50 shades of honesty

Oh kreativitet – hva skulle jeg vært her i verden foruten deg? Dessverre er du ikke alltid til stede, men for det har jeg tilgitt deg, for du er som regel veldig til stede nå for tiden, og ingen skal tro at du vinker med ditt fravær heller i dag selv om jeg nå slår til med et nytt “50 spørsmål”-innlegg, hvor jeg også denne gang har rappet spørsmålene fra en annen bloggers ræv. Nærmere bestemt rumpedusken til Annette Haga.

Årsaken til at jeg nå gjør mitt fjerde eller femte 50 spørsmåls-innlegg er først og fremst fordi jeg har hatt lyst til å gjøre et sånt innlegg igjen en stund, men så har jeg slitt litt med å finne en liste jeg ikke allerede har gjort fra før av, da de aller fleste bloggere der ute (deriblant meg selv) har jo stort sett tatt utgangspunkt i de samme spørsmålene, i stede for å lage noe helt egent. Også er det sånn at mange av de ideene jeg har til andre ting nå for tiden er ting jeg helst skulle hatt litt hjelp med å gjennomføre. Men ikke kom her og tro at jeg er i en såkalt tørkeperiode for tiden, for det er jeg altså ikke.


1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir?
– Telefonnummeret til drosjesentralen på Voss, samt adressen til en daværende venninne.

2. Hva har du alltid i vesken?
– I (sminke)vesken min (som jeg knapt har rørt de siste tre årene) så har jeg to leppestifter, tre farger øyenskygge (sort, brunt og lilla), to esker karnevalsminke, og en rosa eske som det står “Fresh Rose Dhoop Cones” på.

3. Hva bestiller du på kafé?
– Dette er litt awkward, men jeg har faktisk ikke vært på kafé i voksen alder.

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? 
– Facebook, Pornhub, Youtube, blogg.no og det meste av norske nettaviser.

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
– Jeg er ingen ringerev – holder meg heller til meldinger over Facebook, eller sms. Og da er det som regel verdens beste Sara som får de.

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din?
– Lilla.

7. Kan du bytte olje på bilen? 
– Har ikke prøvd før da jeg bl.a ikke har bil, så.. Vet ikke.

8. Hva har du hatt av kjæledyr? 
– To kaniner, fire rotter og en tarantell.

9. Har du noen piercinger?
– Nei, og sjansen for at det kommer til å bli noen er mindre enn tissefanten til Michael Moore.

10. Norge på sitt beste?
– Når det er helt mørkt ute og folk flest er edrue og holder sine mest irriterende uvaner for seg selv, og helst ligger og sover og rett og slett holder kjeft. Da er mitt Norge på sitt beste.

11. Hva gjør deg lei deg?
– Hvis vi kun skal telle ting fra “virkeligheten” og altså ikke snakke om Hotel Cæsar så må jeg nok si.. Når noen har dødd. Altså, noen jeg virkelig brydde/ bryr meg om. Gråter ikke over randome folk, hvis noen trodde det.

12. Hva gjør deg glad?
– Likes, kommentarer, Play Station-trophyer, når noen jeg liker er online og faktisk har både anledning og lyst til å chatte, når jeg ser at det har kommet penger på kontoen, alle de gangene jeg har rett (altså: hele tiden) og den/ de jeg har diskutert med en stund ENDELIG innser det (noe som ikke er like vanlig da det er jævlig mange teitinger der ute).. Og ja, jeg er et egoistisk menneske.

13. Hva er drømmejobben din?
– Har egentlig flere, men for at ikke alle svarene mine skal bli bibellange.. Eh, jeg vet faktisk ikke.

14. Abonnerer du på et ukeblad?
– Nei, abonnerer for øyeblikket kun på en ting, og det er Nemi.

15. Hva var det siste du kjøpte? 
– Mobildeksel fra Ebay.

16. Liker du kinesisk mat?
– Det kan hende, jeg er litt usikker på om jeg har smakt noe særlig. Telles de såkalte kinesiske nudlene fra Findus?

17. Når var du i kirken sist?
– Å gud, fader og den hellige ånd, DET er faen meg lenge siden!

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg?
– Definer spesielt, normalt og alt det der da. Hehe, ehm, neida. Hmm. Den siste som åpnet hjemmet sitt for meg og lot meg overnatte i noen dager kanskje? Jeg vet ikke.

19. Har du noensinne vært i en ambulanse?
– Ja, det har jeg faktisk. En gang, men da var det i forbindelse med en filminnspilling.

20. Kan du rulle med tungen?
– Nei, av alle ting som rul(l)er med kroppen min er ikke tungen en av de.

21. Hvor lang tid bruker du om morgenen?
– Varier, men hvis man skal først og fremst skal fokusere på ritualer fra baderommet. 5-60 minutter-ish.

22. Banner du ofte?
– Syns ikke det selv i hvert fall, så nei.

23. Hva er det lengste du har campet i et telt?
– Campet?

24. Hvor mange søsken har du?
– Litt usikker, men tror det mest godkjente svaret må være to.

25. Hva slags utdannelse har du?
– Var akkurat så jeg fullførte videregående. Og det var den historien.

26. Hvor mange steder har du bodd?
– Fem, og alle stedene har vært i Oppdal.

27. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? 
– Øynene, skinnbenene mine og underlivet.

28. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med?
– Vet ikke om dette telles som noe kroppsdel, men hadde det vært opp til meg så hadde kroppen min sluttet å produsere hår og skjegg for lenge siden så jeg kun brukt den tiden jeg bruker i uken på å barbere meg til helt andre ting. Hår, enten det er kroppshår eller ikke har INGENTING på min kropp å gjøre, med unntak av øyenbrynene mine..

29. Er det viktig å feire bursdager?
– Bursdager er oppskrytt! Særlig etter at jeg ble myndig har jeg ment det. Nå er de egentlig der først og fremst for å minne at jeg er et steg nærmere døden, en påminnelse som varierer veldig hva jeg egentlig mener om utifra hvor bra eller elendig jeg syns ting er.

30. Har du tatt vare på klesplagg fra da du var liten?
– Nei.

31. Nevn én ting som er irriterende med å blogge? 
– Når særlig innlegg jeg er meget fornøyd med knapt får noen kommentarer, eller ikke like mange som jeg syns de fortjener. Eller enda verre.. Ikke noe i hele tatt. Hender jeg har har tilføyd og trukket fra et par navn på drapslista mi når det har skjedd, ja.

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag?
– Drikker nesten aldri rent vann, men hvis jeg gjør det – Et. Og eh, nå er det ikke sånn at jeg drikker SKITTENT vann heller, men FAEN da, dere skjønner forhåpentligvis hva jeg mener.

33. Når legger du deg om kvelden? 
– HAHA! HYSTERISK! xD

34. Favorittfag på skolen?
– Gym. Haha, neida. Norsk.

35. Potetgull eller smågodt?
– Potetgull med smågodt-smak, fåes kjøpt på i First Price-avdelingen til Kiwi.

36. Siste filmen du så? 
– The Green Mile.

37. Det mest romantiske du har gjort? 
– Tror det var når jeg en gang gjorde noe jeg ikke vil nevne her for noen xD

38. Den perfekte vertinnegaven er?
– Ser jeg ut som en person som strør meg rundt med gaver?

39. Hvor gammel er pappaen din?
– Født i 65, mattestykket får dere ta selv.

40. Har du vært i avisen?
– Lokalavisa ihvertfall. Et par ganger når jeg har hatt bursdag, en gang i forbindelse “3 på gata”.. Hadde et lite klageinnlegg en gang.. Også var det et bilde av meg og mamma med noen “velkomstord” da jeg omsider klarte å komme ut av åpningen hennes for snart 26 år siden. Ah, også har jeg skrevet en del saker for “OPP” da jeg hadde jobb der for en del år siden, hvis det telles.

41. Et sitat du liker?
– “Du må ikke være så redd for å dø at du glemmer å leve”. – Holger Halbo, 2007.

42. Hvilken farge liker du best på neglene? 
– Sort.

43. Hvem er forbildet ditt?
– Tror egentlig ikke jeg har noen forbilder. Har flere jeg liker og sånn, men ikke som jeg anser som noe forbilde. Har fått såpass godt selvbilde de siste årene at jeg egentlig ikke trenger noens andre bilder lengre.

44. Er du forfengelig? 
– Ja, litt. Vurderte for noen måneder siden å ikke kjøpe meg brodder da jeg skjønte at det ikke fantes noen måte å gjøre de totalt usynlige på. Da fikk jeg litt kjeft av hun som skulle hjelpe meg i den skobutikken jeg var i der og da xD Også bruker jeg helst ikke refleksvest fordi det ser så retard ut. Men ja, jeg vet at jeg absolutt burde, sånn nå har jeg lagt til det også.

45. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? 
– MASSE! Som å besøke bestevenninna mi igjen, besøke Hotel Cæsar-settet før det kanskje ikke finnes lengre om ikke alt for lenge, oppgradere pcen, samt det å produsere en Youtube-video igjen som viser seg å bli skikkelig populær.

46. Har du vært gift eller forlovet?
– Har vært begge deler et par ganger i The Sims. Telles det? Ellers hadde jeg en drøm når jeg var rundt 11 år om at jeg hadde giftet meg med ei vakker blondine som var skikkelig glad i å ta meg med på skiturer i påskesola. Men det telles kanskje ikke det heller?

47. Hva kjøper du helst: klær, vesker eller sko? 
– Klær. Forresten.. Heeeey, telles ikke sko som et eget klesplagg? Faen hva slags nazi er det egentlig som har laget disse spørsmålene? Merete Hodne, er det deg?? Kan noen sjekke Google forså å svare meg på om den dama har en egen blogg eller ikke??

48. Føler deg ung eller gammel for alderen? 
– Det varierer. Driver å kjører litt berg- og dalbane akkurat når det kommer til det, for jeg er nemlig ingen anti-lope.

49. Hvilke uvaner har du?
– Hvor god tid har dere?

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å svare på alle spørsmålene?
– Da skal jeg se gjennom innlegget, ta noen bilder, redigere noen bilder, legge ut innlegget, fortelle litt forskjellige vesen at dette innlegget eksisterer, og kanskje unne meg en matbit etter det igjen.


Sånn! Det var det, for denne gangen. Vet ikke om dere fikk noe utav dette, men for meg ble dette bare nok en påminnelse på at jeg fortsatt ikke akkurat er det beste individet som har eksistert, på noen som helst plan.

Mulig jeg bør vurdere å slutte å blogge, og heller prioritere å begynne med sånne ting som faktisk har noen nytte for resten av omverdenen. Bli litt mindre ego, tenke litt mer eco. Joine Blekkulf-klubben eller noe sånt igjen. Finne opp og spre rundt meg med en eller annen ikke-fiksbar sykdom som gjør at folk faktisk ikke tåler kjøtt lengre.

Ah, det er så mye jeg kunne ha gjort. Hmm, hvis dette viser seg å bli det siste blogginnlegget mitt vet dere ihvertfall hvorfor.

Når var det sist du hadde et 50 spørsmål-innlegg?

Stay goregeous!

3 kommentarer
  1. C Noir: Takk. Må innrømme at det var et av de svarene jeg vurderte å gjøre om før jeg publiserte det. At jeg skulle tillate meg å “lyve” litt ved å heller ta det første som falt meg inn nest etter dette her, siden jeg er litt lei av å fremstå som negativ.

   Men igjen så vil jeg heller virke litt negativ en gang i blant fremfor å gjøre/ skrive noe jeg føler ikke er helt ærlig. Pluss at jeg er langtifra så negativ nå som jeg en gang var, så, ja, da ble det altså til at jeg faktisk tok det aller mest ærlige svaret likevel. Pluss at litt negativ er jo alle en gang i blant, samma faen, så xD

  2. Glad du ikke endret det. Negativitet er like viktig som positivitet, etter min mening! Uten den ene, fins ikke den andre!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg