Det råtne liv

Fyller 24 år på mandag – Hopper ikke akkurat av glede..
I skrivende stund har jeg bestemt meg for å lufte litt i øverste etasje.. Fortelle dere litt om hva slags tanker jeg har latt sveve gjennom hodet mitt den siste tiden når jeg ikke har klart å “fokusere meg vekk” i Game of Thrones-universet, eller et og annet Play Station-spill.

De siste dagene har livskvaliteten min vært noe forstyrret av bekymringer.. Bekymringer og følelsen av å innimellom føle meg.. Ganske hjelpesløs. Jeg har flere ganger i løpet av livet tenkt at hvis jeg bare later som et eller annet så vil jeg kanskje tro på det selv, hvis jeg bare lar det gå lenge nok. På mandag har jeg bursdag… Og den delen om at det ikke er en veldig stor deal, er forsåvidt sann.. Men hvis jeg noen gang har gitt utrykk for at jeg ikke bryr meg overhode… Så har jeg ikke vært 100% ærlig.

Nå ser det ut til at jeg får besøk av mamma på ettermiddagen, og det er jeg sikker på vil bli hyggelig. Selv om vi ikke har så mye kontakt har vi i hvertfall bedre kommunikasjon nå de få gangene vi har kontakt, sammenlignet med hva vi hadde for, vel 3-5 år tilbake. Jeg gleder meg til det besøket. Men.. Jeg skal ikke benekte for at jeg skulle ønske at jeg en gang kunne tilbringe bursdagen min med en av mine beste venner.

Dessverre er situasjonen en gang slik den er. Ingen av de jeg absolutt kunne tenkt meg å tilbringe bursdagen min med aller mest bor i nærheten.. Og joda, det finnes tog, buss, fly og sånn… Men… Ja… Det er ikke så mye mer å si.. Annet enn at jeg i hvertfall må vente minst et år til før jeg får oppleve å tilbringe bursdagen min med en av de vennene jeg trives aller, aller best med.. Ikke mer å si på det..

Tannkjøttproblemer
I tillegg til at det med bursdagen min har holdt meg litt nede så er det enda en ting som ikke akkurat har hjulpet så veldig med å holde meg i det gode humør de siste dagene… I løpet av den siste uken nå har det gjort litt vondt i tannkjøttet i øverste del av munnen når jeg har pusset borti der med tannbørsten. I tillegg oppdaget jeg her om dagen at det nå er litt mindre tannkjøtt på i hvertfall to områder enn hva som var der for en stund siden. Og det må jeg si har skremt meg noe..

Akkurat det siste kan ha en sammenheng med at jeg har pusset litt hardere enn jeg burde de siste dagene i håp om at det ville gjøre noe med smertene i tannkjøttet… Men etter å ha googlet litt rundt omkring har jeg forstått at det å pusse for hardt fort kan gjøre vondt verre.

Google ja… Det er ikke måte på hvor paranoid man kan bli hvis man bare fortsetter å søke og søke etter ting som har med eventuelle sykdommer og sånt å gjøre. Uansett.. Nå har jeg fått en avtale med tannlegen min om en time den 25. juni.. Så nå som den timen er spikret fast skal jeg i hvertfall forsøke å ikke plage meg selv mer med alle tankene om hva, hvis og om. Kan det være tannkjøttkreft? Kan det være at jeg har en ukjent sykdom som ikke kan helbredes? Det finnes ikke grenser..

Tja, det var vel det. Forhåpentligvis vil det bli mer lys i tunnelen snart. Jeg i hvertfall HÅPER og tror at når bursdagen min er over på mandag, og når jeg har fått unnagjort den tannlege-timen så kan jeg kanskje begynne å tenke mer i positive retninger igjen.. Og kanskje være en bedre venn for de vennene mine rundt om kring som faktisk er i vanskelige situasjoner enn meg selv…

Vi reblogges! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg