Blogginnlegg 95!!

Nå skal jeg raskt og forhåpentligvis gi dere en liten brif i hvordan gi dere selv en liten tilfredsstillelse. Først av alt – start med å innbill dere selv noe som er litt kjipt. Noe som ikke stemmer med sannheten, men som likevel KUNNE gjort det i en sånn grad at du klarer å tro på det selv etter en stund. Og etter at du så har begynt å tro på det, forså å ha greid å blitt litt nedfor av det i noen dager (eller uker for den stein, SAKS, papir skyld..), ja SÅ er det omsider på tide å finne ut at det som har gjort det litt surleppa i det siste ikke stemmer likevel!!

Det er ihvertfall KINDA hva jeg har opplevd den siste måneden. For som kjent er jeg en person som liker å se tilbake i gamle bloggarkiver og da jeg noe tilfeldig klikket meg inn på “januar 2011” her forleden og fant ut at det tidligste innlegget den måneden, det året nå er fra 19. januar, ja så fikk jeg brått litt noia og sendte så mail til blogg.no om at eks antall blogginnlegg var blitt borte fra bloggen, noe jeg bare visste fordi jeg mente å huske så vel at jeg satt våken tidlig første nyttårsdag det året og blogget, og at jeg generelt var veldig aktiv på blogginga den måneden from det søkking begining.

Meeeen i dag så lå jeg i senga mi og nostalgerte litt til da jeg kom over det som den gang var blogginnlegg nummer ett hundrede. En liten jubileums-video jeg hadde laget for å feire meg selv februar 2011. Så.. Da ble det til at jeg fikk en ide. “Hva om jeg scroller meg tilbake til det første innlegget ever, forså å telle meg frem til “INNLEGG 100”, da vil jeg jo vite helt eksakt hvor mange blogginnlegg som er blitt borte fra den tiden der!” Så.. Jeg begynte å telle.. 1.. 2.. 3.. 8.. 17.. 69.. 95!

Og det var først DER (og bittelitt da) jeg innså at jeg ikke hadde mistet en drøss med innlegg fra januar 2011 likevel. For greit.. “INNLEGG 100” er ikke lengre innlegg nr 100, men innlegg nr 95. Altså er det FEM innlegg som er blitt fjernet eller noe før det, og ikke 20-30 som jeg en stund hadde tenkt og trodd. Og helt ærlig… De 5 innleggene som ikke lengre er der har jeg trolig tatt og slettet selv KJEMPELENGE før blant annet blogg.no overførte meg fra Blogsoft til WordPress. Så.. Ja.. Nei. Det er ikke bare-bare å bli eldre altså! xD MEN GAMMEL ER JEG FAEN MEG IKKE, enda.

Stay yoUNG and SUPER ULTRA FRESH!

Aylar Von Kuklinski

Følg gjerne bloggen min på Bloglovin!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg