Gøy med PS3!

Ja, ja. Jeg vet at PS4 har kommet og at det spesielt derfor kan virke litt merkelig at jeg nå skriver et innlegg ene og alene for å forherliggjøre PS3. Særlig siden jeg igjen har laget så få innlegg som handler om spill i hele tatt.

Uansett, mye av tiden min de siste MÅNEDENE har gått til spill. Og det ble ikke bedre da jeg denne uken kjøpte meg en PS3 500 etter min gamle PS3 (FAT) 80-maskin viste seg å være full. Altså, jeg har ikke helt alkohol på den, men altså minnet ble fullt.

Først var tanken at jeg skulle bruke en ethernet-kabel til å overføre det jeg hadde på den gamle maskinen over til den nye. Men så gadd jeg ikke det likevel. Istede fjernet jeg bare alt som var på den gamle, før jeg så ga den til min bror. Kort fortalt har jeg mange spill å spille om igjen her nå. Heyhåheyhåheihå! Hey hå, til arbeid går vi nå!

… Uansett. Det eneste jeg ikke må gjøre på nytt er det jeg har gjort online. Var en liten stund redd for at jeg måtte opprette en ny PSN-konto, men heldigvis har Sony gjort sånn at jeg kan logge meg på med den jeg allerede har. Så da slapp jeg å bygge meg opp igjen på Gta Online xD. Noe jeg er glad for siden jeg har kommet godt over level 50 nå. (56 i skrivende stund, yah motherfucker!)

Så skal det også skrives at jeg først for to-tre dager siden oppdaget hvor fantastisk Play Station Store faktisk er. Joda, jeg har lenge visst at det eksisterer, men det er først denne uken jeg har vært ordentlig innpå og sett hva de har å by på. Ble mildt sagt begeistret da jeg fant ut hvor mange gamle PS One og PS2-spill man kan kjøpe og laste ned.

Ellers har det også gått opp for meg først i dag at man kan laste ned flere temaer til maskinen, og det passet meg veldig bra nå siden jeg har begynt å blitt ganske lei av den samme bakgrunnen jeg har hatt i nå 3-4 år. Eneste som har variert litt er fargene. Uansett, i dag fant jeg ikke bare en ny bakgrunn, men en ny OPTISK bakgrunn som passer meg meget godt. Det at den er optisk betyr at bildet ikke står stille, altså en levende animasjon. Hint: Zombier!

Har fremdeles en del usette filmer liggende med plastikken på. Men jeg må være ærlig, akkurat nå synes jeg det er mye gøyere med gaming! Se film kan jeg gjøre når jeg blir gammel, eller noe.. xD

Avslutningsvis tenkte jeg å legge til hva PSN-nicket mitt er, men da er jeg bombesikker på at jeg får en del venneforespørsler jeg ikke er keen på. Jeg er nemlig ganske nazi på hvem jeg vil ha som venn akkurat der. Og nei, det betyr IKKE at hvis du er jøde så er du ikke velkommen xD For det finnes helt sikkert mange gaming-jøder der ute som er både gode og kule folk som gir full gass.

Det du derimot kan gjøre om du vil game med meg er å legge meg til på Facebook og kommentere en status jeg la ut i dag hvor jeg spør om nick-navnene til folk. Så skal jeg gå inn på profila di og gjøre en liten vurdering. Det er først og fremst veldig unge spillere jeg ikke er keen på å ha på spille-lista, da jeg synes barn er noen veldig slitsomme monstre.

Og ja, jeg skal snart skaffe meg en PS4. Enten i januar, senest i februar 😉

Vi reblogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg