Rikdommens sønner – Ærens glorie, del 3

Dette innlegget er fortsettelsen på “Rikdommens sønner, ærens glorie, del 2”, som kan leses her!


Alt var galt. Eilert følte det, oddsen for at Sviklerud hadde straigh neseblod på forkledet sitt, var ikke gedigen.
Motoren ble vekt til livet, og porchen begynte å rulle av gårde.

Et kaldt, illefølelende og fryktelig snev av panikk skle inn i Eilerts sinn.
Alt var for godt til å være sant! Han følte for å gjøre sin far oppmerksom, men uten hell. Holm på sin side var alt for distrahert av luksusen i å få sitte på en så flott bil. Til tross for alle tankene som sto i hode på både far, sønn og sjåfør så skjedde det ingen verdens ting videre på kjøretimen.

Noen minutter senere var de ankommet Rikingdal AS`s luksuriøse bygg. Sviklerud åpnet bildørene for dem, og lot dem stige på. De fikk ikke noe rødt teppe å gå inn på, men fint skulle det være likevel. Da de nærmet seg en heis, tok Sviklerud opp mobiltelefonen sin og slo inn to siffer. Han rablet noe som verken Holm eller Eilert helt klarte å plukke opp, mumling selv de verste narkomane på Oslo S hadde fått problemer med å tolke.
Etter en total mumlesamtale på 2 minutter var de forsåvidt kommet til tops. Heisen åpnet seg og de var i rett etasje. Forran dem sto døren til sjefens kontor, den luksusfylte toppetasjen!

“Si, meg.. Er det bare å gå rett inn?”, kom det fra Holm.
Eilert gjorde noen bevegelser med hodet, og ble oppmerksom på at Sviklerud ikke lenger var i nærheten. Han måtte ha forsvunnet ned med heisen igjen, noe som Eilert klarte å få både sagt og tenkt.
“Skal vi?”, spurte Holm.
“Jeg har en svært gadaber følelse som sier at vi er på feil vei. Noe sier meg at..”.
“Hysj nå sønn.. Vi går inn”.

Holm tok sine småskitne og svette hender og presset dem mot sønnens rygg, mens han skånsomt og forsiktig dyttet han mot døren, og inn var de!

Uhyggen i Eilerts tanker ble tiboblet, forran dem sto det åtte store menn fylt av tatoveringer, skjegg, skinn og lær og piercinger. Rene Hells Angels-banden fra ingensteder hvor noen vil være!
Midt i rommet, på møtebordet lå det en liten kiste og en revolver.

“Velkommen til bords. Om litt skal dere få livet forandret. Dere får hver deres gevinst.. Sett dere ned, så skal dere spille om hvem som skal vinne hva!”, smilte den midterste jævelen i MC-draktens ånd.
Bare en av av de skulle få slippe ut i livet, Eilerts uhygge var bekreftet på det fremtidlige åstedet!
Far og sønn var nå stengt inn i et rom med åtte MC-jævler som ville ha dem til å spille en god, gammeldags russisk rullete!

Avslutningen kan dere lese ved å trykke her!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg