Favorite zombie movie

Så var det omsider zombiene sin tur for å få noe oppmerksomhet igjen. Det betyr at jeg igjen må grave litt i hjernebarken for å finne ut hvilken film jeg skal kåre som min favoritt. Og bare for å få det helt klart, å velge bare én film er ikke lett denne gangen heller. Spesielt ikke denne gang!

For er det noe det virkelig finnes mye av så er det gode zombiefilmer. I sammenligning med vampyrfilmer finnes det grusomt mange gode filmer med zombier også fra dags dato. Men atter en gang må jeg velge ut noe og dagens film er den ultraekle, morsomme og tragikomiske Slither fra 2006, regissert av James Gunn.

Slither er forsåvidt ikke den filmen med zombier som har mest fokus på nettopp zombier. Likevel er det den jeg bare må velge likevel. For tross alt så er det jo en zombiefilm også. I en av de store hovedrollene finner vi paret Starla og Grant som forhåndsvis er spilt av Elizabeth Banks og Michael Rooker. Forholdet deres er ikke det beste, til tross for at de har lovet å elske og være trofast mot hverandre til døden skiller dem. Grant er nemlig utro

Men det er først når Grant blir stukket av noe klissete og levende han og hans elsker Brenda finner i skogen at ting virkelig begynner å bli fucket up. Etter den svært merkelige hendelsen forandrer kroppen til Grant seg drastisk og absolutt ikke til det bedre. Han blir mer og mer et monster for hver time som går, og til tross for at han egentlig ikke vil drepe og såre, spesielt sine nærmeste, skal det vise seg å bli vanskeligere og vanskeligere for hvert sekund. Her er både mennesker, men også DYR svært truet.

Grant er forresten ikke det eneste landsbyen har å frykte. I tillegg til at flere og flere av innbyggerne forandres til zombier og andre skrekkelige ting kryr det også av sneglelignende kryp som ikke er der for folks beste. Slither er alt i alt en jævlig skrudd film med en forstyrret kjærlighetshistorie, mange elskverdige scener med gørr, blod og andre elskverdigheter, og en god del komiske og ekstremt underholdende øyeblikk som er helt udødelige.

Slither er også en film som har fått meg til å elske den klassiske 80-talls låta “Every woman in the world” som egentlig er en klissete og bløt kjærlighetssang jeg vanligvis ville skrudd veldig fort av om jeg hadde hørt den på radio uten å sett denne filmen. Men takket være Slither har jeg fått et elskverdig og noe spesielt forhold til sangen, hver gang jeg spiller den på repeat på Youtube bare fantaserer jeg om å elske med råtne, døde kvinner, monstre og det som er. Lenge leve nekrofiliteten!

musicnodes
Air Supply: Every Woman In The World


© Bildet tatt fra 4.bp.blogspot.com

Day 1- your first horror movie
Day 2- the last horror movie you saw in the theater
Day 3- favorite classic horror movie
Day 4- a horror movie you thought you’d love and didn’t
Day 5- favorite horror remake
Day 6- favorite vampire movie
Day 7- a horror movie you think no one has seen
Day 8- favorite foreign horror
Day 9- favorite supernatural horror movie
Day 10- horror movie every one loves but you don’t
Day 11- favorite horror/ comedy
Day 12- your most disturbing horror film
Day 13- favorite zombie movie
Day 14- favorite indie horror movie
Day 15- favorite monster movie
Day 16- horror film with a great soundtrack
Day 17- favorite 80’s horror
Day 18- favorite horror movie filmed in black and white
Day 19- best use of gore
Day 20- favorite horror character
Day 21- best horror franchise
Day 22- best death scene
Day 23- a great quote from a horror movie
Day 24- horror movie character that describes you
Day 25- favorite Christmas/ holiday horror movie
Day 26- horror movie for a chicken
Day 27- your guilty pleasure horror movie
Day 28- horror film you’d like to see remade/ rebooted
Day 29- worst horror movie
Day 30- your favorite all time horror movie (or one of 🙂 )

Hva er DIN favoritt med zombier?
Vi reblogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg