JESUS VS. RETT OG GALT

Kjære alle landsmenn, og alle dere andre fra inn og utland.
Verden er et sted, stappfult av forskjelligheter og likheter. Troende, ikke troende. Snille og slemme folk.

Så var det det da, er ikke troende mennesker en av de dårligere menneskene, bare fordi vi ikke tror på Jesus, og har tatt til oss det han og Gud vil gi oss? Som nevnt i videobloggen min over så kom jeg for litt siden innpå en blogg til en kristen, eldre mann på snart 60 år. Med overskriften “Er du et godt menneske?”, var det ikke mangel på ord og linjer som jeg kjente at jeg ble psykisk kvalm av. I følge denne personen var det ikke forskjell på tyverier, et tyveri er et tyveri, uansett gjenstand, hvem som begår tyveriet, uansett alder, sted og setting…

Med andre ord; det at et lite barn i førskolealderen stjeler en lekebil fra en butikk, er like ille som at en godt voksen person rapper familiebilen til en fattig familie, i følge vedkommendes blogg. Nei, vent! Når jeg tenker meg om, det var IKKE han sine ord, han hadde tatt dem igjen fra noen andre! Tyveri! Haha….

Kort fortalt, i følge vedkommende, og enkelte andre religiøse, så er tyveri et tyveri, og en løgn en løgn, samme hva!
Er ikke det litt vel svart hvitt? Altså teknsik sett er en løyn en løyn, og et tyveri et tyveri, men det er likevel enkelte tyverier og løgner som bør sees mer mellom fingrene, enn som så, mener jeg.

Mange religiøse, som folk flest klager over at de føler seg krenket, hatet, at andre rundt ikke har respekt for andre. Men hvem er det som dømmer? Dømmer ikke kristne folk? “Du er et dårligere menneske enn meg, fordi jeg har tatt i mot Jesus, mens det har enda ikke du. Og dette er ikke mine ord, det er Guds ord”… Er ikke det veldig enkelt sagt, patetisk, selviskt og ikke minst feigt, å gjemme seg “bak andre”`s ord i så stor grad?

Vel, jeg sier det igjen. Religion trenger ikke være ille, men når enkelte mennesker kun ser religionen sin, og ikke alt det andre rundt, da er det en tragedie!

Ønsker alle sammen en god helg videre!
Nye innlegg, med flere bilder og videoer kommer før dere aner det. Har stadig mer enn nok å ta opp av temaer, spørsmål, tabuer og livs gåter for tiden! Til da: ha en riktig god helg alle sammen, ta godt vare på dere selv. Dere er ingen dårlige mennesker noen av dere, og ingen kan måle seg med noen! 🙂

Vi blogges!

15 kommentarer

Siste innlegg