Korona-tomorrow!..

For bare noen dager siden tok jeg det aller meste med korona-viruset nokså avslappet. Tenkte at i verste fall ville det bli vrient å reise til Oslo eller Bergen på en stund, men poff! – i går fikk korona-orkesteret en “litt” annen klang, også i mine ører.. 😕

Stay goregeous!

Aylar Von Kuklinski

Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

3 kommentarer
  1. Ja, nå er det mer skummelt.. Var nok ikke så mange som trodde tallene skulle bli så høye. Men ihvertfall 40% av dem har blitt friske igjen, så det er en trøst. Men media kan det å overdrive og skape hysteri. Likevel liker jeg å være forsiktig, var ute i butikken i rushtiden så kanskje det ikke var så smart. Så inn i en trikk hvor folk brukte annenhver sete rad. Så nesten latterlig ut, men nødvendig i et risikosted som kollektivtransport.

   1. Jeg var ihvertfall ikke blant de som var nevneverdig bekymret for dette før forrige uke, for å si det sånn. Men nå er jeg blitt mer enn av de som har begynt å stille spørsmål om dette egentlig er noe hysteri lengre. For det er tydelig at dette viruset smitter veldig lett, det er en grunn til at nesten hele Norge nå er stengt. For flesteparten er dette viruset trolig nokså harmløst, men blir alt for mange av de i faresonen (og de er det også veldig, veldig mange av), ja så får altså sykehusene helt umenneskelige prøvelser hvor de må velge hvem som får leve og hvem som må ligge i en eller annen gang å dø..

    Så.. Er dette egentlig noe hysteri? Jo, klart noen overdriver, og er hysteriske. Etter min mening bør de som sitter og kjefter på de som lager humoristiske korona-sketsjer, sanger også videre, de som mener korona er for alvorlig til at man ikke kan tulle med det på noe som helst plan – DISSE menneskene syns jeg klart bør roe seg. For jeg mener fortsatt at galgenhumor er noe av det beste vi mennesker kan ha for å gjøre hverdagen litt enklere å komme gjennom.

    Men når det igjen er sagt føler jeg ikke i skrivende stund at norske medier (VG, Dagbladet, Tv2 etc.) overdriver noe særlig.

    1. Nei, det er vel ikke hysteri lenger, bortsett fra de mest ekstreme artiklene. Ja, det er utrolig hvor mye galgenhumor kan bedre kjipe hverdager. Jeg lurer bare veldig på hvor lenge det vil vare og hvor nedslående dette vil være for verden. Ikke sunt å lese alt av artikler, men jeg ser mye på kartet som VG har laget. Har du også sett det?

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg