Jeg fikk møte Dagfinn Lyngbø i går! :)

I går var Dagfinn Lyngbø i Oppdal på Oppdal Kulturhus og holdt standup-showet “Dagfinn Lyngbø – Evolusjon”.
Jeg dukket opp på kulturhuset sånn cirka en halvtime før showet som startet klokken 19.00, altså var jeg der litt før 18.30. Der møtte jeg mine gode venner Adam og Even så vi satt oss i en sofa på huset og snakket om det vi vanligvis snakker om.

Jeg hadde tatt med meg mitt videokamera i Full Hd i håp om at jeg skulle få møte Dagfinn etter showet for så å spørre om han kan si “Hei, her får dere den nye filmen om Ken og Morten” i kameraet mitt, “Ken og Morten” er for dere som ikke har fått det med dere enda en amatørfilmserie jeg lager på fritiden med venner og kjente.
Plutselig dukket det opp en stemme i høytalerne på huset som sa at det er påbudt å legge fra seg jakken sin i en garderobe før mann går inn der Lyngbø skulle holde showet. Dette er fordi at mann er redd for at noen skal lure med seg ting som fekts videokamera og slik forså å filme showet og eventuelt legge det ut på nettet eller lage en dvd og tjene penger på det selv også videre….

Så jeg gikk og ga fra meg jakken til noen damer, noe jeg måtte betale 10 KRONER for!!!!! Åhhhh.

Sikkert ti minuter etter at jeg hadde betalt for å legge fra meg jakken med videokamera og sånt i så gikk vi inn i salen og showet begynte etter noen minutter.

Og det må jeg si: Stand-Up showet “Dagfinn Lyngbø – Evolusjon” er KONGEBRA! 🙂
Etter omtrent en time og 20 minutter var showet ferdig og publikum forlot scenen. Jeg fikk litt stress da fordi jeg hadde tenkt å komme meg ut fortest mulig for å få tak i noen på kulturhuset jeg kan spørre om han/hun kan spørre om det er ok at jeg fikk møte Lyngbø. Jeg satt på rad 11, og sete nummer 11 så mann kan si at jeg var ikke blant de som kom fortest ut av salen… Da jeg omsider kom i gangen så jeg en journalist fra “Opdalingen” som stoppet folk og spurte hva de mener om showet, og så glad som jeg er i å havne i avisa med bilder og slik stoppet noen meter unna journalisten i håp om at hun skulle stille meg de 4-5 spørsmålene. Og etter to-tre andre som gikk forbi henne som hun fikk stoppet og snakket med så så hun faktisk meg og stoppet meg. Så ja, jeg ble intervjuet av “Opdalingen” til slutt.

Merk dere at jeg fremdeles ikke har gått og hentet jakka mi med videokamerat og lignende!

Etter at jeg ble intervjuet så jeg en dame på kulturhuset som jobber der så jeg spurte henne om det var muligheter for at jeg kunne få møte Dagfinn, hun sa at hun skulle gå og spørre, så da gikk hun inn til scenen og spurte. Nesten med en gang kom hun tilbake og sa at det var greit. Så jeg fikk møtt Dagfinn som var utrolig kul og morsom å snakke med. Jeg fikk tatt et bilde, MED MOBILTELEFONEN min som jeg hadde hatt i lomma hele tiden. Og jeg fikk også fikset at Dagfinn sa “Dere ser nå den nye filmen om Ken og Morten” MEN DET VAR IKKE I MITT HD-VIDEOKAMERA MEN I MOBILTELEEFONKAMERAET MITT SOM HAR UTROLIG DÅRLIG BILDE OG LYDKVALITET!!!! Huff, irriterer meg så grønn nå på at jeg ikke tenkte på å hente med meg jakken før jeg spurte om jeg fikk møte han, jeg vet at det hadde jeg rukket så utrolig bra, MEN NEIDA SÅPASS SMART SKAL JEG ALTSÅ IKKE VÆRE!!!!

Men, det ble uansett bilde og et litevideoklipp, legger ut bildet her nede, og er sånn passe fornøyd, årsaken til at jeg er litt missfornøyd er mobilkameraets kvalitet sin skyld…

Videoklippet er ikke noe å legge ut, og det er synd. Fordi at Dagfinn var flink og hele greia, men kvaliteten på mobilvideokameraet er så utrolig dårlig og uklart, skurrete og hele greia…:( Hadde jeg bar tenkt på å hente jakka mi, som hadde tatt meg bare 20 sekunder… Det hadde jeg fått til…. Har nesten ikke sovet i hele natt på grunn av den tabben og jeg sliter fortsatt med det nå…. Blæh:……

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg