9 PSYKO-WOMANS!

Kvinnfolk kan være utrolig koselige og hjertevarme. Vi fleste er kanskje mest vant til å forbinne trygghet og kos med kvinner. Når jeg tenker på jenter/kvinner flest så tenker jeg på de som venner, til tross for at enkelte av f.eks mine nærmeste venninner er noe på kanten for “folk flest”, men på en lovlig måte.

Dette blogginnlegget skal ta for seg ett par kvinner som har gått over kanten på den ulovlige måten. Kvinner man burde frykte mer enn å elske dem. Men hvem er vel jeg til å dømme slikt? Jeg er bare en simpel blogger fra Sør-Trøndelag.
La oss ta en titt på noen kvinner i historien som ikke bare har vært verdens skjønneste svigerdatter.

Elisabeth Bàthory

(Bilde tatt fra: mehmeturgut.deviantart.com)
Elisabeth Bàthory var grevinne av Ungarn på slutten av 1500-tallet. Som mange andre kongelige og høyt rangerte personer opp gjennom historien var Elisabeth også blant de mer forfengelige som var opptatt av å se ung og vakker ut. Skjønnhet er vel og bra, men når man dreper rundt 600 unge jenter, og fyller badekaret med deres blod som man deretter bader i, i håp om å få bli evig ung, da går man kanskje litt langt.
Elisabeth gjorde nettopp det. 600 unge jenter ble drept. Elisabeth badet i deres blod, bokstavelig talt, fordi hun trodde at å bade i unge jenters blod ville gjøre henne evig ung! Historien endte med at hun ble murt inne i sin egen borg, hvor hun til slutt døde, til tross for at hun ble murt inne med en god del mat.
Elisabeth har jeg skrevet et helt innlegg om tidligere i år, som kan leses igjen her!

Belle Gunnes

(Bilde tatt fra: femaleserialkillers.info)
Kontaktannonser får en bitter smak når man ser tilbake på Norges stolthet; Belle Gunnes.
Belle Gunnes var en meget grådig, hjerteløs og kynisk dame som kun var opptatt av sin egen status, og det å eie mest mulig. Penger satte hun høyt, og penger fikk hun. Hun hadde alerede mye etter en stund, men hun fikk aldri nok. Hun lokket til seg diversje menn med brev og kontaktannonser. Mennene fikk beskjed om å ikke fortelle noen at de dro til henne, og når de ankom ble de til slutt drept, kuttet opp i flere biter og matet til grisene. Gunnes var gift flere ganger, og flere av mennene hadde også barn, som hun drepte. Kun ett eneste barn har overlevd Belle Gunnes av de som var hennes mål å utrydde, blant annet fordi barna ikke skulle arve sine fedre etter hun drepte dem! Hvor mange liv hun hadde på samvittigheten er det ikke noe klart svar på, men det kan tenkes at hun har over et hundre liv på samvittigheten. Belle døde tidlig på 1900-tallet og det spekuleres i om hun til slutt brant inne i sitt eget hjem, sammen med noen barn. Har også skrevet et helt innlegg om henne tidligere, som kan leses her!

Sian Roberts, Siobhan Vaughan og Victoria Beckford

(Bilde tatt fra: fandensoldemor.com)
Sian, Siobhan og Victoria er tre grusomme kvinnemennesker fra Storbritania. En 16 år gammel jente fikk for en liten stund siden kjenne deres umenneskeligheter på kroppen, mest sannsynlig på grunn av en gjeld på 1000 norske kroner. Jenta ble låst inn i et skap, slått og har blitt truet til å kle seg naken. Jenta var på besøk til en venn av sin mor da hun ble bortført, bundet, låst inne i et skap og også slått med et belte. Hun ble også kjørt til en parkeringsplass, kledd helt naken, hvor disse tre ukvinnene tok bilder av henne med mobilene sine. Sian, Siobhan og Victoria ble dømt for 4 års fengsel for disse ugjerningene.

Katherine Knight

(Bilde tatt fra: philosophyblog.com.au)
Katherine Mary Knight er heller ikke en kvinne menn flest ønsker å dele seng med. Da hun giftet seg med sin kjære John Charles Thomas Price i 1974 forsøkte hun å kvele han på selve bryllupsnatta da han hadde sovnet etter “bare” tre omganger i senga. Parret ble naturligvis skilt, men det var først 10 år senere. Enden på historien lyder som så: John ble knivstukket 37 ganger. Deretter ble huden hans flådd av, og hengt opp over inngangspartiet. Rumpa hans lagde hun stek av, og på hodet hans kokte hun suppe. Hun dekte på til ti personer, og serverte rumpesteken sammen med poteter, gresskar, kål, squash og saus. Ved siden av maten la hun en lapp med hvert av hans barns sine navn på. Knight er det første i Australia som har blitt dømt på livstid uten prøveutløselse.

Irma Grese

(Bilde tatt fra: images.mitrasites.com)
Krigen var en grusom tid for mange, og Irma Grese gjorde ikke spessielt mye for å gjøre den bedre. Irma Grese regnes i dag som den gang, som den verste SS-kvinnen i historien. Grese fikk blant annet seksuell tilfredstillelse av å piske andre kvinner, og det stopper ikke der. Hun er også blitt beskyldt for sexorgier med jøder, og hun har også skutt, flådd og selvfølgelig også bidratt med å sendt flere jåder inn i gasskammeret. Hun brukte gjerne hunder for å disipline fanger, og vitner skal også ha fortalt om at hun bandt sammen beina på en fødende kvinne. Grese ble ikke spessielt ung, bare 22 ble hun hengt rett etter krigen.

Ilse Koch

(Bilde tatt fra: allposters.co.jp)
Vi skal forbli litt i nazistenes verden en stund til. Ilse Koch var også et kvinnemenneske som tjenet djevelen. Hun ble blant annet kjent for å skjære av huden på fanger, hud med tatoveringer hun tok vare på. I 1940 bygget hun en sportsarena av penger hun hadde tatt fra fanger, men i 1943 ble hun til slutt arrestert sammen med sin mann for underslag og personlig berikelse, i tillegg til at hun skal ha drept fanger, slik at de ikke kunne vitne mot henne. Ektemannen ble dømt til døden, men hun ble sluppet fri igjen – grunnet mangel på bevis. I 1945 ble hun igjen arrestert, denne gangen av amerikanske myndigheter. Hun ble dømt på livstid, men i 1967 fikk hun nok av livet sitt, og hengte seg selv.

Karla Homolka

(Bilde tatt fra: canadiancrc.com)
Karla Homolka fra Canada hjalp sin mann med en rekke voldtekter og drap på unge tenåringsjenter som hun som regel filmet mens mannen hennes dundret løs. Karlas egen søster Tammy var en av de som ble voldtatt. Filmingen hennes viste seg til slutt å slå tilbake mot henne selv, da de ble brukt i retten mot henne som bevis. I 1993 ble hun dømt til 12 års fengsel, og er i dag en fri kvinne som nå bor sammen med sin sønn i karibien. Happy ever after…

Det skal sies at dette innlegget er et veldig tilfeldig innlegg. Og det er ikke nødvendigvis en liste over de 9 verste kvinnene i verden. For i såfall kunne jeg i alle fall erstattet de tre mørke storbritiania-kvinnene med noen enda verre igjen.. Dette er en liste med 9 kvinner, som har vært/er forferdelige på hver sine måter, og jeg har ønsket å også hatt med noen som faktisk ikke er så alt for gammel og kjent som feks Belle Gunnes og Elizabeth Bathory. Topp 10 ABSOLUTT verste-kvinne-lister kan dere finne andre steder, det er alerede laget 😉

Vi reblogges!

9 kommentarer
  1. Elisabeth Bàthory ftw! xD Jeg så en dokumentar om henne en gang, og greier ikke være noe annet en fasinert ^_^ Jada, det er froferdelig, ekkelt og alt det der, men jeg ser heller på at hun har psyken i det hele tatt til å gjøre noe slikt mot andre 🙂
   Men hovedgrunnen for at hun drepte de var ikke for å holde seg evig ung, og det er heller ikke sikkert at hun badet i blodet dems ^_^ Det er spekulasjoner, men det er masse andre voldelige ting vi har bevis på at hun gjøre. Det ene er at når hun hadde for mange lik til hvor mye plass hun hadde uten, vel da lot hun likene ligge under sin egen seng… Mmm den lukten<3 Uff xD

  2. Nja. slurvete og slurvete, om du viste det var ren fakta og skrev det slikt så ja. Men om du var under troen det var mest sansynlig sant så ser jeg det, altså de fleste steder står det jo masse historisk feil :S

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg