Post og prioriteringer

Ok, jeg skal gi det et forsøk. Klokken er i skrivende stund 20.09, jeg har vært oppe siden 11-tiden, tror jeg, og jeg har ikke spist noe som helst i dag…. Jeg er slapp, lettere irritabel, noe depressiv, men NÅ har jeg i hvertfall skrudd på kjøkkenovnen så nå blir det mat om en stund… Bare et par timer for sent.

Sånn, nå skal jeg skrive litt om hvorfor jeg ikke har spist i dag, enda.. Da jeg sto opp hadde jeg en anelse av at det i hvertfall ville dukke opp en pakke til meg i dag.. Når jeg har noe jeg gleder meg til vil jeg så gjerne unnagjøre alt som er kjedelig og sånn først, så kan jeg virkelig fokusere og kose meg 100% etterpå. Så mens jeg ventet på en sms med hentereferansenummer og bekreftelse på at den ene pakken var ankommet startet jeg heller dagen med å ta de skjeggstubbene jeg har latt gro de siste dagene, samt oppvasken.

Når oppvasken var gjort tittet jeg på mobilen og ganske riktig. Jeg hadde fått en pakke!!! 😀 Så tok jeg på meg et par sko og spaserte avgårde til Spar. Der viste det seg forøvrig ikke at det bare var kommet en pakke til meg, men TO. En fra Gamezone.no og en annen fra en godteributikk.com.

Da jeg var hjemme igjen var det første jeg gjorde (etter å ha vasket hendene mine) å åpne opp pakkene forså å ta bilder til Snapchat-storyen min, Instagram OG bloggen. Med tanke på at begge pakkene var ganske store ble det selvfølgelig en del papp og søppel liggende, så da ble det nok en gang til at maten ble utsatt fordi jeg heller valgte å dra ned til fellescontainerne i Oppdal og kaste litt søppel… Og dit tar det jo 45 minutter å gå bare en vei.. xD

Ja, nå skal jeg ikke utsette det noe særlig mer. Nå hørte jeg akkurat at den ene lampen på kjøkkenovnen slukket, så nå skal jeg straks gå for å sette inn, ehm… Frokosten min. Men først vil jeg bare legge ved noen bilder av det jeg altså har fått i posten i dag!

Fra Godteributikk.com

Fra Gamezone.no

Sånn! Da har dere fått sett nesten alt. Det vil si, det er en ting som mangler fra Gamezone-pakka, nemlig en t-skjorte med Assassin′s Creed Unity-motiv. Jeg ville veldig gjerne vaske den og sånn før jeg tok bilde av den (ja, jeg vet, jeg er litt spesiell) så den henger akkurat nå på tørkestativet. Men lover å komme med et bilde av den på meg om et par dager! 😀

Nå skal jeg endelig sette inn frokosten min i kjøkkenovnen, før jeg dåner!

Vi reblogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg