Dag 27 – En sang som beskriver hvordan du føler deg i dag

God morgen/ ettermiddag/ kveld/ natt kjære verden, HVA ENN det nå måtte være når jeg om noen dager har fått publisert nettopp dette innlegget, og ikke minst når nettopp DU sitter, ligger eller eventuelt står og leser det. I skrivende stund er klokken 03.41, datoen.. 28. april.. 2019.

Med andre ord så gjenstår det for meg å publisere åtte av disse utfordringene, mens dette er faktisk det eneste jeg enda ikke har gjort meg ferdig med sånn på forhånd. Og tja, hvordan føler jeg meg “i dag”? Hvordan føøøøøler jeg meg akkurat nå? Helt ærlig – litt lei. Jeg har akkurat kommet hjem etter en runde på (kanskje) to timer Pokémon Go, og på veien har jeg blant annet NOK EN GANG klart å irritere meg over litt søppel her og der som folk bare har kastet eller lagt fra seg.

Men bortsett fra det, pluss at jeg bør få i meg noe mat straks, så går det ellers nokså fint. Så alt i alt føler jeg meg som en svak eller kanskje middels terningkast 4 i det DENNE episke setningen blir skrevet. Men en sang som beskriver hvordan jeg har det? Tja, nå vet jeg faktisk ikke helt hva en god del av de sangene jeg liker egentlig handler om da en hinsides stor del av det jeg har hørt opp gjennom er verken på norsk eller svensk. Og med mindre det er en veldig “simpel” tekst alla Justin Biebers “Baby”, Frank Sinatras “My Way”, ELLER “Pokémon theme” for den saks skyld, dere vet, de tekstene man må være noe retarda for å ikke få med seg hva handler om.. Ja så.. Ja.

Hmm, jeg tittet akkurat raskt innom Spotify her nå, og fant faktisk en sang som beskriver ganske greit hvordan jeg føler meg likevel. For det var jo selvfølgelig EN ting jeg “glemte” å nevne i ste. Og det er at jeg nå i det siste har vært noe frustrert over noen som helst skulle sett at jeg tok og gjorde noen andre valg i livet, og kanskje hadde noen andre interesser (og venner? Hva vet vel jeg..) også enn de jeg har i dag. Noen som etter min mening lever livet sitt alt for forsiktig, holder seg stort sett unna ting som vedkommende er usikker på om h*n kan få til, og som nå og da prøver å “overtale” meg til å gjøre litt av det samme. Og yess, når jeg kom til å tenke på det der igjen nå så poppet det fort opp flere sanger som igrunn passer ganske godt.. Og blant disse har vi BLANT ANNET:

Ja, så får det bli opp til dere å gjette dere frem til hvordan disse tre sangene faktisk handler om NETTOPP MEG og MITT LIV – AKKURAT NÅ! Mo-ha-ha-ha..

Dag 1 – Ditt siste innkjøp
Dag 2 – 10 fakta ingen vet om deg
Dag 3 – Noe eller noen du savner
Dag 4 – Dine 3 yndlings-sanger akkurat nå
Dag 5 – En sang som får deg til å gråte
Dag 6 – En ting du aldri kommer til å gjøre
Dag 7 – Favorittmaten din
Dag 8 – Et tre år gammelt bilde av deg
Dag 9 – Smykkene dine
Dag 10 – Ett bilde av deg selv, tatt i dag.
Dag 11 – Ett bilde av håndskriften din
Dag 12 – Mobilen din
Dag 13 – 5 ting du ønsker deg
Dag 14 – Noe du er redd for
Dag 15 – Rommet ditt
Dag 16 – En sang du er skikkelig lei av
Dag 17 – 10 personer/gjenstander du ville hatt med deg på en øde øy
Dag 18 – Ett bilde av deg selv som barn
Dag 19 – Innholdet i vesken din
Dag 20 – Parfymen du bruker
Dag 21 – Din verste uvane
Dag 22 – Dine 5 yndlingsvesker
Dag 23 – Nattbordet ditt.
Dag 24 – Ett bilde av deg med en gang du har våknet.
Dag 25 – Noe du gleder deg til
Dag 26 – Favorittproduktet ditt akkurat nå.
Dag 27 – En sang som beskriver hvordan du føler deg i dag.
Dag 28 – En vits/sketsj du syns er morsom.
Dag 29 – En kjendis du ligner på.
Dag 30 – Den rareste tingen du har.

Hvilken sang passer til DIN tilværelse, her og nå?

Aylar Von Kuklinski

Følg gjerne bloggen min på Bloglovin!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg