Tegnet Lenalykke!

For noen uker siden slengte jeg meg på den vågale utfordringen det er å tegne hele blogg-Norges Frodith. Det hele ble gjort i Paint, og alle syntes at resultatet bare ble helt nydelig. Særlig Bunny Thrash var helt over seg i ekstase og misunnelse for mine gudommelige skils, og til slutt så spurte han meg om jeg ikke kunne printe ut en diger plakat som han kunne henge over sofaen i stua. 💜🖤 Da svarte jeg at verken jeg eller mine kunstverk ikke er til salgs, men takk som byr.

Og det tok ikke lenge før jeg også fikk en forespørsel fra selvfeste Lenalykke. Jeg sa i hovedårsak klart og bestemt nei da hun lurte på om jeg ikke ville tegne henne også. Svarte sant som det var at jeg var sliten etter alle de harde og konsentrerte timene jeg hadde brukt på å portrettere Frodithen, men etter å fått fylt opp inboxen på både Instagram, Tik Tok, Facebook og Vipps over flere uker nå med den ene på gråten trygle-videoen etter den andre, ja så hadde jeg ikke samvittighet til å si nei lengre.

Lenas originalbilde:

Foto: lenalykke.blogg.no

Mitt paintbilde:
Ikke helt sikkert det er nødvendig å poengtere hva som er hva, men siden jeg vet at mine ferdigheter er så faretruende god så tenker jeg det er best å være på den sikre siden – hvis noen ikke skulle makte å se forskjell.

Stay goregeous!! 🙂

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

6 kommentarer

Siste innlegg