Instagram LÆITTERLIG #5

Først og fremst.. Dette som dere kanskje sitter og leser på akkurat nå er IKKE et innlegg på denne bloggen. Ihvertfall ikke et innlegg som er skrevet eller lagt ut 31. desember 2017. Hvorfor? Fordi det siste innlegget for 2017 ble nemlig produsert og publisert den 30. desember. Så hvis du nå så mye som TROR at dette innlegget finnes så, ja så bør du kutte ut med hva enn du driver på akkurat nå og heller komme deg til lege. I det minste legge fra deg alle medisinene du har stappet i deg de siste ukene. For jeg sier det igjen – dette innlegget kan umulig eksistere.

Det jeg derimot nesten kan bekrefte er at jeg har vært aktiv på Instagram også nå i desember. Og hadde det ikke vært for at det aller siste innlegget mitt på denne bloggen ble lagt ut i går så skulle jeg gjerne laget et slikt innlegg nå i dag (31. desember) hvor jeg viser frem NOE av NOE av det jeg har lagt ut siden sist. Men siden jeg ikke kan gjøre akkurat det og heller ikke driver på med det akkurat nå så får dere i stede bare bruke de hallusinasjonene dere har til å SE for dere en FAKE instagram-lately-greie sånn her og nå, også får dere heller komme dere til legen etterpå..:

Sånn ja – deilige, morsomme hallusinasjoner.. Likte dere det? Vil dere sitte og fantasere dere bort litt til, sier dere? Vel, da syns jeg dere heller kan klikke dere inn på noen fantasier som faktisk eksisterer, nemlig Instagram-kontoen min. Har hørt det skal ligge drøyt mange heavye saker der inne som har en ganske overveldende effekt på så og si alt og alle som gidder, er smart nok, og som våger å ta seg turen. Jeg skulle jeg gjerne ha linket dere, men siden jeg nå har bloggpause helt til neste år og dette innlegget altså IKKE eksisterer andre steder enn i deres forskrudde hoder så får dere bare late som det ligger noe her: – @aylarkuklinski

HER STÅR DET INGENTING!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg