Falske folk og ekte tatoveringer (ting som irriterer)

FALSKE FOLK som hilser og smiler som om “ingenting er “galt””, folk som SHAMER TATOVERINGER, og meg selv som på DØD og LIV skal SMALTALKE med folk jeg knapt kjenner til tross for at det i 80% av tilfellene føles passe kleint etterpå er bare noe av det som irriterer meg i kveld! 😡😫😅

Hva irriterer dere for tiden??

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

7 kommentarer
  1. Ja, er slitsomt når de varer lenge før selve “videoen” starter.. ughh, og folk som sporer av annenhver setning. Get to the point!

   Irriterer meg mye over underholdning som er låst bort i kanalenes arkiver. Kunne tenkt meg å se de gamle sesongene av Farmen. Hadde vært interessert i å se De Syv Søstre, men de episodene jeg har sett så langt på youtube har ikke imponert meg veldig. Men kunne vært interessant med tanke på Kjetil Bjerkedal, og andre skuespillere. Så en på Finn som hadde alle episodene på VHS. Bot og Bedring kunne også vært kult å sett. Vet ikke om du visste dette, men Tv2 lar privatpersoner kjøpe en episode av gangen av det meste de har fra arkivet sitt, men hver episode koster 625kr.. De sier at det er “for krevende” å hente ut flere episoder av gangen. Den som kjøper har ikke lov å gi episoden til noen andre heller. Men er heldigvis mange andre måter med alle VHS opptakene som er der ute.

   Ja, har hendt at noen gamle klassekamerater og andre bekjente har slettet meg på FB, som regel bryr jeg meg ikke når jeg knapt har snakket med personen, men blir litt trist når det er folk jeg har kjent lenge, eller hatt hyggelige samtaler med.
   Håper ikke dette ble for lang kommentar, følte bare mye i denne videoen var ting jeg hadde tenkt mye på.

   1. Mener å huske å ha hørt noe om det kjøp av enkelt-episoder tidligere et sted ja. Akkurat det er ihvertfall ikke jeg interessert i lengre. Kan de ikke publisere det på Sumo så får det heller bare være.

   2. Det er alt for dyrt, Tv2 og andre kanaler kan være noen gribber, men ifjor ble Samurai Sikkerhet lagt ut på Sumo etter at mange fans hadde bedt om det flere ganger. Men ble derimot bare liggende der en måned…

   3. Forresten, en liten funfact: da episode 2000 akkurat var blitt sendt spurte jeg veldig pent om ikke noen i Tv2 kunne sende meg den ene episoden på en dvd-plate. Jeg var så heldig og ikke bare få svar, men jeg fikk også episoden gratis. Så per dags dato har jeg intet mer enn 41 episoder på dvd. Episode 2000, og de første 40 som fremdeles er mulig å få kjøpt på dvd diverse nettsteder her og der (Finn.no bl.a, tror jeg).

   1. Mm, den episoden hvor Astrid feiret 100 år. Husker ikke hvem eller hvor i Tv2 jeg spurte, men mulig det var sånn at jeg hadde visse fordeler på den tiden jeg skal være litt forsiktig med å gå nærmere inn på her xD

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg