Januar 2014…

Tiden går fort. Det er ikke alltid det virker sånn, men fy faen så fort den faktisk går. Det føles nesten om om det var i går at jeg satt og skrev et mer deprimerende og provosert innlegg om at jeg ikke liker nyttårsaften og ikke ønsket at folk skulle ønske meg noe godt jævla nytt år. Men, tro det eller ei. Nå er januar 2014 snart i historiebøkene.

Jeg startet altså bloggmåneden ved å skrive et innlegg om mitt forhold til nyttårsnatta. Jeg skrev at jeg ikke hadde fått sovet så godt som jeg håpet på, at jeg hadde blitt vekket når rakettene ble sendt opp og kort sagt at jeg var veldig irritert og litt nede på grunn av det. Kort tid etter jeg hadde publisert innlegget fikk jeg en kommentar som gikk ut på at jeg kanskje ikke skulle ta livet så alvorlig, en kommentar jeg besvarte med et eget innlegg hvor jeg viste at jeg slettes ikke aksepterer at folk tror de kan komme og fortelle meg hvordan jeg skal takle ting, også videre.

Det morsomme med denne historien er at vedkommende som skrev den kommentaren som gjorde meg noe irritert og provosert nå er en av mine venner, og faktisk en av de jeg har hatt flest hyggelige og oppbyggende samtaler med siden.

Ellers har jeg som også begynt å spare litt denne måneden. Har bestemt meg for at jeg skal flytte sørover. Vet fremdeles ikke helt sikkert hvor, men det jeg er sikker på er at jeg skal flytte så fort jeg har spart opp nok penger. Jeg vil ikke bli gammel her. Eller, gammel kommer jeg ikke til å bli uansett… Men jeg vil ikke dø her. Målet er at jeg skal spare minst 1000 kroner hver måned, og at jeg helst skal ha 15 000 kroner på flyttekontoen til desember.

For det meste har denne måneden vært grei. Det har selvfølgelig ikke bare vært enkelt da det nok en gang har dukket opp noe faenskap et visst sted, men det akter jeg ikke å gi mer oppmerksomhet her og nå. Nei, utenom dette lille insektet som har kommet i veien for meg og begynt å klå litt på noe som gjerne skulle vært mitt, så har denne måneden vært grei. For det meste.

Nåja, det er forsåvidt en ting til utenom det ene krypet jeg kunne vært foruten. Det er ikke til å komme bortifra at det er helvetes glatt her i Oppdal nå, og det blåser en del. Isen er i det hardeste og glatteste laget, og det hjelper ikke akkurat at kommunen nærmest ikke gidder å strø. Hva som er verst av harde og LIVSFARLIGE isen og den iskalde, sure vinden klarer jeg ikke bestemme meg for…

Før nyttårsaften hadde jeg egentlig ikke noen forsetter. Derimot hadde jeg et ønske til meg selv om å bli bedre på å lage videoer. Den første tanken var at jeg skulle lage minst en video hver uke, noe jeg ikke helt har klart å følge. Likevel, det har faktisk åtte videoer denne måneden. Altså har jeg laget flere enn èn video i enkelte av de siste ukene. Med andre ord er jeg ikke bitter på meg selv for at jeg ikke har laget en video hver uke, som jeg tenkte originalt. Blir spennende å se om jeg gidder å holde koken fremover.

Utenom det som allerede er oppsummert nå er det ikke stort mer som er verdt å nevne annet enn at jeg har hatt en glede av å være med i samtlige live-sendinger med Kai på hans nye nettsted r7.is. Kai er en veldig annerledes fyr. Han er ikke som gutter flest på sin alder. Han er ikke opptatt av festing og sånn, men liker mer ting som har med data og gjøre, han liker å holde kontakt med fansen sin, og han gjør det edru. Han er ikke et dårlig forbilde som så mange andre idioter så mange ser opp til i dag. Jeg tror virkelig han kan ble noe stort en dag. Det vil si, han har allerede nådd veldig langt, særlig med tanke på hvor ung han er. Men jeg er sikker på at han en dag vil bli enda større enn det han er i dag, og likevel ikke miste hodet som en viss annen på hans alder har gjort…

Helt til slutt kan jeg avslutte med å skrive opp et par ting jeg håper på å få til neste måned. Ingen blir vel særlig overrasket hvis jeg nevner at mest av alt håper jeg på å få tatt opp kontakten med bestevenninna mi igjen… Så må jeg gjenta meg selv ved å nevne at jeg igjen håper på minst like god aktivitet på Youtube kommende måned som nå i januar, om ikke enda bedre. Og helt til slutt hadde det vært flott om jeg hadde fått til minst en tur til Trondheim, i og med at jeg bør trene meg på å reise litt før jeg omsider vender ræva mi mot sør.

Hvordan har din januarmåned vært?

Vi reblogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg