“JEHOVAS VITNER”`s ondskap!

OPPFORDRER STERKT TIL Å TA EN TITT PÅ VIDEOEN OVENFOR FØR DERE LESER!

“Jehovas Vitner” er for mange et kjent navn. De fleste har vel hørt om denne sekten, og har sine bilder, meninger og tanker.

Det kanskje ikke alle er så klar over er den gedigne falske, manipulerende, onde og kyniske siden til denne sekten!
Jeg er en stor motstander mot “Jehovas Vitner”, og ovenfor kan dere selv se et klipp som BURDE få selv de svakeste i samfunnet til å tenke seg om.

I videoen ovenfor ser vi blant annet en svært sterk kilde som har vært medlem der i årevis, hvor nå han og hele hans familie har meldt seg ut av Jehovas Vitne, og deretter tatt kraftig og offentlig avstand fra denne religiøse, manipulerende gruppen.

Nå vet jeg at det er både unge og eldre i alle slags kategorier som melder seg inn i denne sekten, friske oppegående mennesker, men også lidende, syke og kanskje også desperate mennesker som føler seg langt nede. Og spessielt de siste er et lett offer, dessverre!

Jeg har flere ganger skrevet om religion, og jeg vet at det sikkert er mange som tror at jeg hater religion generelt. Det er ikke tilfelle. Jeg syns det er bra at folk har sin tro, uansett hvor virkelighetsflyktende og fjern troen og tankene hos andre individer måtte være. Det jeg derimot IKKE SYNS ER OK er slike sekter som foreksempel Jehovas vitne som både er en økonomisk svindel, og også en religiøs svindel som lurer og manipulerer folk.

Er sterkt forbredt på enkelte kommentarer fra folk som beskytter denne sekten nå, som sagt så blir det sagt i videoen ovenfor at denne gruppen er veldig god på å hjernevaske og manipulere folk, både eldre og yngre, syke og friske, også videre.

Årsaken til at jeg har blitt litt opptatt av Jehovas Vitne i det siste er at en av mine nærmeste venner har bestemt seg for å gå inn i denne galskapen, noe som beskymrer meg sterkt. Dessverre tror jeg ikke det er noe jeg kan gjøre for å redde henne. Tror ikke at vedkommende vil ta sitt eget liv, men syns likevel det er litt vemodig å vite at jeg har en veldig god venn som går inn i denne sekten. Men aksepterer h*n selvfølgelig like mye som VENN som før.
MITT BUDSKAP ER Å SPRE budskapet om å være forsiktig med å melde seg inn i noen, uansett om det er en religiøs sekt eller ikke. Jeg er IKKE ute etter å ta noen religion, for å ta den/dem. Men jeg syns det er greit at folk tenker selv, og er klar over ting før man eventuelt tar noen valg som man kan angre på bittert senere! Jehovas Vitner er ikke annet enn en manipulerende, utnyttende og også en trussel for samfunnet i min verden.

Har forresten vært inne på Jehovas Vitne sin nettside og plukket opp noe som de FORBUDER sine medlemer og også ambefaler og påbuder alle som er medlem:

Forbud:

1.     Blodoverføring

2.     Å utføre symbolske handlinger som kan assosieres med hedenskap eller åndelig utroskap, for eksempel feiring av fødselsdag, jule- og   påskefeiring og hilsing med flagg

3.     Å eie gjenstander som symboliserer et hedensk opphav eller en falsk religion

4.      Deltagelse i krigsindustri

5.     Deltagelse i ulike patriotiske, militærlignende og kirketilknyttede virksomheter.

6.     Bønn til andre enn Jehova

7.      Samleie utenom ekteskap

8.      Masturbasjon

9.     Abort

10. Røyking

11.Overdreven bruk av alkohol

12.Gambling, tipping, lotteri, osv

13. Deltagelse i politisk arbeid

14.Militærtjeneste

15.Kritisere Selskapet Vakttårnet

 

Gjentagende handlinger av de som du har lagt under forbud er noe som kan resultere i eksklusjon. Dette er dersom det ikke vises/uttrykkes anger.

 

Frarådninger:

1.     Drap av dyr for sportens skyld

2.     Lesing av litteratur som er kritisk til Jehovas vitner, eller bøker fra andre religioner

3.     Grove vitser

4.     Bruk av pornografi

5.     Privat omgang med tidligere vitner

6.     Gi støtte til ulike frivillige organisasjoner som for eksempel Røde Kors – dette gjelder kun dersom det dreier seg om religiøse organisasjoner

7.     Dyrkelse av pop-, film- og TV-stjerner

8.     Deltagelse i religiøse seremonier utenom Jehovas vitner

9.     Deltagelse i bønn ledet av andre enn Jehovas vitner

10.Stemmegivning

11.Ukritisk bruk av Internett

12.Deltagelse i spill og konkurranser som kan fremme fiendskap mellom mennesker

13.Bruke mye tid på aktiviteter som ikke er knyttet til fellesskapet (for eksempel ulike hobbies)

14.Unnlate å møte opp i ?Rikets sal? uten gyldig grunn

 

 Påbud:

1.     At mannen i familien tar et overordnet ansvar for familien

2.     At kvinnen i familien underordner seg mannen

3.     At ektefeller utfører normale seksuelle aktiviteter seg imellom

4.     At barna er lydige mot sine foreldre (når de er Jehovas vitner)

5.     At foreldrene tar ansvar for å oppdra barna sine

6.     At foreldre bruker mye tid sammen med barna sine

7.     Vitnetjeneste

 

Anbefalinger:

1.     Generelt vise sparsommelighet og nøkternhet i omgang med penger, og bruk av klær og materielle verdier

2.     Se fram til Harmageddon med glede og forventning

3.     Oppmuntre andre vitner til å gjøre det samme

4.     Oppmuntre andre vitner til å følge aktuelle forbud, frarådninger og påbud

5.     Bruke mye tid på å støtte andre vitner

6.     Støtte og hjelpe medlemmer som av ulike årsaker er kommet i en vanskelig situasjon

7.     Deltagelse i dugnadsarbeid, for eksempel ved bygging av nye menighetshus

20 kommentarer
  1. Det er er jo bare helt på trynet :S
   Jeg synes det er helt greit at folk har noe å tro på, men sånn som jeg skrev et langt innlegg om på bloggen min i går, så er det frustrerende når de prøver å trøkke troen sin ned i halsen på andre som ikke deler samme syn på ting.

  2. Tressytc: Helt enig med deg i dette. Å tro på noe er helt greit for meg også.
   Men sekter som foreksempel Jehovas Vitne er en farlig og truende sekt, som er mestre på å fortelle hva som er galt med folk, og som så godt de kan forsøker å få folk til å tro at Jehovas er den eneste rette veien til et bedre liv.
   Jehovas Vitne er for meg en ting jeg tar stor avstand fra, og en sekt som ikke er velkommen i mitt hus!

  3. trenger ikke overbevisning jeg, hadde en bestevenn på skolen som var medlem. plutselig tok de han ut av skolen fordi de hadde en visjon for han. og jeg så han aldri igjen…..

  4. Jeg ble kjent med et jehovas vitne når jeg gikk i 1 klasse på vgs. Mine foreldre ble fly i flindt og kjempe redd for at jeg skulle være sammen med henne videre. Men jeg fikk da lov, men de ba meg være forsiktig. Når det er sagt, så må jeg si at min venn aldri har forsøkt å overtale meg i sin tro. Jeg hadde et skoleprosjekt en gang, der jeg intervjuet henne om hennes tro. Ja, hun var veldig overbevisende, og hun trudde faktisk på det meste av det som jeg har blitt lært gjennom konfrimasjon og rle undervisning på skolen. Alt i alt så mente vi det samme. Jeg kunne fint ha blitt ledet over på deres side. MEN, hun fortalte bare det de trudde på, og punktum. Hun har aldri pratet om sin tro og deres meninger etter den tid.
   Hun er gift, har barn og lever i Jehovas vitnes “ånd”. De feirer ikke jul, bursdager etc. Men allikevel har jeg inntrykk at barna får leve livet godt allikevel. Jeg hører stadig om at barna får nye ting osv. Nå vet jeg jo ikke hvordan livet er innenfor husveggen der, men mitt inntrykk er at det å leve som Jehovas Vitne er helt ok.
   Min venn har aldri dømt meg selv om jeg har 2 barn utenfor ekteskap, har ny mann, og fortsatt ikke er gift. Hun dømmer meg ikke for å feire bursdager og jul. Hun respekterer meg, og jeg henne. Jeg trur det er flest av disse menneskene.
   Tenk hvor mange “sekter” vi faktisk lever rundt, hva med pinsevenner? De har ikke jeg positiv erfaring ved, men det har sikkert andre.
   Er det ikke flott at noen har et samhold, og har tro på de samme verdiene?
   Jeg er kristen, men ikke en veldig troende. Jeg er døpt og konfirmert, har ikke bibel og ber ikke aftenbønn, jeg er nok veldig vanlig medlem av den norske statskirke. Men jeg syntes at folk må få tro på det de vil tro på, og ja det er ekstremtilfeller overalt, men ikke døm en hel “sekt”. Kanskje din venn faktisk vil få det godt med seg selv nå som det har funnet et samhold?

  5. sersjantnilsen: Altså det er jo selvfølgelig folk som klarer å holde kontakt med andre som ikke deler samme meninger og den slags i denne sekten også. Men JEG er livredd slike sekter, og ser på det som ondskap.

   Men om min venninne kutter meg ut, og får det bedre av det så er jeg jo selvfølgelig glad på hennes vegne for den gleden hun måtte få av Jehovas..

  6. Hei …
   Synes det var mye spennende og intr du hadde skrevet i innlegget ditt … Og jeg er veldig enig i mange av dine synspunkter … MEN!!
   Som over alt ellers … KAN MAN IKKE TRO PÅ ALT MAN LESER ELLER HØRER!!!
   Jeg har ingenting tilovers for Jehovas Vitne som trosretning .. eller noen annen kristendom, trosretning eller sekt, for den saks skyld, men har over mange år hatt førstehånds kunnskap om akkurat denne troen på grunn av et ledd i familien ..
   De har sin egen tro, sin egen tolkning av bibelen, sin egen sære måte å fremstå på ..!!
   Men …
   Jehova er en trosretning man selv burde lage seg en mening om … UTEN å bli overtalt og overfalt av hva alle andre sier og mener ..!
   Jehovas vitne er en religion som verner som sine .. som sikkert alle de andre gjør. Det finnes ingen hjemløse … ingen arbeidsløse … alle er der for hverandre …
   Jo da! Det er en sær sekt! Og det er som regel mennesker som leter etter mening, ensomme mennesker, svake mennesker . . . osv, som ender opp der …!!
   Og der som over alt ellers blir man hjernevasket … Noe til det bedre .. og mye til det verre …!!
   Det finnes noen der inne som har makten over ordene … på samme måte som det gjør her ute i den virkelige verden… !!
   Det hadde jo vært greit å ha alt man trengte …
   Synes du ikke det da 😉
   Da er det jo bare å melde seg inn … (=
   OG PS!!
   Ikke glem at det finnes alltid en historie forteller … for å kunne lage en historie… Og det finnes alltid en forfatter for å skrive den!!
   Du velger selv hvor mye lengre og hvor mye mer du ønsker å legge til … eller trekke fra!
   IKKE GLEM HISTORIEN OM HØNA OG EGGET 🙂
   Ha en SUPER torsdag (=

  7. pseudo: Hvis jeg skal si noe godt om Jehovas som sikkert blir første og siste gang i dag; Det sammholdet og ikkeensomheten man kan finne der, og kjærligheten for andre er vel og bra.

   Det jeg ikke syns er så bra er den hjernevaskingen som mange blir utsatt for, og jeg kjenner til historier utenom det jeg har lest eller hørt i media, som jeg syns er veldig skremmende og urovekkende. Jeg sier det igjen, jeg liker IKKE Jehovas Vitne, spessielt ikke den holdningen de har til enkeltmedlemmer som eventuelt melder seg ut en gang, og den ignoreringen de plutselig fort kan begynne med da ovenfor den/de det gjelder, som visstnok skal HATES for å “sviktet” dem og seg selv :p
   Super torsdag tilbake!

  8. Jeg blir trist av å lese dette. Ikke kunne feire landet, barna og seg selv.. Jeg skjønner ikke hvordan de kunne funnet på det der. Jeg blir provosert av slike ting. Om du da er bedt i bryllupet til datteren din, kan du ikke gå, fordi det ikke er lov å delta i andre relgioner.. Hvor teit er ikke det.

  9. Jeg var nabo med noen fra Jehova, og det var ikke moro kan jeg si deg. Aldri ETT lys i vinduet i julen. Aldri flagg. Mormor kjenner forresten en som trakk seg ut av hele opplegget, mens familien lot være. Hun ble utstøtt, og kunne gått rett i grøften, hadde det ikke vært for at hun var sterk.

  10. Jenny: Igjen: Jehovas vitne er ikke det morsomste og mest oppmuntrende jeg kan tenke på, og en av årsakene til at jeg laget dette innlegget var et håp om at jeg skulle finne flere som forsto meg, fordi jeg føler meg veldig maktesløs og redd angående min venninne som skal melde seg inn der nå…

   Trenger å vite at jeg ikke er alene.. Patetisk nok.. Takk Jenny, igjen for en trivelig og god kommentar fra deg! 🙂

  11. Sv; takk, men pusekatten er ikke min dessverre 🙁 var en av kattungene jeg passet på i en lang periode pga broren til moren ville kverke kattungene..det samme tilbake til deg ^_^

  12. Jeg kjenner faktisk en familie som har vært i Jehovas Vitner. Den familien er ikke medlem lenger nå. Hørt en del historier om åssen det var å være medlem. Og det har ikke vært særlig mye positivt.
   Som jeg alltid sier når det kommer til religion. Det er ikke personene jeg har noe imot, det er selveste religionen og troen.

  13. Herregud, dette er skremmende! Bestevenninnen min på ungdomskolen sin far var Jehovas vitne, men hun bodde på den tiden med moren som hadde brutt ut. Hun hadde lite til overs for dem da og levde som oss andre stort sett, men var nok mer i opprør og drakk fra 8.klasse og skulket mye. I tiende klassebegynte hun å være mer hos faren og det var skummelt hvordan jeg så henne bli manipulert… Hun hadde sjeldnere og sjeldnere tid til meg fordi hun var med Jehovas vitne vennene sine, var i kirken og gikk på dører. Jeg utviklet etterhvert et mer buddhistisk livssyn , noe jeg ikke sa noe om til henne, men det lot seg jo merke i at jeg ble mer balansert, åpen, mindre dømmende og i tillegg fikk jeg helseproblemer noe som som resulterte i at jeg ikke drakk og røyket og festet som andre. Så hun holdt nå kontakt med meg. Hun maste aldri om at jeg skulle bli medlem, men jeg visste ikke hva relgionen gikk ut på så mye da og jeg var som vanlig nysjerrig så spurte henne ut litt og fikk brosjyrer. Det ble jo selvsagt ikke noe mer enn det siden jeg ikke setter pris på den typiske “Hvis du er kristen kommer du til himmelen uansett hvor dritt du oppfører deg fordi du tror på og aksepterer Jesus som din herre, men hvis du er noe annet kommer du til helvette uansett om du er snill som dagen er lang” og jeg syns de er altfor fanatiske, dømmende, manipulerende osvosv.
   På Vgs ble det veldig ille og hun ville ikke vite av noen av de gamle vennene på u-skolen untatt meg,mest sannsynlig fordi de festet for mye og slikt tenker jeg… Hun flyttet til der faren bor, fikk seg kjæreste i Jehovas vitne og det siste jeg vet er at hun har slettet facebook profilen sin… (hørt mange i sekten bli bedt om dette)
   Jeg var på ungdom mot narkotika sommerleir for 3 år siden og der hadde en av lederne vært medlem. Men han var homofil og hadde jo selvsagt lært dette var helt galt. Til slutt var han modig nok til å komme ut av skapet, det endte med at hele sekten fordømte ham ogat ingen av hans egen familie ikke vil se han mer… Det er helt grusomt.. Heldigvis var han sterk og modig nok til å si sannheten og få et nytt godt liv. Skjønner ikke hvordan noen kan avise sin egen sønn, han var så sykt snill også… Jeg syns det er grusomt relgion brukes som en unnskyldning til å oppføre seg jævlig mot andre! Det spiller ingen rolle om slike handlinger gjøres pga relgion, de er fortsatt like ille.

  14. Jamilla: Jepp, Jehovas vitne er i mitt syn en rasistisk gruppe, hvor mange av medlemmene ender opp som enda større fordomsfulle, kyniske og kalde drittsekker mot andre som er litt anderledes enn dem selv, enn hvordan de var FØR de ble med i denne gruppen som jeg tar stor avstand fra!

   Jehovas Vitne er hjernevasking av mentalt svake eller usikre mennesker, og ikke mer enn en samfunnstruende og bedrevitende gjeng, som jeg igjen vil påstå er farlig!

   Helt enig: Mange såkalte evangelister og andre kristne fanatikere som tror at så lenge du har tatt i mot Jesus eller Gud så kan du gjøre og si hva du vil, og jeg hater slike mennesker så inntenst at jeg håper de måtte brenne i helvete, her på jorden siden jeg egentlig ikke tror på noe annet helvete eller himmel, enn det vi lever her! 😛
   Som Dag Sørås sier; religion er den eneste mentale sykdommen som er sosialt akseptert i verden…

  15. Jeg kan skrive mye om Jehovas vitner , de lurer ensomme folk med problemer inn i sekten , og isolerer de fra omverdenen , kvinner skal ikke arbeide , de skal mene og tenke det samme som sekten , utdannelse er bortkastet de kan fake en sykdom og bli trygdet , de skal verken ha selvtillit eller utdannelse , så de kan klare å bli sterke nok til å komme seg ut , og bryter de ut , så står vitnene på døren og slenger ondskapsfulle ting i ansiktet på de , da jeg var ung var jeg så dum at jeg ble forelsket i ett jehovas vitne , jeg hadde vært ute for en stygg voldtekt og tenkte at jeg endelig skulle få oppleve ekte kjærlighet av en som elsket meg , han kunne ikke ha sex før ekteskapet , men boblen sprakk og vi hadde sex , det som skjedde etterpå føltes som noen hadde mishandlet og voldtatt meg igjen , med innblanding fra de eldste i den menigheten og fordømmelse , og ord som at jeg var en skitten hore , gjorde at jeg kom så langt ned at jeg måtte fortrenge de for å overleve , noe mer gjennomsyret ondskap må en lete lenge etter . så smell døren igjen , de kan gjerne vise glansbilder men bak det hele lurer den verste og mest nedrigeste ondskapen som finnes , en sekt som hater kvinner , undertrykker alt som er vakkert og dyrebart i livet og avskyr de som utvikler sine medfødte evner , røm røm røm , kom dere unna . dette helvete unner jeg ingen. de eier ingen sannhet , kun frykt for døden og at de blir overlatt ensomme igjen , gjør at de er i den grusomme sekten.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg