Dag 4 – Dine 3 yndlings-sanger akkurat nå

Hmm, denne utfordringen her var vrien. For sannheten er at jeg ikke har noen sanger som jeg hører, liker eller tenker sånn nevneverdig mer enn noe annet akkurat nå. I de siste par ukene har jeg generelt hatt et veldig nøytralt forhold til musikk. Jeg hører en god del på musikk hver dag. Men jeg er i en periode nå hvor musikken jeg hører på er blitt litt som klærne jeg velger å ha på meg – jeg tenker veldig lite over det. Jeg bare putter på noe, og det er stort sett det.

Og nå kunne jeg latt dette innlegget bare få være nettopp disse setningene dere akkurat har lest. Men det hadde ikke vært helt fair. Det hadde simpelthen vært litt for lettvint, og jeg føler at hadde jeg bare publisert dette innlegget nå uten å legge mer i det, ja så hadde ordet “challenge” rett og slett mistet all mening. Så DERFOR skal jeg nå tvinge meg selv til å ihverftfall forsøke å gi denne utfordringen den respekten som den fortjener. Ja.. Dere kan bare gå og sette på kaffekanna mens jeg nå setter meg i tankeboksen i noen minutter. BRB!

Et og et halvt minutt senere:

Okei, NÅ har jeg det. Som sagt har jeg et nokså nøytralt forhold til hva jeg hører på atm. Men mens dere nå gikk og slapp ut katta, kokte dere litt kaffe og skrek noen greier til den bråkete naboen deres, ja så har jeg altså klart å komme opp med et slags svar på denne utfordringen likevel.

Og det første som slo meg er rett og slett den nye theme-låta til Paradise Hotel, “Look At Me Now” av og med LAUREN. Ei låt jeg ikke brydde meg noe særlig om og tenkte var litt kjedelig første gang jeg hørte den, MEN som bare har vokst og vokst på meg etter hvert som den nye Pærra-sesongen har rullet og gått, og som jeg nå også har hørt i sin fulle helhet “et par ganger” på Spotify.

Den andre sangen jeg vil trekke frem er “Confident” av Demi Lovato. Og.. Det er faktisk mulig at det var i Paradise Hotel jeg hørte denne først også under presentasjons-videoen til Martine Lunde under uke to av sesong 9 for nå to år siden. MEN når det er sagt så var det ikke først og fremst Pærra som har gjort at jeg har et sånt elsk-forhold til akkurat denne sangen i dag, men en ganske heftig og underholdende montage fra skrekk-komedien “Happy Death Day” fra 2017. Kan også legge til at denne låta har hjulpet meg med å orke å fortsette på en del bosser i diverse playstation-spill i det siste. Hadde det ikke vært for “Confident”, ja så er det faktisk ikke sikkert at jeg hadde giddet å fullføre særlig en av de vanskeligste uhyrene i “Assassins Creed – Odyssey” foreksempel.

Og helt til slutt har vi “Space Oddity” av og med David Bowie (R.I.P <3). Ei låt som på mange måter er den rake motsetningen av de to første jeg har trukket frem nå som begge lett kan brukes i både forskjellige motivajonskurs, men også som bakgrunnsstøy på treningsstudio og energiske party like a pornstar-partys. “Space Oddity” derimot vil jeg heller si er hakket mer en emosjonell, slow og utvilsomt en mer trist “greie”. Jeg skal ikke spoile hvordan den slutter da jeg lett kan se for meg at det er flere av dere som ikke har hørt den enda, men ja. Jeg liker simpelthen “Space Oddity” herfra og til den uendelige evigheten.

Dag 1 – Ditt siste innkjøp
Dag 2 – 10 fakta ingen vet om deg
Dag 3 – Noe eller noen du savner
Dag 4 – Dine 3 yndlings-sanger akkurat nå
Dag 5 – En sang som får deg til å gråte
Dag 6 – En ting du aldri kommer til å gjøre
Dag 7 – Favorittmaten din
Dag 8 – Et tre år gammelt bilde av deg
Dag 9 – Smykkene dine
Dag 10 – Ett bilde av deg selv, tatt i dag.
Dag 11 – Ett bilde av håndskriften din
Dag 12 – Mobilen din
Dag 13 – 5 ting du ønsker deg
Dag 14 – Noe du er redd for
Dag 15 – Rommet ditt
Dag 16 – En sang du er skikkelig lei av
Dag 17 – 10 personer/gjenstander du ville hatt med deg på en øde øy
Dag 18 – Ett bilde av deg selv som barn
Dag 19 – Innholdet i vesken din
Dag 20 – Parfymen du bruker
Dag 21 – Din verste uvane
Dag 22 – Dine 5 yndlingsvesker
Dag 23 – Nattbordet ditt.
Dag 24 – Ett bilde av deg med en gang du har våknet.
Dag 25 – Noe du gleder deg til
Dag 26 – Favorittproduktet ditt akkurat nå.
Dag 27 – En sang som beskriver hvordan du føler deg i dag.
Dag 28 – En vits/sketsj du syns er morsom.
Dag 29 – En kjendis du ligner på.
Dag 30 – Den rareste tingen du har.

Hvilke sanger liker DU best atm?

Aylar Von Kuklinski

Følg gjerne bloggen min på Bloglovin!

2 kommentarer
  1. Har mange sanger jeg hører på igjen og igjen!

   With a Little Love av Modern Talking
   Lunatic Lady av Modern Talking (Er egentlig en av medlemmene som laget sangen senere, men en fan gjorde det om til Modern Talking-stil på youtube)
   Modern Love av David Bowie

   1. Takk for musikktips!

    Nå er det forsåvidt en mulighet for at jeg har hørt alle disse sangene før da jeg blant annet har hørt gjennom ganske mange randome spillelister på Spotify de siste årene uten å helt notere meg tittel og artist/band, men ja.. Takk igjen for kommentar ihvertfall 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg