Tilbakeblikk på fullstendigkaos.blogg.no-2011! (DEL 1)

♥ Januar

Det var januar 2010 at denne bloggen ble opprettet. Men i 2010 ble bloggen stort sett aldri brukt.
Første innlegg for januar 2011 ble publisert den 19. januar. Da tenkte jeg å prøve å faktisk bruke bloggen litt mer fra og med da, siden jeg nesten aldri rørte bloggen i 2010. Er flere måneder i 2010 som jeg ikke skrev eller la ut noe fra…
Vel… 19. Januar 2011 legger jeg ut det første innlegget for dette året (“Blogg-vurdering”). I årets første blogginnlegg, som ikke er av det veldig spennende slaget skriver jeg at jeg der og da venter på armvarmere og en bukse i posten, samtidlig som jeg på slutten av innlegget ambefaler leserne å ta en titt innom bloggen onlyhelene.blogg.no.

Den 22. januar har jeg bestemt meg for å prøve noe nytt for bloggen, noe som aldri ble noe mer av enn 2 eller 3 ganger. Jeg bestemmer meg for å starte en intervju-side på bloggen, hvor det var meningen å intervjue noen venner eller bekjente innimellom, selvsagt på video. Det skal sies at det morsomste med dette intervjuet var ikke selve intervjuet med Rune, men det jeg fikk oppleve litt senere etter at videoen ble ferdig; Rune ble full over webcam på msn..Tre dager senere intervjuer jeg Hotel Cæsar-fanatikeren Karl Wilhelm Klevan i forbinnelse med nye Hotel Cæsar episoder for året.

Det er først den 29. januar at jeg begynner å få kåthetsfølelsen av å fortsette blogginga sånn ordentlig, når jeg oppdager at jeg er nummer 1 på topplista i hele Oppdal, som den gangen var på cirka 80 bloggere totalt!

Den 30. januar bestemmer jeg meg for å endelig tørre å skrive ordentlig om noe jeg plages av, synes er veldig traumatisk, vanskelig og ekkelt. Jeg skriver et lengre innlegg om min fobi mot hår og frisørting generelt!


♥ Februar ♥

Jeg starter årets andre måned med å svare på noen spørsmål som dere har sendt inn, i en video jeg deler opp i to deler. Se del 1 her, og se del 2 her! Syns nesten dere som ikke har sett de to videoene enda, bør se den nå. Ikke fordi jeg har så jævlig spennende svar, men fordi jeg sminket meg selv utrolig sjarmerende da!

Den 2. februar starter jeg igjen i posten på Oppdal, hvor det var meningen at jeg skulle være hver onsdag og torsdag til fra klokken 08.00-14.00. I løpet av mai eller juni sluttet jeg i posten, og begynte i lokalavisa Opp igjen.

Den 5. februar blir jeg veldig provosert og skuffet over ei jente på cirka 17 år som utgir seg for å være en venninne. Det hele endte med at jeg slutten på den kvelden tar kontakt med politiet for hvor jeg forteller hva denne Kristine-drittungen (som hun heter til fornavn…) og hennes to guttevenner har skrevet.

13. februar starter jeg sammen med noen bekjente på igjen med å lage nye filmer i min hobbyfilm-serie “Ken og Morten”. Som forsåvidt endte med å bli et velykket år for filmserien, likevel det året med lavest energi knyttet til den siden av filmingen min.

15. februar bestemmer jeg meg for å lakkere neglene mine mørkegrønn og turkis-farget. (Tilleggsinformasjon: Det ble kombinasjonen turkis og mørkegrønn som jeg hadde den skjebnesvangerte dagen litt senere, da jeg for første gang møtte den 37 år unge og flotte kvinnen som senere den våren ble min beste venninne, som jeg i juni feiret bursdagen 20års-dagen min med i cirka 5 timer <3)

19. februar skriver jeg deg blogginnlegget som er ett av de mest leste og best kommenterte for 2011. Jeg forteller åpent om min fortid og litt om min nåværende situasjon med diagnosen aspergers syndrom.


(Rommet jeg hadde frem til jeg flyttet første gangen dette året, sammen med mamma og småsøsknene mine)
Den 24. februar får mamma og vi vite at vi må flytte ut fra der vi bodde den gangen, og at vi har 1 måned på å finne et nytt sted, fordi Gjensidige Oppdal (dem vi leide hos da), skal bygge om hele bygget…


♥ Mars ♥

Den 6. mars går jeg amok med kameraet og tar bilde av meg selv med alle solbrillene og tullebrillene jeg har, i håp om at dere skal fortelle meg hva som er hot eller not!
Dagen senere legger jeg ut et av de første innleggene som jeg har fått reaksjoner på da jeg setter opp en liste over forskjellige “tabber” og ting jeg er skyldig med gjennom livet. Kommentarene lar ikke vente på seg, spessielt ikke når jeg forteller at jeg har prøvd sexuell omgang med ei maurtuve.

Okok. Det har forresten aldri vært noen stor hemmelighet at jeg har forelsket meg i hvertfall to eldre kvinner, og at jeg fort blir ekstra glad i modne kvinner nærme 40. Og den 18. mars lager jeg et innlegg hvor temaet er nemlig alder og forelskelse!

Og den som sier at jeg ikke var i slaget den 28. mars, med tanke på tull, tøys og randomnes, må sjekke ut her!


♥ April

Den 5. april har jeg min siste frokost der vi leide den gangen, før jeg, mamma og søsknene mine flyttet. Flyttingen husker jeg godt var tung, krevende, slitsom og kjedelig..

Lev eller dø? Det er det store spørsmålet, og det er nettopp det jeg også gjorde i begynnelsen av april da jeg skrev et lengre innlegg om å leve fritt, bestemme om hvordan man eventuelt skal kle og sminke seg, og generelt hvordan man skal leve, uavhengig av andres meninger!

Noen dager senere er jeg sterkere tilbake med flere kontroversielle innlegg. Denne gangen drar jeg mobberne, baksnakkerne, fordomsfulle krek og bedrevitere etter nakken når jeg skriver fritt vilt mot mobbing!
Og for de som trodde jeg var åpen og hard da hadde så kan jeg fortelle at jeg var enda litt mer åpen noen dager før, da jeg blogget om pedofili og nekrofili, og dagen etter det igjen blogger jeg nesten for incest!


(Coverbilder taes til nytt filmprosjekt)

22. april slipper jeg forresten nyheten om at jeg sammen med venner skal lage en film om en gal prest, som har en fortid som eksorisme. Prosjektet blir noe av, og filmen blir i løpet av en liten måned på rundt en times tid, bare synd at ingen av dere får sett den siden dere ikke deltok i den..

3 dager senere skriver jeg forresten et innlegg hvor jeg stiller spørsmålet: Forverrer media samfunnet?
Da tenkte jeg først og fremst på hvordan enkelte eventuelt blir påvirket av musikk, film, tv-serier og blader. Og Harald Eia og Dag Sørås, hehe..


(Mine ekte, lange negler frem til jeg klippet dem i slutten av april… Savn!)

Er det forresten mange her som husker mine utrolige lange, nydelige og EKTE negler som jeg klippet bort den 27. april etter å ha spart i månedvis?


♥ Mai ♥

Mai er nå blitt en av de beste månedene jeg hadde dette året sammen med deler av juni-måneden. Mye på grunn av mine 37 år unge bestevenn som jeg var så heldig å få møte en del da, frem til jeg nesten aldri hørte fra henne igjen da august kom..
Den 6. mai lager jeg en liste over mine favorittfilmer, en liste jeg fremdeles syns er veldig bra!
8. mai feirer jeg forresten at bloggen min har nådd 1000 kommentarer… 😛 (nå har den rundt 5000)

Falske venner er forresten ikke noe å samle på, og den 12. mai går jeg hardt ut mot mine falske venner, med spessiel to fjortiss-“venninner” i nærområdet i tankene. Forbanna fylliker, hahaha. Jeg er bare så mye bedre! 🙂

Hvem faen er det forresten som ikke liker kattunger? Den 15. mai la jeg ut kanskje den søteste videoen jeg har lagt ut hittil, når jeg viste dere katten vi hadde til mamma en periode, da. Og fem dager senere er kattungen igjen i rampelyset på bloggen min!

Og når den 30. mai omsider kom, kom også en ny historie fra meg med et budskap og mening, en historie jeg ikke bare skrev, men også leste inn på video og fikk Tom Sterri til å lese (produsenten av dagens Hotel Cæsar-episoder)

Fortsettelse følger i innlegg nummer 2…

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg