Weeeee – WIFI?!!!

Etter at jeg ommøblerte i desember har jeg kjent på en og annen frustrerende situasjon i forhold til nettet. Signalet har vært merkbart svakere i det lille hjørnet jeg har flyttet pc, gamingkonsoller og etc. Dvs. jeg har ikke hatt noe trøbbel når jeg f.eks har streamet Disney Plus eller sett på Youtube-videoer. Men når jeg har snakket med folk på Discord, gamet diverse online-spill, gjort andre ikke-Netflix-aktige-ting, ja så har temperaturen mildt sagt økt etter at den skjebnesvangert ommøbleringen tok sted rundt juletider.

Forrige uke bestilte jeg meg en signalforsterker inne på teknikkdeler.no. Først ble jeg urolig for at jeg kanskje ikke skulle få den likevel, i og med at jeg ikke hadde oppdatert adressen min før pakken ble sendt, men det gikk visst fint. I dag kom den frem! 😃 – noen har rett og slett bare strøket over min gamle adresse og skrevet på den nye med penn.

I strevende stund har jeg just fått den på plass, så tenker det er litt tidlig å si hvorvidt denne dingsen har hjulpet eller gjort “ondt” verre enda, men jeg krysser mine litt såre vinter- og antibakfingre for førstnevnte!! 🤞

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg