Personlige 5!

Det har nå gått ti år siden jeg satt side ved side med en av trøndelags absolutt mest kjente (og for noen kjære) artister, Bjarne Brøndbo. I løpet av tre minutter fikk jeg det som ikke bare skulle bli mitt første intervju med noen, men også min aller første Youtube-video noen måneder senere. Et intervju min mor fortalte meg på forhånd at jeg bare kunne legge fra meg med en gang da hun nokså skråsikker mente at jeg aldri ville få det. Vel, for å si det sånn, jeg har for lenge siden skjønt at det ikke alltid lønner seg å høre på hva mora mi sier.

Enyway, siden den gang har det skjedd mye rart, på både godt og vondt. Som Youtuber har aktiviteten og kreativiteten stadig vært noe variabel. Men til gjengjeld har jeg ihvertfall STORT SETT vært nokså fornøyd med det jeg har laget, når jeg har laget noe. Det er vel og merke ikke alt jeg har filmet som har tålt tidens tann like godt, men selv disse videoene er jeg ihvertfall stort sett glad for å ha laget i dag. For selv om ikke alle diamantene glitrer like pent lengre i dag, så er de alle på et aller annet vis et slags dyrebart minne som jeg er glad jeg har latt få stå.

Og nå i kveld har jeg lyst til å vise dere hvilke fem av de som er mine personlige favoritter. Mine damer og herrer, ladies and prostitue – her har dere min personlige topp 5 Youtube-video-liste;

Nummer 5 – Jeg er stygg:

Nummer 4 – My secrets:

 
Nummer 3 – FEAT. Bittelilletine:

Nummer 2 – Mannen som bare tenkte på:

Nummer 1 – Kjære leverpostei-boks:

Sånn. Dette er altså de fem videoene jeg liker best av det jeg har gjort opp gjennom årene. Når jeg først begynte å sette opp denne listen nå så tok det ikke lang tid før jeg tenkte “gud bedre, hvordan skal jeg klare å sette opp en helt ærlig topp 5-liste, uten at jeg vil angre noe på rangeringen i ettertid?”. For når man snart har 300 stk å velge mellom så.. Ja, fikk litt å velge og vrake i. Men etter et par runder med meg selv har jeg nå klart å si meg nokså fornøyd. Ja, jeg kan faktisk både stå og sitte for dette her.

Hvilke av mine videoer er blant DINE favoritter?

Stay goregeous!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg