Min siste frokost, takk og farvel!

I dag er dagen kommet hvor jeg, søsknene mine og min mor skal flytte ut av denne leiligheten, og inn i nytt hus, etter at vi ble kastet ut for en måned siden etter at det kom nye eiere der vi leier som skal bygge om hele bygget.

Har ikke sovet i natt, ikke på grunn av noe spessielle tanker, men fordi jeg generelt sliter med døgnrytmen.
Blir spennende når flyttebilen kommer i dag gitt, i halv eleve tiden, gruer meg til å bli med å bære og flytte de tyngste møblene og tingene mine nå.

Har akkurat mikset meg min siste frokost i denne leiligheten; fire brødskiver med jordbærsyltetøy, en grønn te-yoghurt, og et middels stort ølglass med cola:

Nei, frokosten min ser vanligvis ikke slik ut, men siden det er siste dag i denne leiligheten tenkte jeg å gjøre den litt spessiellere enn de andre dagene jeg har bodd her i snart 5 år (hadde blitt 5 år i høst…).

Gleder meg også til klokken blir tolv i dag gitt, fikk en melding fra en god venninne av meg i går som lurte på om jeg kunne møte henne som snarest i dag, hun hadde vist noe til meg, spennende 🙂

Dette er nok det siste blogginnlegget skrevet i dette huset, noe trøtt, og litt sulten, og litt forvirret over hvorfor jeg skriver så kjedelig innlegg til dere, dere fortjener bedre. Jaja, drit og dra, ble bare slik i dag 😛 Hahah!

VI BLOGGES!

9 kommentarer

Siste innlegg