13 års shapeshifte!

9. juni 2011; I likhet med Mr. Bean har også jeg klart å forsove meg slik at jeg i en nervete stund risikerer å komme for sent til den rutinerte tannlege-sjekken. Heldigvis vil skjebnen ha det til at jeg rekker det i siste liten. Null hull og mangler i verken avtalebok eller Karius og Baktus Veg. 49.

Etter å ha vinket tannlegen adjø bestemmer jeg meg for å ta turen innom MIX som fremdeles er en greie i bygda. Der får jeg øye på en pocket som raskt fanger min interesse. På omslaget er det en veldig vakker kvinne som stirrer intenst inn i sjela mi. Sporens straks skal både undertegnede og pocket vise seg å være solgt. Boken heter «Ni liv» og er en fiktiv shapeshifter-roman av Rachel Vincent (og ikke en vampyrbok, slik jeg har antydet i tidligere innlegg).

Årene går og mye skal endre seg med tidens løp. Vennskap kommer og går. Jeg får stadig flere erfaringer. Blir stadig sterkere og tryggere på meg selv og mitt. Men «Ni liv» forblir stadig “urørt”. Det har seg nemlig sånn at den er en oppfølger, en del av en serie på totalt seks bøker-ish! 😘 Jeg gjør nå og da noen forsøk på å finne de resterende titlene, stadig uten hell. Lenge skal «Ni liv» være den eneste boken jeg har liggende. Høsten 2016 klarer jeg derimot å sette klørne i bok 3 og 5, men så skal det på ny ta noen år før samlingen igjen blir utvidet.

I det fingrene mine taster ned de ordene øynene dine nå leser viser kalenderen til november måned, året er 2023 og min samling av Rachel Vincents shapeshifter-serie på norsk er endelig komplett! Det skulle ta meg over 13 år, men nå er det altså gjort.

For noen uker siden kom jeg over en fyr på Bookis som hadde bok 4. Og uken som var ble jeg kontaktet av ei dame på Finn som tilbydde seg å selge meg bok nummer 1. Husker ikke når eller hvordan jeg fikk tak i bok 6, men den snek seg også inn på et tidspunkt, og NÅ kan jeg endelig sette meg ned og lese hele serien!! 😍

Dvs. jeg googlet nettopp og visstnok har det kommet en bok til i år, men jeg vet ikke om den er utgitt på norsk enda, så enn så lenge er vel den “NORSKE” serien 100% da jeg stadig ikke har interesse av å lese bøker på andre språk enn til nød dansk eller svensk.

Det føles godt å endelig være “ferdig”. Når jeg derimot begynner å lese disse bøkene er et helt annet spørsmål. Har en del ulest her og der som har ligget og samlet støv.. ganske så lenge. 😏 Kommer nok til å prioritere noen bøker jeg har liggende som ikke er en del av noe serie først. Føles så tiltaksork å starte på noe “så stort”. Som jeg skrev innledningsvis – mye har forandret seg med årene, men tålmodigheten er stadig mangelfull.

Skulle det forresten være noen der ute som har en god boksamler-app å anbefale? Sjekket ut Goodreads i helgen som jeg ikke tror jeg kommer til å vie særlig mer tid til (med det første) da det er STORE mangler der når det kommer til norske utgaver. Vet også at man kan klinke inn boksamlingen på Bookis, men der har jeg et problem med at det ikke går an å sortere bøkene man legger inn etter noen annen rekkefølge enn.. den man har lagt de inn på.. så hvis noen kjenner til en app som er bedre enn de to overnevnte på disse feltene hadde jeg blitt enda litt lettere å ha med å gjøre enn jeg alt er! 🔥🔥

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg