Dragens beste!

I forbindelse med den noe vemodige skjebnen til Dragens Hule har jeg i kveld lyst til å hedre de en siste gang med å vise frem NOE av det jeg har kjøpt fra nettbutikken opp gjennom årene – DET ER IKKE LITE! Og jeg skriver NOE for det er ikke alt jeg lengre har. Noe har jeg gitt bort, og noe er blitt kastet. Hadde f.eks en pose “blod” i dusjen før som ville vært litt rart å tatt vare på “for evig og alltid”, men for de som måtte være interessert, HER er et innlegg som kan tittes på!

Og mens jeg er inne på ting jeg ikke lengre har.. hadde også en sort paraply som det sto “VAMPIRE” på. Den hadde jeg en god stund, den var av bedre kvalitet enn samtlige paraplyer jeg har kjøpt andre steds i nyere tid.. men dessverre så tok vinden til slutt knekken på den. Bokstavelig talt. Anyways, HER finner dere noen bilder av den også.

Alt i alt har det gått svimlende store summer til dragens konto en gang i tiden. Særlig i 2011 og 2012 gikk det nærmest én bestilling i uken. Spare penger? Nei, fuck det da! Kan brått ligge død og begravet om en ukes tid.. Har gått litt tilbake i arkivet, og fant just et innlegg postet 19. januar 2012 hvor jeg har skrevet følgende; «Siden 22. mai 2011 har jeg brukt 14 884 kroner og 50 øre på Dragens Hule! Og da har jeg enda ikke regnet hva jeg har brukt på cdon.no, platekompaniet.no og andre nettbutikker! Hehe!»

Så ja, man kan trygt si at det har blitt “noen” kjøp opp gjennom.
Jeg har i dag gått litt frem og tilbake i leiligheten på jakt etter ting jeg fortsatt har. NOE er kjøpt i nyere tid, men det aller, aller meste er fra “de gode, gamle” dagene.

Av en eller annen grunn var visst ikke mamma så fan av den siste t-skjorten da jeg kjøpte den. Rart med det. Og apropos mamma. Bodde fortsatt hos henne på det tidspunktet denne skjorten ble kjøpt (våren 2011). Og med tanke på hvor mye t-skjorten har blitt brukt så syns jeg virkelig kvaliteten/ trykket har holdt seg meget godt! Dette er en t-skjorte jeg fremdeles bruker relativt ofte.

Det samme kan jeg for så vidt godt si om alle tre. Har btw flere t-skjorter fra Dragens Hule liggende, men disse tre er altså de jeg liker best! <3

I tillegg til denne sekken og sminkepungen så har jeg også hatt noen «Emily the Strange»-buttons som jeg til slutt ga bort til ei venninne. Og jeg har fremdeles en vekkerklokke som jeg konsekvent har latt stå i det rommet jeg har oppholdt meg minst i alle bostedene den har vært med. Simpelthen fordi den tikker og takker for høyt. Haha!! Og selv om den vanligvis bare står og støver ned et sted så sørger jeg likevel for å stille viserne en time frem og tilbake hvert år. Og går batteriene tom for strøm, ja så skifter jeg – SELV OM den altså bare står og samler støv som jeg samler pokémons i «Pokémon Go».

And yes!!: Vet for øvrig at «Emily the Strange» er en tegneserie. Dessverre har jeg aldri somlet meg til å kjøpe noe fra den, og har heller ikke lest den noe sted. Men tror jeg tenkte at jeg sikkert kom til å gjøre det en gang da jeg kjøpte disse merchendisene. Og jeg mener… selv om man aldri har hørt ei eneste låt fra et band så må det vel være lov å kjøpe merch fra de om man syns noe ser kult ut?

Vet ikke om det er noe særlig av bloggfølgerne mine fra “den gang da” som husker det, men jeg gjorde en greie ut av disse badeendene da jeg først “fikk de”. Spurte om dere ikke hadde noe navneforslag. Og på DEN TIDEN ga det mening å spørre leserne sine om sånt, for på DEN TIDEN så SVARTE folk som regel når man spurte. Og man fikk som regel svar på en del ting man streng talt ikke spurte om også.. Ah, det var tider.. da man faktisk fikk kommentarer her inne!!

Hmmmm… men usikker hvor vidt jeg brukte noen av forslagene jeg fikk da. Tror jeg endte med å døpe de noe jeg kom opp med selv. En av de ble i alle fall kalt opp etter en av mine favorittblogger på den tiden, og det tror jeg verken denne bloggeren selv, eller noen andre hadde foreslått. (For veldig spesielt interesserte: “dåpen” kan sees her!)

Som dere kan se med deres helt egne øyne.. jeg har MAAAAANGE buttons!! Så det å velge ut 13 stykk til et “best off”-bilde var ikke bare-bare, og jeg er fortsatt ikke helt sikker på om jeg faktisk har valgt ut de 13 jeg faktisk liker best, men, men.

Av disse fire som kan sees på det andre bildet er disse “hjemmelaget”. Dragens Hule har lenge tilbudt seg å lage knapper med den teksten du selv måtte ønske. Og da jeg sendte en mail med youtube-logoen min som png-vedlegg så fikk jeg til svar at de godt kunne lage noen buttons med den på.

Hadde en annen buttons som det sto “Aylar Von Kuklinski” på. Den hadde hvit tekst på sort bakgrunn. Og jeg har dessverre mistet den. Frykter den kan ha falt av mens jeg har vært ute og gått. ELLER så kan den ha rullet ned fra ei hylle på badet i sokkelen jeg bodde i før, og forsvunnet i sluket..

Kall meg rar veldig gjerne, men jeg syns det er litt koselig å tenke på at så og si alle som har vært og besøkt meg på et tidspunkt etter at jeg flyttet hjemmefra HAR satt sine bein på denne dørmatta! Den var noe av det aller første jeg bestilte etter at jeg flyttet på hybel, så den har vært med meg nesten hele året jeg bodde der, + alle 9 årene jeg bodde i sokkelleiligheten, + de to årene jeg har bodd i den leiligheten jeg holder til i nå.

Og ja.. Det er vel meningen at man skal ha den ute, men jeg tør helt ærlig ikke ta sjansen på at ingen stjeler den. Har jeg forresten fortalt om den gangen jeg kom hjem fra en Oslo-tur, til at det sto et føkkings veiskilt rett utenfor døra mi?? Kontaktet politiet umiddelbart, og det kom en (politi)bil og hentet det ganske umiddelbart. Så ja, man vet aldri helt med folk..

Bortsett fra «fullstendig kaos»-buttonsene lengre oppe er vel denne drømmefangeren det eneste i dette innlegget som jeg ikke har lagt ut i tidligere “se hva jeg har kjøpt fra Dragens Hule DENNE GANGEN”-innlegg.

Har ikke renset den før bruk slik jeg vet er anbefalt, da jeg mest har kjøpt den til å ha som pynt. Men jeg har særlig det siste året blitt mer og mer åpen for det spirituelle, så det kan hende jeg kommer til å bruke den sånn på ordentlig en dag. Only time will show.

Utenom «Emily the Strange» er det helt klart Victoria Francés-ting jeg har kjøpt desidert MEST AV inne på denne fine, fine siden. Og jeg skulle gjerne hatt mer. Dragens Hule har ikke solgt noe Francés-stuff på noen år nå, tror jeg. Og jeg har heller ikke lykkes i å finne noen andre norske nettbutikker som har gjort det i senere tid. Ikke utenom noen bilder/ malerier eventuelt.

Publiserte forresten et innlegg i 2019 som viser det meste jeg har av samleobjekter fra denne fantastiske kunstneren, HER kan dere ta en titt på det! Ser at jeg glemte å ta bilder av noen sengesett denne gangen, som jeg fortsatt har liggende, men innlegget viser i det minste sånn typ 90% av Francés-ting jeg har liggende.

Ja. Det var visst det..

Eller, altså.. som nevnt over – dette er ikke ALT jeg eier og har, men noen dels tilfeldig utvalgte favoritter.

Utenom de Victoria Francés sengesettene som jeg akkurat skrev om så har jeg også noen andre sengesett fra Dragens Hule som ikke har noe med Francés å gjøre.

Tusen takk Dragens Hule for alle gode minner! Det har vært en sann fryd å handle hos dere, og jeg tror ikke jeg har hatt EN eneste dårlig erfaring med dere, til tross for at jeg ga dere 101 sjanser (minst!) til å gi et eller annet kjipt inntrykk. Og jeg er ikke sånn altfor bitter for at jeg aldri ble sponset, til tross for at jeg stadig la ut nye blogginnlegg med bilder av stuffs jeg akkurat hadde kjøpt og “fått”.

Det har vært en stor, stor fryd å handle hos dere – og jeg tviler som sterkest på at dere kommer til å havne bak glemselens lås og slå! 🐉

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg