Ingen coverlåter på meg, takk?!

Først som sist, som sist som først – jeg er et komplekst individ!!

Jeg er stiller gjerne beina åpen for mye rart, og det trenger slettes ikke være så originalt lengre heller. Jeg kan fint se en og annen trendy video på Youtube nå og da, og lets Face IT – de “norske” reality-seriene jeg driver og engasjerer meg i er ihvertfall ikke superoriginale på noen som helst måte!

Pærra f.eks – en amerikansk reality-serie som norge, i likhet med så mange andre land, har laget sin versjon av. Tvens svar på “coverlåter”, basically!

Men hvordan stiller jeg meg egentlig til coverlåter for tiden? Vel, jeg trodde at jeg likte det veldig godt, men nå er jeg ikke sikker lengre. For er det en person som har covret en hel del, ja så er det min daddy issue in hell, Marilyn Manson, som uten noe diskusjon er en av de beste i verden til gjøre andres låter om til sine egne.

“Tainted Love” var jo det som fikk meg interessert i Manson i utgangspunktet. Det var lenge den eneste låta jeg hadde hørt, og som jeg hadde på en eller annen BRENT cd (ja, så gammel er altså jeg). Og guuuuud skal vite jeg har hatt “This is Halloween” meget mye på repeat opp gjennom åra også!!!!

Og til dags dato så hører jeg fortsatt en del på Manson. Men vet dere hva jeg har tatt meg selv i gjøre stadig oftere nå? I løpet av det siste året, eller fanden vet hvor lenge dette egentlig har pågått, så har jeg rett og slett stadig SKIPPET til neste låt hver gang Spotify eller Itunes har begynt å spille cover-låtene hans, i stede for hans egne originalsanger.

HVORFOR DET EGENTLIG?? HVOR LENGE HAR DETTE PÅGÅTT? Og igjen… HVORFOR???????????

Jeg vet helt ærlig ikke. For igjen.. Etter min mening er coverlåtene hans fremdeles GULL, GULL, GULL!! Har jeg rett og slett begynt å blitt mer “fin på det”? Er dette en merkelig form for “forfengelighet” som har sneket seg på? Og det er ikke bare Manson dette gjelder heller, andre artister også. Så ja, nei.. Jeg forstår stadig støtt ikke hva som foregår oppi skolten på meg. Og det gjør antageligvis ikke dere søte, små heller. Så jeg skal ikke engang spørre.

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

1 kommentar

Siste innlegg