Mine STYGGESTE Instagram-bilder!

Du syke, syke hespetre – OM jeg har en del bilder hengende og slengende i sosiale medier som jeg igrunnen aldri har likt sånn kjempemasse. Og tro meg, det er ikke bare her inne disse bildene eksisterer, hell no!! For tar man en liten swipe-tur innom Instagram-profilen min, ja så trenger man ikke akkurat scrolle så veldig lenge før man kommer over et og annet som gjør at jeg vrenger litt på innvollene mine når jeg først skulle finne på å glo på de igjen.

Og siden jeg som oftest ELSKER å se på andres stygge/ dårlige bilder, og har fråtset i en liten del “worst off”-innlegg hos diverse andre nå, ja så føler jeg retten og sletten at det nå er på tide at jeg gir disse medbloggerne samt resten av verden litt tilbake. Jeg merker at jeg allerede angrer litt på dette, men.. Her har dere altså NOEN av de bildene jeg per dags dato er mest misfornøyd med fra egen Instagram-profil:

View this post on Instagram

#beard #facehair #hair #faceit

A post shared by Aylar Von Kuklinski (@aylarkuklinski) on

View this post on Instagram

#wazzap?

A post shared by Aylar Von Kuklinski (@aylarkuklinski) on

View this post on Instagram

#bus #is #boring

A post shared by Aylar Von Kuklinski (@aylarkuklinski) on

Yeeees daa!.. Det var mine aller verste/ styggeste og ekleste Insta-bilder det. Og så har jeg nok en gang understrekt en gang for alle at jeg ikke er som.. Vel, “alle dere andre”, hehe. For mens folk flest gjerne sletter de bildene man er misfornøyd med for en eller tusen andre grunner, ja så bestemmer altså jeg meg NOK EN GANG for å gi disse bildene ENDA mer oppmerksomhet enn de strengt talt “fortjener”. Men igjen.. Jeg har vel igrunnen aldri (bortsett fra to-tre innlegg waaaay back) brukt denne bloggen som noe kontaktannonse..

Ah! – ja og forresten. Dette innlegget er ikke ment som et sånn “kom og se på alle mine kropps skavanker”-innlegg. For jo, greit – det er noen bilder her som jeg ikke liker så godt på grunn av sånt no også, men de aller fleste bildene jeg har dratt frem nå misliker jeg først og fremst fordi jeg syns jeg har gjort en slapp jobb når det kommer til selve fotograferingen. ELLER fordi de minner meg om et eller annet crap som akkurat hadde skjedd, eller som foregikk i livet mitt der og da.

PS!:  Er du keen på å få følge denne bloggen, og få varsel hver gang jeg legger ut et nytt innlegg? Følg meg på Bloglovin, da vel! På Bloglovin kan du ikke bare følge dine favoritter knyttet til blogg.no, men pretty much alle andre ype blogger der ute også! ;-D

Hvilke av disse bildene syns DU var/ er “verst”?

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg