Horror movie every one loves but you don’t

Før du leser dette innlegget:
Du er advart. Du kan risikere å bli noe provosert, spesielt om du noenlunde liker Twilight-serien!

Blir du lett provosert, og hvis du liker Twilight kan det være en ide å scrolle forbi eller krysse ut dette innlegget! 😉
Men for all del, jeg personlig driter i det.Under dagens utfordring må jeg gjøre en del unntak. For som dere kan se i overskriften skal jeg ta tak i en film som “alle” liker unntatt meg. Jeg kommer ikke på noen spesiell film som “alle” vennene mine liker da noen av de er veldig forskjellige fra hverandre. Jeg kunne skrevet om The Shining som jeg synes er noe kjedelig, men så kom jeg på “en” film jeg har noe i mot i forhold til den, som altså bare er litt langdryg og kjedelig, men likevel har et par gode høydepunkter i sammenligning med det jeg har endt opp med å velge.

Dagens unntak gjør at utfordringen må forandres til: “En film som alle unntatt de som ikke gjør det, elsker, men ikke du”.

For jeg skal selvfølgelig dra frem makkverket av noe hjernevaska fjortisdritt! Twilight! Flere av mine nærmeste venner som jeg snakker mest med liker Twilight (rart man blir deprimert???? Nei for faen!), mens jeg har et par andre venner som er ganske mye kulere på akkurat den fronten, som altså ikke kan fordra det.

Jeg har sett to Twilight-filmer. Årsak nok til å ta mitt eget liv, eller bli henrettet, i det minste arrestert, undertrykt og trakassert på livstid. Samtidig er det også veldig åpenbart at jeg ikke har noe liv når jeg har sett TO HELE JÆVLA TWILIGHT-FILMER! For dere som ikke helt føler dere sikker på hva jeg snakker om skal dere få noen korte hint:

Jeg “snakker” om den tragiske filmserien med den falske vampyren av en skaphomse (IKKE vondt ment mot homofile, da jeg har respekt for de som er det) som glitrer i sola, som har et av og på-forhold med et treverket som har like mange ansiktsutrykk som en død, ihjelfrosset kattunge!
Folk som liker Twilight burde offentlig ikke ha stemmerett, lov til å ha barn eller uttrykke seg i media! Grrrrr!!!

Nå er ikke Twilight alene om å voldta det bildet som en gang var av vampyrene, men jeg vil påstå at de har begått en av de største skadene til dags dato. Vampyrer SKAL ikke være kjekk, de skal IKKE være vegetarienere og de skal FAEN MEG IKKE GLITRE I SOLA SOM EN ELLER ANNEN BØG!!!!

Og nei, jeg kategoriserer ikke Twilight som skrekk i den forstand, men i den forstand at det er skrekkelig hvor mye det konseptet har fått lov å selge! DET sier MYE om hvor fortapt menneskeheten er blitt. Fy faen!

Venter bare på en ny film nå med Justin Bieber og One Direction som de hittil ukjente søsknene til Edward…

Hver så snill. Hvis du kjenner noen som har noe Twilight-greier! Ta det, og BRENN DET. Da er du sikret et plass en plass i… Der du enn vil ende opp.


© Bildet tatt fra empireonline.com

Day 1- your first horror movie
Day 2- the last horror movie you saw in the theater
Day 3- favorite classic horror movie
Day 4- a horror movie you thought you’d love and didn’t
Day 5- favorite horror remake
Day 6- favorite vampire movie
Day 7- a horror movie you think no one has seen
Day 8- favorite foreign horror
Day 9- favorite supernatural horror movie
Day 10- horror movie every one loves but you don’t
Day 11- favorite horror/ comedy
Day 12- your most disturbing horror film
Day 13- favorite zombie movie
Day 14- favorite indie horror movie
Day 15- favorite monster movie
Day 16- horror film with a great soundtrack
Day 17- favorite 80’s horror
Day 18- favorite horror movie filmed in black and white
Day 19- best use of gore
Day 20- favorite horror character
Day 21- best horror franchise
Day 22- best death scene
Day 23- a great quote from a horror movie
Day 24- horror movie character that describes you
Day 25- favorite Christmas/ holiday horror movie
Day 26- horror movie for a chicken
Day 27- your guilty pleasure horror movie
Day 28- horror film you’d like to see remade/ rebooted
Day 29- worst horror movie
Day 30- your favorite all time horror movie (or one of 🙂 )

Har du en film som “alle” liker, men ikke du?
Vi reblogges!

20 kommentarer
  1. Twilight er jo populært fordi bøkene er bra. Filmene er kjempedårlige det har jeg ingen planer om å nekte på. 😛 Men jeg verken liker eller misliker twilight. Bøkene er søte ^^,

  2. Haha, du skriver skikkelig morsomt.. Men kan ikke si meg enig i alle meningene dine, for jeg selv synes Twilight er ok. Har lest bøkene og sett filmene, og liker igrunn begge deler ganske godt. Ikke nok til at jeg vil sette Twilight på en pidestall og tilbe dem, for det er ikke aktuelt, haha. Men de er ok+. Jeg synes jo også at det er rart med det glitre-greiene, men jeg ser på det på en litt annen måte; Twilight-vampyrene er en annerledes tolkning av tradisjonelle vampyrer. Synes ikke noe særlig om det, men har ikke noe i mot det heller 🙂

  3. Hanne Remme: Hvis du lover å ikke fortelle det til noen så skal jeg fortelle deg en hemmelighet. Jeg liker altså ikke Twilight, men samtidig følte jeg for å ta i litt ekstra når jeg skrev dette innlegget for at det ikke skulle bli for kjedelig lesning. (Pluss at jeg fisker etter noen lettprovoserte kommentarer som enda er savnet) 😉 Du er søt!

  4. At du syns at han er litt skaphomo kan jeg så og si veldig enig i nå til dags 😉 og skjer med den glitteren…? Hehehe kan gjerne gi deg alle filmene ;p

  5. Bøkene er bare hakket “bedre” enn filmene. Forskjellen på dem er at bøkene gir Bella (utrolig nok) litt mer personlighet, de forklarer ting bedre som filmene som bare roter til og ting er rett og slett mer tydelige. MEN! Bøkene er lengre, mer utdratte, kjedelige og ender faen meg aldri! Bok 2 og 3 er jo bare en gigantisk fylling for å gjøre historien lengre. Historien kunne ha klart seg fint uten de to, og filmene bare såvidt streifer over det og gjør alt til en grøt.
   De er dårlig skrevet, det er flaut skrevet og de er elendige for unge som leser bøker for å utvide sitt ordforråd, både på norsk og engelsk. Forfatteren kan jo ikke beskrive ting, det er bare det samme om og om igjen. Og ja, jeg har både lest og sett alle bøkene og filmene KUN fordi at jeg skal kunne pinpointe alt som er feil og galt med det…
   Det eneste positive jeg kan si om Twilight, er at det er bedre enn Fifty Shades serien! 😛

  6. Har sett bare en Twilight film, å den var kjedelig fra start til slutt. Frustrerende å høre på alle jentene i de andre klassene som nærmest hyler om at de skal se den nyeste Twilight filmen, på premieren… Enig med det du sier. Twilight er en skam for vampyrene.

  7. Da er vist jeg kul 😉 har aldrig sett noe annet av det “£$kr&&@!” En en filmsnutt ! Har tilogmed Brent en av dvd filene… Og da mener jeg på bål 😛
   Glitrende i sollys… Vår herre til hest!

  8. Nintendo Lizzy: Det var det jeg tenkte meg, ja. Som kommer til å være nok grunnlag til at jeg aldri kommer til å lese disse bøkene! Har forduftet mer enn nok tid på de to filmene… Kostbar tid, som jeg aldri får igjen. Fifty Shades-bøkene står heller ikke og frister meg så veldig. Mildt sagt. Porno foretrekker jeg med levende bilder, om det skal være noe.

  9. Anime: Disse jentene er etter min mening tragiske. Jeg synes synd på familien og vennekretsen til de det gjelder 😛 Og ja; Twilight er en ENORM skam for vampyrene!

   Måtte skaperne av både filmene og bøkene brenne langsomt et viss sted!

  10. SaraaraS: SÅNT gjør meg glad når jeg får lese! Du fortjener herved en stor og flott statue der du kommer fra! <3 All respekt for deg!

   Og meg også, til en viss grad.. Jeg har dessverre som du vet sett to av filmene... Men, jeg har også brent en film som cdon sendte meg ved en feil da jeg egentlig hadde bestilt noe helt annet...

  11. Hehehe fint at høre!
   Var nesten litt redd for at jeg var verdens eneste ” sære” person som virkelig HATER den serien ( hvis den kan kalles det?)
   shame on cdon! 😛
   Du fikk tatt vaksine og strivkrampe sprøyte efter du så dem hva ? Hehe 🙂

  12. Det er alltid gøy å se noen bli sint over Twilight. Det er noe med de glatte vampyrene som provoserer menn veldig. Få det ut!
   Men du må ikke glemme at bøkene og filmene er laget for å tilfredsstille små piker, konseptet er om forbudt kjærlighet i fantasy-sjangeren. Føler du at Twilight truer den klassiske fremstillingen av vampyrene? Da tror jeg lidenskapen hos mennesket blir styrt av noe annet enn fantasien, det er jo litt trist for dem.

  13. I’d say there are plenty of hardcore horror fans who dislike the Twilight series. Personally, I don’t get why no less than two supernatural hunks want to date Bella. She’s pretty negative about everything except Edward. He’s intrigued because his magical ability to read people doesn’t work on her. Dude, no powers needed! There’s very little to her apart from the fact that she’s in love with you! The low point is the second one, where they are reunited after her suicide attempt brought about by him breaking off their relationship. I.e. if your boyfriend dumps, try to kill yourself and he will take you back. Book or movie, that’s a shitty message if you ask me.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg