søster din:):)

  6. “Hvorfor skal vi på død og liv sprøyte rotter foreksempel, når vi heller kan ta tak i individer som faktisk fortjener å lide, og da tenker jeg igjen på vi menneskene som drikker oss fulle, begår voldtekter, er utroe, går bak ryggen på hverandre, dreper hverandre, og forgifter samfunnet med røyk, gass og annet søppel! ” ehm så du mener altså at vi som røyker,og drikker, Utro(gjelder ikke meg) skal bli forsøkskaniner ? hallo? vi er da for faen mennesker ! bare fordi vi har valgt å røke/drikke osv gjør oss for faen ikke til ett førsøksobjekt elr ? hmmm…. Er enig i at man skal ikke teste på dyr, men et sted går grensa… Da skal jeg sette en liten vri på dette å si at de med depreseive tanker,foreviget sykdom å de som snylter på staten osv osv skal pent få være forsøkskaniner de å … for de er ikke annet en snyltere late , å ikke minst en gruppe som kan være en trussel for samfunnet (de depressive) hvordan fikk det deg til å følge deg nå ? (håper du skjønner ironien her å meningen min, var ikke et “angrep” bare min måte å få deg/andre til å se hvor teit det høres ut) 🙂

  7. Malin Og Kevin: Helt enig i at spesielt det med folk som drikker, røyker og eventuelt snuser, var litt drøyt å nevne i denne sammenhengen.

   Men generelt syns jeg det er bedre med at mennesker blir forsøkskaniner, enn dyra. Og da helst tungt kriminelle som voldtektsforbrytere og mordere.

   Det med røykere og drikkere har du rett i, var i utgangspunkt noe jeg skrev for å få frem usunne/dårlige vaner mennesker har, som dyrene ikke har og gjør, men skjønner at det var veldig i grenseland å nevne det i akkurat den linjen.

   Skjønner ironien i det du skriver, og tror nok du også skjønner at jeg setter ting litt på spissen, med ironi innimellom, til tross for at jeg har asperger (mange med asperger sliter litt med ironiforståelse).

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg