NOE SOM HOLDT MEG UFRIVILLIG OPPE I NATT! :-(

Da var det fredag, jeg har sittet oppe i hele natt. Skulle egentlig ønske at jeg hadde fått sovet, men dessverre klarte jeg å lese en facebook-status som har med blant annet fest, øl og slik å gjøre, en veldig god venn. Og da klarte jeg selvfølgelig ikke å roe meg ned… Som nevnt før så har jeg et seriøst problem bare ved tanken på at noen skal dra til bryggeriet eller bare kose seg hjemme i helgene med foreksempel øl…. Men nok om det, har alerede skrevet for mye nå.

TIl tross for at jeg ble noe depressiv, skjelvende og små lei meg igjen i natt, som flere ganger før i det siste, så klarte jeg i hvertfall etter en stund å gjøre noe godt ut av det. Har som sagt ikke fått sovet i hele tatt, men jeg har klart å flytte fokus noen lunde på noe annet. Så får jeg bare prøve enda hardere å ikke titte for mye på andre sine facebook-statuser i fremtiden, i hvertfall ikke de jeg vet kan skrive litt om ting som har med fest, festønsker, øl og lignende å gjøre. Kan jo ikke akkurat be noen om å ikke skrive sånne ting heller. Fordi de gjør jo ikke noe galt, er bare jeg som er overfølsom, overdeprimert og kjempelei for tiden. Det med at jeg har så store vanskeligheter og tanker knyttet til at folk liker alkohol, og at andre ikke har like store problemer som meg med større sosiale ting som f.eks bryggeriet, er ikke noe jeg kan klandre andre for. Og til sist, dette her er ikke ment for å tråkke noen som helst på tærne. Jeg har bare veldig sterkt behov for å få ut tankene mine, i håp om at det vil hjelpe.


(Bare et helt random bilde jeg tok just nå fra vinduet mitt for å dokumentere hvordan det ser ut utenfor vinduet ved sovesofaen min. Håper ikke naboene eventuelt har noe i mot det…. Hehe.,..)

Skal nå på jobb om tre timer. Klokken 10.00… Opp-avisa, lokalavisa i Oppdal. Så må prøve å få meg to timer søvn nå, vist det lar seg gjøre. Skal i hvertfall prøve å legge meg litt neppå slik at jeg kanskje har litt energi til klokken 10… Dette blir en lang dag…


(Føler ikke for å gå på jobb om 3 timer i dag nei, depresjon og angst er ikke greit…)

Hva slags planer har dere for helgen? Ønsker alle sammen en riktig fin fredag!
VI BLOGGES!

3 kommentarer
    1. Jeg skjønner hvordan du føler deg 🙁 Men neste gang bør du prøve å bare dra dit! Kan ikke tenke meg at noen skulle hatt noe imot det :))

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg