JE$U$ CRI$I$!!

Er det noen som husker og har lest samtlige av de aller første innleggene jeg postet dette året? År etter år har jeg i det offentlige rom lagt diverse mål og planer for DET NYE ÅRET som akkurat har blitt skutt opp og ned i været. Og 2017 skulle ikke bli noe unntak selv om jeg bestemte meg for å nøye meg med en litt kortere liste denne gangen enn hva jeg foreksempel gjorde i fjor. Vel, til tross for at det enda gjenstår to fulle måneder (hvor jeg forhåpentligvis skal holde meg stort sett edru) så har jeg nå, tro det eller ei straks klart å oppfylle vært eneste mål som jeg valgte å sette i vår.

For de av dere som ikke helt husker (eller vet) hva mine mål for 2017 dreier seg om kan dere alltids ta en titt her og her. Og kort fortalt, det eneste som faktisk gjenstår nå er å gjøre noe jeg aldri har gjort før. Gi meg selv en helt ny opplevelse. Oppleve noe helt nytt. Altså det jeg skrev om i det siste innlegget jeg valgte å lenke dere til i ste. Og vet dere hva – om bare et par dager så skal dette ønsket mitt fra i januar omsider oppfylles. Og vet dere hva – jeg har ikke tenkt til å fortelle dere akkurat her og nå hva den helt nye opplevelsen min skal bli. Det eneste jeg kan love er at dere vil få vite om det før eller siden. Kanskje mens det faktisk skjer, kanskje litt etterpå. Men vite om det DET skal jeg love dere dere skal få. Bare ikke akkurat her, og ikke akkurat nå. Jeg må da ha NOEN “hemmeligheter” jeg også, så det så-så-så-så-så. Ja.. Dere tilgir meg vel alltids.

Men over til noe som ikke er så veldig “hemmelig”. Det begynner å nærme seg Halloween. Og som jeg har nevnt før så har jeg foreløpig ikke spikret inn noen faste tradisjoner på akkurat denne dagen, siden.. Vel, for meg er jo basically every day nok en Halloween-day. Men ja, for ordens skyld er det først og fremst den 31. jeg snakker om nå når jeg sier at jeg ikke har noen tradisjoner. Vel, i år har jeg faktisk i det minste kjøpt inn litt stuff, så man kan vel si at jeg ihvertfall har noen ideer om hva 31. oktober skal brukes til denne gangen, og siden jeg er så snill, her skal dere få noen hint!!:

Ahhh!.. Ja alt i alt er det mange gode tider i vente for deres kjære onkel nå. Gårsdagen skulle vise seg å bli TIDENES NERDEFEST da det kom ut både et nytt “Wolfenstein” og et nytt “Assassins Creed”-spill, Butcher Babies slapp endelig ut sitt nyeste album “Lilith”, og Netflix frigjorde andre sesong av “Stranger Things”. Og godene ser bare ikke ut som de vil stoppe med det første. Ehm ja, det var alt jeg hadde på mitt hjerte fjerte for nå. Men bare hold fast i rognposene deres, for selveste Kuklinski kommer nok tilbake igjen – Jeg kommer ALLTID tilbake, jeg er på evig jakt!

Flere som gleder seg til Halloween?

5 kommentarer
  1. Mia: Hehe, jepp, og etter at jeg tok meg en tur innom Europris igjen i dag er ikke det man ser på disse bildene halvparten engang av hva jeg har i skapene mine akkurat NÅ! xD

   Hmm, tja, det kan jeg vel. Men vet ikke om jeg kommer til å gidde å skrive noe om det her inne på bloggen. Men hvis du har Facebook er det bare å legge meg til der, så kan jeg eventuelt sende deg en melding der inne.

   Blir nok film her også. Sitter bare og håper at Cult of Chucky rekker å lande i postkassa mi nå i løpet av mandag eller tirsdag. Den er ihvertfall sendt avgårde fra lageret til Cdon, så da er det håp. Og skulle den ikke komme frem i tide har jeg uansett plenty med andre filmer å se. Har jo en firesifret filmsamling, og det er mer enn nok filmer på Netflix atm som jeg ikke har sett enda, såååååå.

  2. Har aldri prøvd Netflix før, men har tenkt til det nå. Er mange serier jeg er har lyst til å se. Ja, må bli ekstra mye digg den 31. Også fordi det kan komme folk på døren når som helst da. Halloween brusene er sinnsykt gode! Liker veldig godt denne tiden av året! Men tiden går sinnssykt fort. Ikke lenge til jul og nyttår.

  3. Dark Elf: Hvorfor har du ikke sjekket ut Netflix før? Tjenesten er jo rene pornoen!! Et kjempemust for oss som liker gode filmer og serier.

   Hehe, jeg kan love deg en ting Mister. Jeg har INGEN planer om å dele godteriet mitt med noen randome kids! xD

  4. Har ikke hatt behov. Noen ganger er jeg sinnssykt treg til å sjekke ut nye ting. Kan i verste fall ta år. Men skal få meg Netflix så fort som mulig!
   Hehe, så du kommer til å skremme dem bort hvis de kommer? Har en del igjen i twistposen fra ifjor som jeg ikke er så glad i. Så kan tenke meg å gi det til de som evt kommer. Men ingen kom ifjor så kommer vel ingen i år heller.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg