Tilbakeblikk på fullstendigkaos.blogg.no-2011! (Del 2)

DETTE INNLEGGET ER FORTSETTELSEN PÅ DETTE INNLEGGET!

♥ Juni ♥

Så endelig kom juni-måneden. Den måneden jeg som har det beste minnet ikke bare for hele året. Hvorfor skal dere få lese snart.
Denne måneden startet jeg med et veldig varmt innlegg hvor jeg ønsket å få frem mest mulig av selvtillitten til folk, jeg ønsket at alle sammen skulle vite at de er spessiell, og alle andre bare usikker! Det ble et innlegg jeg husker som et innlegg hvor jeg fikk en del takknemlige kommentarer fra enkeltmennesker som sliter.

Foreldres overnaturlige evner til å overdrive barnepassingen og oppdragelsen er dessverre enda et faktum, og da jeg skrev om dette i juni kom det selvfølgelig noen kommentarer fra foreldre som mente jeg ikke ante hva jeg snakket om, fordi jeg ikke har barn selv. Jeg vet i hvertfall hvordan det er å være barn og HA foreldre som overreagerer!

Kan foreldre overreagere og overdrive regler og grenser? Ja… Men klarte sure foreldre å stoppe kjeften på meg? Nei, for litt senere skrev jeg mot alle som mener at to av samme kjønn ikke kan være “bare” venner!

Asperger syndrom har alltid vært en del av livet mitt, tidligere hadde jeg blogget om fortiden og oppveksten med diagnosen, men i juni skrev jeg mer om det å leve med asperger en dag i dag! Enda et innlegg som mange viste videre til andre venner og kjente! En hit!

Er det forresten mange her som husker mine selvkompromerte historier om “Arne og Heidi” som jeg skrev i juni?
Les del 1 her!
Les del 2 her!
Og for finalen, hvor alt endte litt galt, trykk her!

Endelig, nå skal vi komme til den dagen som desidert ble min fineste dag i hele år. 20-årsdagen min, og det er min 37 år unge venninne i nabodistriktet som har fortjenesten over som den dagen tok toget fra Rennebu til Oppdal for å være med meg i 5 timer. Kjære min venn, hvis du leser dette nå: Jeg savner deg utrolig mye, og jeg savner å høre fra deg <3 Du betyr så mye for meg. Og jeg beklager at det ble litt dumt senere i høst fra min side, eneste jeg vil er å få kontakt med deg noe jeg ikke har hatt siden august 🙁

Mens vi først er inne på ting som “den siste tiden” har blitt en trist ting! Forsøpling, i slutten av juni kom jeg med et krast og sinnainnlegg hvor jeg hadde lyst til å be dere idioter som ikke gjør det enda, om å ta bedre vare på planeten vår ved å foreksempel ikke overdrive bilkjøring, ikke kaste søppel i naturen og den slags! Joda, jeg er faktisk en av blekkulfs miljødetektiver enda!

Den 27. juni kunne jeg melde at Ipoden min hadde krasjet, og ja… Jeg mistet alt jeg hadde på den, sendte den inn på reperasjon. Orket ikke vente veldig lenge på å få den tilbake, så jeg kjøpte meg en ny. Noen dager senere fikk jeg tilbake den gamle som da var reparert, noe jeg måtte betale for uten at jeg visste det på forhånd. Enda garangien enda ikke hadde gått ut da. Aldri stol på Expert(er):P

28. juni er forresten en dato jeg husker godt også! Mange som husker at jeg ertet på meg noen rosablogg-tilhengere, ala. Voe og slik? Les “Toppbloggsøppel” og “Tragiske drittunge-bloggere!”! Kommentarene leses på eget ansvar:P


♥ Juli ♥

Veldig random, men helt sant. I juli debuterte jeg som “True Blood” fan da jeg så alle første sesongene på bare en uke på Blu Ray.

Og den som sier at jeg ikke kan pante og samle, kan ta å be mora si om å tørke seg i ræva! For er det noe jeg kan så er det å samle og pante!

Men som ingen andre måneder, så ble heller aldri juli en helt depresjonsløs måned, da jeg blogget noe velmodig om mine tanker om livets marsj mot døden. Oppdaget litt senere at noen hadde Twitret meg “fullstendkaos, syk blogg…”. Kan ikke være godt likt hos alle!
Og en annen ting; hva tenkte Thorbjørn Egner med i 1949 da han skrev Karius og Baktus på en så tøflete måte?

13. juli blogget jeg et sarkastisk innlegg mot terrorisme og litt mot Islam… 9 dager senere kom terroren til Norge, og jeg trakk da litt for raske meninger om hvem “terroristene” var. Heldigvis tok jeg feil, noe jeg skrev om litt senere.

28. juli ble enda en litt småtøff dag, da jeg hadde begynt å savne en spessiell venn i livet som jeg enda ikke har hørt mye fra…
Og apropo pain, i juli ble happypain-bloggeren som er en veldig god venninne av meg, månedens blogg!


♥ August ♥


Når august kom, skjedde det noe nytt i livet mitt. Den 2. august flyttet jeg nemlig for andre gang i år. Men denne gangen alene. Jeg flyttet da til den hybelen jeg bor alene på som jeg fortsatt bor på en dag i dag, og her kan dere se de første bildene jeg tok i august fra mitt nåværende hjem.

12. august hadde jeg forresten alvorlige problemer med å konsentrere meg med å kose meg hjemme når det var festival i Oppdal, og jeg HATER slike kvelder når andre drikker og koser seg…

Er det noe jeg ikke alltid setter pris på så er det når andre har det morro på andres bekostning, og det sinne fikk jeg kjenne på kroppen i august! DRA TIL HELVETE JÆVLA DANSEDAMER!

Og apropo glede, kan for mye glede gi for mye sorg? Det spørsmålet stilte jeg dere i hvertfall 18. august!

Ser virkelig ut som om august skulle bli en måned med en del raseri fra min side, også litt da jeg på slutten av måneden ble utsatt for hatske oppførsler mot meg, av en mindreårig drittunge!

Men august ble heldigvis ikke bare en sinnamåned på det personlige plan. Det ble også en sinna måned med budskap om andre ting, som foreksempel dyremisshandling!

August ble til tross for mye tøffe opplevelser, avsluttet med litt humor! “Fin blogg kommenter tilbake?”, neitakk!


♥ September ♥

Kjære leverpostei-boks, hvem er du?
Kjære leverpostei-boks, hva er det du vil?
Mange som husker dette videodiktet?

Og er det mange som husker da jeg omdøpte og omskapte (pølse-)Jesus nedi do?
Men noe annet dere sikkert også husker; Barne tv for voksne!

Impulsivitet har alltid stått høyt oppe på min liste over gode og dårlige vaner, i midten av september klippet jeg meg helt selv, med en neglesaks, noe som tok 4 timer sånn omtrent! Gikk virkelig amok denne måneden jeg, hehe!

Det kan virke som om september ble en arena for bare tull og tøys og faens oldemor, men akk nei, jeg skrev også litt om alvorets sider denne måneden også, men heldigvis ikke så depresiv og personlig. Den 17. september skrev jeg filmomtalen til dokumentaren “USA vs. Al-Arian”.

Enda en synd ble forresten begått, da jeg stjal en tyggis den 20.september, og blogget om det etterpå!

Den 29. september gikk jeg ut på natten og ble noe overasket over hvor varmt og friskt det faktisk var da, video la jeg også til! Altså, Oppdal + varme i september liksom!


♥ Oktober ♥

Er homofile mindre verdt enn heterofile mennesker, var det første spørsmålet fra meg dere skulle svare på i oktober, og om det ble det siste? Nei, langt derifra!

Nrk er noen stygge dyr, og det spessielt når de krever ekstra i lisenspenger! Jeg skrev da historien om Lesben Slaskeladd som drepte Nrk-DRAGEN!

“My secrets” er blitt et youtube-fenomen der bloggere avslører hvem de egentlig er, jeg er ikke noe verre, og jeg laget en video, som resulterte i at jeg fikk en ny venninne over nett i oktober. Takket være denne åpne videoen jeg turte å stå frem med da.

I oktober fikk jeg forresten to nye “samboere”, to skjelletter som henger på hybelen en dag i dag. Elin Skillet Von Boner og Gamle Erik Von Boner!

Og det spørs om det var flere enn min venninne Daeva Tollnes som ble begeistret da jeg skrev “Fitter elsker fitter, kuk elsker fitter, fitte elsker kuk og omvendt”? 🙂

Apropo, litt rare temaer. Hvem er det ikke sånn egentlig som aldri har drømt om å sette sammen et drømmeteam, av døde kjendiser?

I oktober hadde jeg selvfølgelig også en Halloween-konkurranse, hvor dere skulle sende inn et skummelt bilde av dere selv. Ikke spessielt skrekkelig mange sendte inn forslag, men vi fikk da inn noen. Og den bloggen som vant, som jeg reklamerte for en hel måned etterpå var Kiddys:-)


♥ November ♥

I november startet jeg med å etterlyse tips fra dere om hvordan jeg best mulig kunne vaske og gnikkebort noen flekker. Og Sersjantnilsen var heldigvis født på den tiden og hjalp til, noe jeg visste hvordan gikk her!

Voldtekt har jeg aldri vært noen tilhenger av, og det var jeg heller aldri i november da jeg blogget mot voldtekt!

Og hvem faen husker ikke da jeg en kveld spiste 6 bananer (på video) på 3 minutter og 50 sekunder! Haha, de gærne har det ikke godt, de har det best! Bananhistorien gikk forresten solid igjen en måned senere da Lenamon skrev om meg i sin julekalender i desember.

Og det store spørsmålet, som vi aldri blir enige i? Eller kanskje? Hva er Oppdals styggeste og fineste bygg?

Du handler. Du har handlet mye. 90 liter mat, 30 liter drikke, 6 tonn med leker, og noen filmer til din egen samling, så spørr kassadama: Vil du ha pose? Neida, jeg spiser alt her jeg!

Noen ble mest sannsynnlig litt happy da “Kjære leverpostei-boks”-diktet fikk en oppfølger. Men i november ble leverpostei-boks byttet ut med fjernkontroll, og selvfølgelig; navlelo!

Apropo Daeva Tollnes, den 25. november laget jeg en videoblogg til denne utrolige skjønne skapningen som i dag er blitt en av mine 5 nærmeste venner. Og hun svarte, til de grader 🙂 :

Da datoen 28. november kom, kunne jeg forresten også henvise litt mer til hva jobben min (som jeg har i dag) går ut på! Les mer om jobben min i lokalavisa Opp, her!

Dagen senere lettet jeg enda litt mer på sløret da jeg avslørte at jeg har begynt å skrive på en bok som skal enda på 70 000 ord, en bok jeg enda ikke har kommet særlig lengre med siden sist jeg skrev om den på bloggen! Eneste jeg enda kan si er at boken jeg håper på å gi ut, er en dramahistorie og ikke en ren selvbiografi!

Bare så dere vet det så er jeg forresten glad i puppene mine!


♥ Desember ♥

Så var det omsider kommet til årets siste måned, som i skrivende stund enda ikke er over før om 38 minutter. Desember! Mobbing ble igjen et tema da jeg støttet min gode venninne Ingeborg fult ut, mot mobbing!

Dåp er aldri gøyere enn man lager det selv, og det var nettopp det jeg gjorde da jeg døpte satanistdjevlene mine Daeva, Curella og Redrum!

Jehovas Vitne er skumle og farlige, smittsome krek. Noe jeg visste hva jeg mente om denne måneden!
Da den 9. desember sto i døra fikk jeg den gamle Oppdalsboka som Lars Gisnås hadde skrevet, og gitt ut, signert av han selv mens jeg var på jobb den dagen!

Jeg har alltid elsket å tegne. Den 14. desember tegnet jeg min gode venninne Alexsandra, som jeg håper å få møtt ordentlig snart, og den 15. desember tegnet jeg bestevenninnene mine Sara og Camilla! Elsker dere <3

Desember ble nok uten tvil den måneden jeg var mest naken, bokstavelig talt! Først kunne jeg glede dere med naken mann i dusjen, deretter nakensjokk med nakenkokk, og sist et innlegg om penisen i Pikkens egen skole!

Er det noen som fremdeles lurer på hvorfor jeg kaller meg Aylar Von Kuklinski?

Like mot jul la jeg en slags aldersgrenseide for blogg.no, og skrev hvorfor jeg mener 12 åringer ikke bør ha blogg!
Enda mer alvor ble det da jeg for litt siden skrev åpent om mine selvskadings og selvtortursuvaner, som jeg enda sliter litt med…

Til tross for mye motgang i år er jeg fortsatt ikke død, og har ikke begått selvmord. Som dere ser. Ellers hadde jeg aldri kunne gitt dere 20 nye sjekkereplikker, og jeg har heller ikke kunnet skjelle ut eldre mennesker!


Til slutt vil jeg nå avslutte 2011 med en liten beskjed til dere alle!
Tusen takk alle sammen for at dere har fulgt med på bloggen min. Til tross for at jeg har vært både sjokkerendes vulgær, til tider veldig smigrende med andre, og andre ganger veldig til motangrep mot andre, så har dere alltid vært her! Det er så utrolig mange mennesker og ting jeg skulle nevnt! Jeg skulle veldig gjerne skrevet et tonn med røde og gode ord til mine beste venner Sara, Camilla, Randi, Lisa, Daeva, Alexsandra, Kine, Kristine (ikke hun Kristine jeg skrev om tidligere i dette innlegget), Iris, Jenny, Marthe, og Eirin. Og fortsatt en del jeg mangler.. Jeg elsker alle mine lesere, tusen takk alle sammen, både dere som er nevnt og dere som ikke er nevnt, og dere som jeg i verste fall har glemt… Tusen takk for i år! Og jeg lover dere, jeg kommer aldri til å slutte å spre faenskap, roser og glamour!

Vennlig hilsen
¨¤ Aylar Von Kuklinski ¤¨

5 kommentarer
  1. We are not worthy!!!!Jeg tar av meg hatten å bøyer meg i støvet,for en mer oppegåenede Mr Kaos av en mann skal man lete lenge etter!!!!
   Jeg håper,ønsker og tror av hele mitt hjerte at du fortsetter å gi oss av det du har i alle sjanger og tema..Jeg venter bare på et radio eller tv program hvor du ruler skjermen:))
   Stå på videre !! Jeg er velidg stolt og rørt over disse innleggene med tilbakeblikk og alt du gir i dette!!!Fantabuless <3 <3 (jeg er veldig glad for å ha fått blitt kjent med nettopp deg..
   ---------`--,[email protected] <---det skal forestille en rose,4 U :)) Godt nytt år!!

  2. Spennede innlegg,oversiktilig og gøye bilder.
   Skulle gjerne trykket inn på flere av temainnleggene dine, men nå er jeg så trøtt at jeg ser sidelengs..;)
   Ha en riktig godt nyttår!!:) Klemmer

  3. Var en del jeg ikke hadde fått med meg, skal se mer på det imorgen..XD
   Men ser du ikke har kommentert så mye på meg, ville bare si at jeg egentlig har flere kallenavm, jeg er en person som ikke liker en ting, men flere å velge mellom.. k1kk1 fordi dt alltid var ledig, Kiddy fordy det var noe noen folk begynte å kalle meg før forsi jeg var liten som en kid..XD og Keres som betyr evil spirit elelr noe, også en slag gud ting..XD http://en.wikipedia.org/wiki/Keres_(mythology)
   Så vet du at jeg er en og samme person i hvert fall..XD
   Venter fortsatt på bekreftelse fra fotograf, har gjort dette i så mange år at jeg vet hvordan jeg skal sjekke opp dette at det er ekte..XD men hadde vært hyggelig om det hadde vært det, og treffe deg egentlig, jeg har klippet håret heeelt kort omtrent, som for to år siden, så du kommer ikkje te å kjenne meg igjen..=D

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg