Mine BESTE Instagram-bilder!

Her om dagen så valgte jeg NOK EN GANG å bidra til å fokusere på det negative. Og lenge i høst har jeg tenkt på å bli flinkere til å heller lage “Ting som gleder meg”-stuff, fremfor “Ting som irriterer” og visa versa. Men når jeg så finner ut at jeg skal lage et nytt Instagram-innlegg sånn utenom “Instagram lately”-serien min, ja så velger jeg likevel først og fremst å begynne med et innlegg med bilder jeg igrunnen ikke er så stor fan av.

Sååå. I kveld tenkte jeg altså at jeg skulle rette litt opp igjen i det der. I dag skal jeg i stede for å vise dere de bildene som får lem og innvoller til å falle totalt sammen heller vise dere de bildene som.. Ja, jeg tror forsåvidt dere har skjønt hvor jeg vil hen nå. Sååååå – her har dere de bildene fra min Instagram-profil som jeg personlig liker aller best til per dags dato!

OBS-OBS! – NOEN av disse bildene kan for enkelte nok virke litt “forstyrrende”, så scroll på eget ansvar! 😉

View this post on Instagram

Born 6.06.96..

A post shared by Aylar Von Kuklinski (@aylarkuklinski) on

View this post on Instagram

Sleep tight.

A post shared by Aylar Von Kuklinski (@aylarkuklinski) on

View this post on Instagram

#spider #edderkopp #paper #papir #fear #horror

A post shared by Aylar Von Kuklinski (@aylarkuklinski) on

Det var altså NOEN av mine favoritter det. Jeg innså nemlig en liten ting mens jeg gikk gjennom profilen min igjen nå, og det er at det heldigvis er MANGE flere av mine bilder jeg virkelig liker, fremfor ikke liker. For da jeg lagde det “hat”-innlegget mitt her om dagen så la jeg faktisk inn nesten alle bildene jeg klarte å finne av de jeg ikke liker noe særlig. Men i dette tilfelle har jeg nå faktisk valgt å droppe en del bilder som har fristet en del å legge til, rett og slett fordi at dette innlegget ikke skulle bli så aaaaaaalt for langt, og likevel ble dette innlegget likevel (og heldigvis?) altså noe lengre enn den mer negative varianten jeg la ut sist her nå.

Hvilke av disse bildene likte dere best?

FØLG GJERNE BLOGGEN MIN PÅ BLOGLOVIN!

6 kommentarer

Siste innlegg