Bit meg med din hjelpsommelighet!

Du, milde, milde september – Jeg skal si at tiden har gått fort. Hvor ble den av? Håper det ikke vil vare alt for lenge til du kommer tilbake, sammen med oktober og november er du en av de aller beste vennene jeg har.

Neimen, hei alle kjære, søte, fruktbare lesere! Sitter dere og glaner inne på bloggen min nå igjen? Neimen så hyggelig 🙂 Det passer forresten ganske bra da det faktisk er noe jeg har tenkt til å spørre dere om.

For noen dager siden kom jeg over et gammelt hverdagsinnlegg (klikk her for å sjekke det ut) hvor jeg blant annet hadde kjøpt boken “Ni liv” (eller Rogue som den heter på originalspråket) av forfatter Rachel Vincent. Når jeg så ble minnet på denne boken kom jeg på at jeg ikke har lest den enda, blant annet fordi den er bok nummer 2 i en serie som består av totalt seks bøker. Og der og da var den den eneste jeg hadde.

Så bestemte jeg meg for å se sjekke innom harpercollins.no for å se om jeg fant resten. Det gjorde jeg, eller nei, faktisk bare to av dem. Så siden jeg altså ikke hadde de to fra før tok jeg og bestilte de, og i dag klarte de jammen å finne frem til soverommet mitt ^^

Men.. Nå er situasjonen engang sånn at jeg fremdeles mangler den aller første boken i serien. Som jeg føler kanskje vil være den viktigste boken å begynne med, også mangler jeg i tillegg fortsatt bok nummer 4 og 6 da “Flokken” og “Opprevet” er bok nummer 3 og 5.

Sååå, det jeg nå egentlig spør om er om det er noen som har disse norske pocketutgavene av denne serien, nærmere bestemt nummer 1, 4, 6, som ikke trenger de lengre, og som til og med kunne tenkt seg å selge de? Så fremt de er pent brukt.. 🙂 HVIS JA – kontakt meg mer enn gjerne her inne via kommentarfeltet, eller så kan dere eventuelt sende meg en privat melding på Facebook. Dere finner meg ved å søke opp Aylar Von Kuklinski.

På forhånd takk!

Flere enn meg som gleder seg til oktober? 😀

Vi reblogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg