Kulen under øyet!..

Livet, det er noe som skjer hele tiden og kanskje spesielt når man aller minst er forberedt på det. Og jeg vet ikke om dere klarer å se det noe særlig på dette bildet, men jeg har altså klart å få meg en aldri så liten hevelse-greie under høyre øye. Ja, på den siden hvor dere ser at det er litt rødt. Og dessverre så er det ikke sånn at hevelsen stopper der den røde parten tar slutt, for det er litt av det som ikke er rødt som har strukket seg litt utover de to siste døgnene også, og den ender sånn ca der mitt høyre øye starter, for å si det sånn.

Mest sannsynlig er ikke dette noe farlig. Jeg føler meg ihvertfall 99% sikker på at dette er av den samme typen dritt som jeg klarte å få et sted på magen i fjor vår. En kul som var ganske stor og ubehagelig en stund, men som dempet seg selv mer og mer etter noen dager, og som i dag bare såvidt det er er et lite, nesten usynlig arr. Men PLAGSOMT er det, for jeg sliter med å ikke legge merke til at den er der, selv når jeg ikke ser meg selv i speil, kamera, eller når jeg i et svakere øyeblikk tar meg selv i å ta på den. Og noen ganger tar jeg meg selv i å tenke: “hva om jeg får flere sånne, og at det blir så ekstremt rundt BEGGE øynene at jeg ikke blir i stand til å se en dritt til slutt?”. Jeg har disse tankene nå og da, men STORT SETT så klarer jeg å vifte de vekk før de har klart å skremme meg så altfor hardt.

Men ja.. Er det noen som har noen tips til hvordan jeg eventuelt kan hindre denne hevelsen/ kulen i å bli noe særlig større de neste dagene, og aller helst få den til å bare forsvinne fortest mulig? Og er det noen som har noen tips til hvordan jeg best mulig kan unngå å få FLERE slike på kroppen i fremtiden?.. xD

På forhånd – takk!! <3

Aylar Von Kuklinski

Følg gjerne bloggen min på Bloglovin!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg