FUNFACTS

Herlig kveld alle sammen!
Jo, det stemmer det. Jeg kommer vanligvis bare med et innlegg om dagen for tiden, og ja dette er andre gang jeg gir livstegn fra meg her inne dette døgnet, men det kan dere akkurat nå ta som et tegn på mitt gode humør.

Jeg tenkte å dyrke egoet mitt litt ekstra i kveld og det har jeg tenkt å gjøre ved å spandere på dere en aldri så liten liste med et par funfacts. Ene alene om MEG, MEG OG ATTER MEG! ^^

DIVERSE FUNFACTS OM MEG:
– Jeg hører masse på musikk, det finnes nesten ikke unntak. Jeg hører også på musikk når jeg chatter med noen, men akkurat mens jeg skriver setter jeg musikken på pause, forså å trykke “play” igjen når meldingen er sendt.. Med andre ord blir “pause”-knappen MINST like flittig brukt som “Play”, “Neste” og “Forrige”. Hvor mange ganger jeg pauser i løpet av en normal samtale skulle selv jeg likt å vite.
– Som barn og ung ungdom var skrekkfilmer noe av det minst fristende jeg visste om. Den gang fristet det mer å drikke rusbrus enn å “utsette” meg for skumle filmer. Jeg “hatet” ganske enkelt skumle filmer..
– Jeg har en fortid som sortruss, men russebuksa var opprinnelig rød (klarte å bestille feil, men gikk delvis bra etter to omganger med farving).


Til mitt forsvar: I motsetning til bildet over er dette IKKE tatt i går. For å si det sånn.

– Selv i nyere tid hender det jeg får spørsmål fra barn om jeg fremdeles er sortruss.
– Når JEG var barn trodde jeg på ramme alvor at min farfar hadde en fortid som vill sjørøver og at min farmor drev med heksekunster og blant annet hadde evnen til å gå gjennom toalettet.
– Da jeg opprettet denne bloggen (litt over 5 år siden) var det tilværelsen i livet mitt generelt som avgjorde hva bloggen skulle hete.
– Jeg er tvilling, men aner fremdeles ikke hvem den andre tvillingen min er. Skilt ved fødsel I guess. Mulig det også er derfor jeg ikke leser Se&Hør, jeg vil nemlig ikke vite det.
– I midten av juni fyller jeg 24 år. Har jeg nevnt at jeg sover med bamse i sengen?
– Moren min har klart å kollidere med “Gygrid” (jepp, han ganske store fra Harry Potter-universet).

Sånn, det tenker jeg skulle være nok for i kveld. Kan ikke skjemme dere helt bort heller, vil jo ikke risikere at dere aldri kommer tilbake 😉

Har du noe morsomt å fortelle om deg selv?

Vi reblogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg