Dag 26 – Favorittproduktet ditt akkurat nå

Ja, så var det det der med å velge hvem av sine beste venner man skal beholde og hvem man vil sende inn i dødens rike igjen da. Hvem av barna mine er jeg egentlig mest glad i, også videre. Fortsatt.. IKKE.. Lett.. Å.. Svare.. PÅ!!

For liksom – basically så er jo ALT et produkt. Tine Iskaffe – et produkt. Paradise Hotel – et produkt. Game of Thrones – et produkt. Skyrim – et produkt. Pokémon Go eller Pokémon Sun for den saks skyld – produkter. Taco, pizza, Nøtti Frutti – produkt, produkt, produkt!!!! Så ja.. Hvordan i heiteste brennesle av en inngrodd navlefjott skal jeg klare å svare på denne her uten å få tidenes angre-klamydia like etterpå??

Men greeeit. Jeg får vel prøve å eliminere litt.. Og da STARTER jeg faktisk med Tine Iskaffe. Det smerter meg å si det. For jeg ELSKER denne herligheten av hele mitt såkalte hjerte. Det er et produkt fra gud selv som simpelthen dagen min bare ikke blir helt den samme uten. Men når det igjen er sagt så tror jeg likevel jeg hadde klart meg på bare vanlig pulverkaffe resten av livet også, noe som jeg forresten mistenker er enda mer miljøvennlig, sånn med alle de små kartongene som går med med den iskaffe-varianten.

Når det så kommer til pizza-faen kan jeg i og for seg eliminere den nokså så smertefritt da jeg nå fortiden er blitt hakket mer glad i taco. Og sånn apropos så gjør jeg nå også det samme med tacoen da jeg ikke er SÅ opptatt av mat lengre uansett. Så lenge det helst er litt sunt og smaker noen (martine) lunde greit, og jeg ALLLLLLER HELST ikke legger på meg noe særlig.. Så ja,

Hmm, ja da står vel turen for Game of Thrones og Paradise Hotel. To bittelitt forskjellige serier jeg SUPERDIGGER, men først og fremst når de er som mest aktuelle med nye episoder også videre.. Og nå som Game of Thrones begynner å nærme seg sin bittersøte slutt, og Pærra ikke har SÅ mange uker igjen for sesongen.. Og hmm, tja nå som vi er ihvertfall sånn halvveis inne i fantasy-hjørnet.. SORRY Skyrim, men du må nok dessverre også “forlate hotellet”. Et herlig spill, men allerede nå kjenner jeg at jeg er litt lei, og jeg har ikke engang passert 100 timer enda i likhet med enkelte andre jeg kjenner. Og ditto når det gjelder de to Pokémon-spillene jeg driver å veksler på om dagen også xD

Men..Faen ass! Jeg vet ikke. Jeg.. Vet.. Virkelig.. IKKE!…

Hmm.. Er det jævlig egoistisk av meg nå hvis jeg til syvende og sist velger å lande på bloggen min? For når jeg tenker meg om.. Av alt jeg etter mine personlige referanser klarer å definere som et produkt.. Så er det kanskje bloggen som er min aller største favoritt når alt kommer til alt. For liksom.. Det er via bloggen jeg har best tilgang til de fleste, beste minnene mine – sånn utenom min hjernebarken.

Og det er via bloggen jeg har fått servert de aller fleste av de aller besteste vennene jeg har i dag. Og jeg har HELT brukt mer tid på bloggen sånn totalt enn jeg har gjort på noe som helst tv-spill, film eller på en serie for den saks skyld. KANSKJE bare slått av Hotel Cæsar, men akkurat det er jeg ikke såå gira her og nå, as we speak.

Ja, nei, vet dere. Jeg utkårer herved denne flotte bloggen dere akkurat nå sitter og leser på, som MITT favorittprodukt her og nå.

Og flott – jeg har fremdeles rimferdighetene mine i orden, kjekt å vite!

Dag 1 – Ditt siste innkjøp
Dag 2 – 10 fakta ingen vet om deg
Dag 3 – Noe eller noen du savner
Dag 4 – Dine 3 yndlings-sanger akkurat nå
Dag 5 – En sang som får deg til å gråte
Dag 6 – En ting du aldri kommer til å gjøre
Dag 7 – Favorittmaten din
Dag 8 – Et tre år gammelt bilde av deg
Dag 9 – Smykkene dine
Dag 10 – Ett bilde av deg selv, tatt i dag.
Dag 11 – Ett bilde av håndskriften din
Dag 12 – Mobilen din
Dag 13 – 5 ting du ønsker deg
Dag 14 – Noe du er redd for
Dag 15 – Rommet ditt
Dag 16 – En sang du er skikkelig lei av
Dag 17 – 10 personer/gjenstander du ville hatt med deg på en øde øy
Dag 18 – Ett bilde av deg selv som barn
Dag 19 – Innholdet i vesken din
Dag 20 – Parfymen du bruker
Dag 21 – Din verste uvane
Dag 22 – Dine 5 yndlingsvesker
Dag 23 – Nattbordet ditt.
Dag 24 – Ett bilde av deg med en gang du har våknet.
Dag 25 – Noe du gleder deg til
Dag 26 – Favorittproduktet ditt akkurat nå.
Dag 27 – En sang som beskriver hvordan du føler deg i dag.
Dag 28 – En vits/sketsj du syns er morsom.
Dag 29 – En kjendis du ligner på.
Dag 30 – Den rareste tingen du har.

Hva er DITT favorittprodukt (her og nå)?

Aylar Von Kuklinski

Følg gjerne bloggen min på Bloglovin!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg