Tatt masse bilder av filmsamlinga mi.!

Har nå de siste to timene holdt på å ta ut absolutt ALLE Dvd og Blu Ray-filmene mine fra hyllene for å samle de sammen på gulvet slik at jeg får tatt bilder av dem for at jeg kan vise dere min stolte samling. Har lagt ut bilder på facebook, nettby og filmfront.no.

Legger også ut noen her på bloggen, gidder ikke legge ut alle bildene som jeg har lagt ut tidligere i kveld på feks facebook, men her er som sagt bittelitt av det jeg har tatt bilder av i kveld:


Her ser dere ALLE filmene mine. De jeg har kjøpt på butikken eller bestilt på nettet ligger i bunker, mens de som ligger
stødd på gulvet er amatørfilmer jeg og vennene mine har laget selv.


Her ser dere de 28 filmene jeg liker best i hele verden! 🙂 Prøvde å begrense det ned til bare 10, men det var lettere sagt enn gjort. Merk at filmene ikke ligger plassert i noen spessiell rekkefølge.


Her er de 13 værste, dårligste og kjedeligste filmene jeg har. Dette er med andre ord 13 rævva filmer jeg aldri kommer til å se igjen frivillig!


Her er alle amatørfilmene jeg har laget selv sammen med venner og bekjente 🙂


Og her er skrekk/splatter-film samlinga mi 🙂

Som sagt er dere interessert i å se mer så må dere se på enten facebook-profila mi, nettby-profila mi (storliboy) eller filmfront-profila mi (Storli)!

2 kommentarer
    1. Sweet lord tror denne samlingen er kanskje litt større enn min (fanken:))Du har veldig mye gode filmer her–men syntes nå revejakta og Gudfaren var veldig bra.. Silent Hill er den beste (av nyere) skrekk-thriller jeg har sett på lenge..Men har du sett Omen filmene eller Exorsisten-filmene??

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg